ANYBODY SI DI VIDEO?

DI PEOPLE DEM SEH APPLE HAVE A VIDEO PAN HAR PAGE WHEY SHE A TRY WINE AND NOT EVEN DI TIGHTS WHEY SHE HAVE ON A MOVE…ONE NEXT SENDER SEH

”Now mi see why Jay a f**k pon apple suh.. she boring bad… dwl.
By the way met.. mi a wonder if the people them wicked suh fi call ICE pon Apple tomorrow. Mi a fret fi har and har friend them bad… like mi out fi have panic attack… ”

14 thoughts on “ANYBODY SI DI VIDEO?

1. shut up n stop bout ice mine a u want to call them leave the people them alone a only dutty bad mine people talk bout ice

2. Last night Took a “L” but tonight I bounce back. Wake up every morning, by tonight I count stacks.IF YOU A REAL ONE YOU KNOW HOW TO BOUNCE BACK! !

Dear Sender

I don’t need no fraud, I don’t need no drama when you call.
    I don’t need no fake,wake-up n keeping a eye out for the snake!

I don’t need no lies,PICK A SIDE,PICK A SIDE!!

TEAM APPLE OR ICE??

KILL DEM WITH THE STIFF WINE princess Apple a it get yuh the Ring.Dun wife n yuh nuh watch Mate!! Some a dem fi gweh yes dear Smh.The dance is a legal venture ,plz support it n Princess Apple….but if yuh illegal or up to illegal shyt…STAY A YUH BBC YARD..SIMPLE!

#POTPAS

3. Nuff a unno a fret fi go Jay dance cause unno nw say a nuff people apple trouble and the whole a Jay gal them a wait fi call in… dwl.

4. If Apple aint worried about ICE why are you worrying? The only worries she have is finding a venue (which they did last minute) because the venues do not want no more dance hall parties keep a dem place. Apple more concerned bout which see thru dress she a go wild out inna tonight. If smaddy call ICE and they decide to pass through and do some collecting, Robbas will be there so I don’t see a problem here.

5. :ngakak
    Matter of fact mi just go fass pon Snap and she is busy promoting

her new hair line “Paparazzi Hair”!!! LOL And a whine up arself and a

shop fi shoes…ICE dont live in Apple’s world she thinks they

live in hers.

6. Her husband was snapping some females dancing on each other … 2 minutes later she start wid har stiff whine (but har husband never snap she).

Apple wife nuh compete with cayliss gal a road. And a stiff whining like that mek man stray.