MARVIN HIM A CUSS SHEBADA

8 thoughts on “MARVIN HIM A CUSS SHEBADA

1. Jamaicans are being called monkeys and freaks on Worldstar thanks to him and Nickeisha simulating sex in trees. Mi Neva see Shebada reach that site yet!! You are so proud of the views you got, but the comments underneath the video are disgraceful. He doesnt care about them clowning him (and Jamaicans) on Worldstar, but he cares about Shebada clowning him? The truth a bun him inna him batty, that’s why. Nuh badda bring Jamaica inna yuh argument. Him and Shebada are not that important.

2. Marvette lie suh till him a try put the focus pon somebody else. The video was not photoshopped. Nickeisha is a big duppy bat fi stay wid dat dirty ass bwoy. She’s brainwashed. Poor ting. Marvin yuh batty man days a come to di light.

3. Ohh f**kin plz! Marvin been mashing up Dancehall and Jamaica’s good name. Shebada get more ratingz from non Jamaicans. A him the man dem fi slap up wid some broad board the way him behave and treat woman, look loke dem fraid fi fix him business. Sit down Marvette u are an embarrassment.

4. ITS BEEN A WHILE MET, HOW R U? MY OPINION ON THIS MARVIN/SHEBADA SAGA, SHEBADA NEED TO GO BK UP INNA DI PUSSY WHERE HE CAME FROM AND RE DIFINE ITSELF, CAZ I DONT KNOW THE GENDER AND BASE ON THE CHARACTER IT REPRESENTS AM SURPRISE SHEBADA IS ALIVE IN JAMAICA.[ NOT NORMAL]

5. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak a waaah roll in yah….. him hurt bout it waaiiieee!!!!! den marvin have career fi mash up??? battyman marvet stop mash up jamaica wid yuh fishy behaveyah. You know why shibby came for you cause him naaa run een pan nuh oda man suh gwey battyman yuh loooooooou. Nicky a hope yaaaa get yuh paps mi luv cause shit ago eva linga inna yuh pussy.

6. :cool Marvin you lie to much. I want to know how you have strength for everybody else but can’t manage Shebada on your own??? You want Jamaica help you fight against him. Shebada is talking the truth about you and that’s what’s burning you. You just don’t want him to expose you any further. You have the little pencil and he’s using it to write and dash out your file.