MASH UP DI DANCE HOW?

42 thoughts on “MASH UP DI DANCE HOW?

1. This man looking tough bitch all she do is walk and f**k ppl man and now she mash up the dance careless ole whore you…

2. Longpussy tongue Rashani weh di man dem seh you whole dysfunctional and f**k out till it look like it ah fall out ….you still around whore I think you’d ah dead ah aids by now you and Monique Thomas ….no sah you still ah fight fi a place inna dancehall you f**k nuff man an still caah settle ah which gyal man you f**k with now whore you just nuff soh an have no purpose shithole

3. Rashani still a fight inna dance? Gosh lol she f**ked up Raeann and RAEANN man make Rae mash ar up inna ALL NATIONS inna Althea Blake dance. Rashani and the Thomas family are the biggest whores to ever grace dancehall. Rashani can fight still long hands and foot hahaha dem idiot gal ya need to stay home now

4. The Dance never mash up thats a lie. After them done fight thr dance did start back. The damn place did too small so anything ago happen. All me nearly fight to ppl a get upset because u haffi litterally push u way thru. But her face did buss up tho. Bare old foot and batty man

5. All she an Monique do is f**k man pon di side them ah definition ah side chick no man wife them yet them tiyad an wash out bod

6. F**k box Rashanni …. you still Around messing with people man and still can’t find a man to claim you STOP MESSING WITH PEOPLE MAN AND WANT STATUS THOUGHT YOU WOULD BE SMART BY NOW …. guess you still haven’t learn York lesson

7. @ Traci dance if u don’t wanna be pushed stay your ass home. What u expect inna party ppl going push, dance and bounce u drink ago spill. U lucky u see face mash up me she clothes and shoes dash wey…. Rashani get wash wey.

8. Andrea Johnson Amex shana friend who use to walk with African and angela striker beat out her Ross over the mon rashani ah head get buss up and bear tings over this married man no sah waste Gyal dem

9. Y’all shut the f**k up yes she f**k gal pussy nice and and neat and clean leave the girl alone what the f**k u on her BMW and the Thomas family…at least she f**k and get BMW a nuff a uno a f**k and not getting nothing but f**k and a burger leave the girl alone what the f**k come out of u feelings bout u hate from high school good pusssy Rashani gal pussy good

10. Damm monique thomas is really f**kie f**kie? I like moniqu e but people always ah say her hole no normal. Mi see marcia Daughter post up bout she engaged ah who wife dat matress?

11. Andrea vex because her baby father use to look Rashani then she trek her brother Micheal Jackson and him shower her with money and she vex and know she tek her friend man plugy weh no body did want till Rashani tek him and fix him him stop wear gucci and Lv uno buy seehow him dressing change up to Brooklyn style the jersey and queens come out of him him DEH pon first map know a that she vex for

12. The girl f**k nuff but the man dem not leaving so it’s must something about the pussy yea… ask dexta daps

13. Plugy cry if did pussy him a dead over the pussy ask Dexta daps yeh so a wah for a f**k gal him pay the bills every math three years straight and she still did a give up the pussy and him still f**k pussy and cry when him a f**k the pussy and fight her so wah a that Them Andrea vex for

14. Andrea vex cause her friend house dirty and her house too plug man say that when him over Rashani house him don’t want to leave house clean and and smell good Andrea bounce her and she f**k her up Andrea f**k nuff too Uno f**k off and leave the gal alone uno nuh see how Andrea and her friend Kerri start to dress and still
    Don’t look good if she a bad gal she should a stay
    Outside she should not have run go home …..a f**k time know gal fi dash out pussy

15. Why do we man less woman always degrading other woman, why can’t you call out the men den that run down girls like rashani and monique, how about them being stupid selfish and inconsiderate of their partners at home, not knowing what type of disease they bring back. It’s type we low the whores and focus on the man

16. Rashani is a nasty dirty who’re it don’t matter bout nuh bmw ah the first you get something from a man bitch you know how much suck and f**k you put down pon di married man johncrow you stomach strong nuh bloodclot and any man f**k you dem stomach strong too idiot rashani you a fool gyal whore like you fi own house and land nastiness you and Monique ah two whore all when you house clean you is still a side chick rashani no man nah wife you dirty girl

17. What do F**king have to do with Andrea getting f**ked yo she did not buss the girl head she didn’t even know what she was getting beat for y’all talk f**k this f**k that I’m going to keep it real me and Rashani not friends butt I see her and know her over the years and y’all think she easy I know a lot of man and woman that know that girl out of dancehall and she about her f**ing money and she don’t play she will fight a bitch in a second so keep y’all story going my sister was there and she say Rashani beat the F**k out of that girl she didn’t even have a chance. And when it come to man of her own she been have her own man and she never left him so do y’all homework them guys be the side guys some girl just move like man go do y’all home work that whore bitch all y’all call her she good

18. Y’all bitchs is dumb as f@@k all the comments bout Rashani her pussy good her pussy clean man want her she clean up man she get BMW. Thanks for clarifying she a walking STD as we all knew her Mouth and pussy never normal from morning.

19. Rashani got her ass bust all the good her Py good tht couldn’t safe her ass last night not one man inna the dance wey fk her couldn’t save or help her.
    Hmmm that’s how good her py is

20. Sounds like a major hater or is it f**k out rashanie that plug man don’t f**king want, non at all. Andrea got up in that ass that big rashanie looking stupid. Andrea is a boss that takes care of her twins and run her yard, even though it ain’t about that. Since a bitch wants to talk, Andrea house always clean with the latest. So talk good. Back to how Andrea buss rashanie head open, now she she will go sit down. Not Andrea fault plugy don’t want your ugly ass anymore. Time up Rashanie lol.

21. Rashani nuh big bad man, she neva know seh she could get a buss ass. A si Andre and she a argue and she dash the liqour ina di ooman face, bright an outta order. All mi si is Andrea a beat har wid a bakkle. When Andrea tiad fi beat har wid di bakkle she let har go and the tranny start throw pure wild bakkle. But Andrea look like she did bad pan di dandy shandy a Jamaica, cause she cock up and site everyone a dem. It look like when Andrea si seh she caan see from all di blood in har face, mi si Andrea cut out. Anyway one question, why it take Rashani and har crew almost half an hour to go outside like them know something or someone was outside a wait pan dem.

22. Get the f**k out of here. Andrea got her ass beat and wig tear the f**k off and Amex did nothing at all.. Roshani Head was not buss up. She a drink whole night and her blood hot and the ring give her a cut. Which beaten? Where? Andrea is a long time f**k box herself. You all acting like her name is in the good book. Andrea f**k all battyman a Jamaica and was a known f**ker girl. Yes she look good and wear good things, but cut the bullshit about beat. Andra whole wig get tear off. She got f**ked up and was hiding behind the big fat security. We see the fight and we see how it start. Because someone get a cut and blood a run it don’t mean dem head buss up. Buss up where? When you fight and you blood hot and liquor in you any little cut you get the blood just a run. The girl have her good job and good car and money and the man dem still like her. No lie around here. Andrea look good and from long time wear good clothes and shoes , but she does not have any goodiesha rap sheet. She a f**kist just like Roshanni, maybe she retire but she did not win no fight or buss up anybody head.

23. Roshani is the biggest hoe in dancehall for the last 30 yrs . She fuk n suk every crew from park side nineties ,50s Good hope crew ,Guyanese crew trini crew yankee crew ! That Statue of Liberty fuk wid the wrong person! Andrea is no fool or fraid a people! Roshani lucky the bag a man dem weh she walk with never reach yet ! A park dem did a park or a ambulance she would’ve came out in! Andrea walk pass her n she go in a the ooman way n the ooman go round her then it look like Andrea pass her again but she go in a the ooman way again so Andrea brush on her trying to pass her so she start argue with Andrea n throw the drink in her face . All I see is Andrea grab her by her hair n bring her down to her size n was her with a full Moët bottle 3 time in her face then roshani tear off Andrea wig n Andrea let her go n wipe the liquor out a her eyes n roshani throw two wild bottles n Andrea dodge dem n pik up a Henny bottle fi finish her then roshani a bleed like pig n Andrea look like she feel sorry for her n leave . roshani cover with blood every time French monkey wipe her face it still a bleed . Me hear she get 5 stitches n she deserved every one of them!

24. Andrea n her friend Kerri pluggy baby mother look far better than that tranny roshani n dem have dem money both own houses in Ny n JA Kerri BMW bigger n More expensive than roshani fake BMW that she work like a mule for pluggy! She have to carry money n drugs ! She rent cars n apartments for him n his friends ! Pluggy used her n kicked her to the curb ! Everywhere she see the man she a tek set pon him . A regular him box har up in a dance fi a stalk him. Roshani money shiort those girls money tall

25. First thing where this so call bmw story come in??? Rashani you want the peopl fi know after all the Cocks you take after the years man who f**k you on the side finally feel sorry and give you a car??? Bravo bitch your pussy mileage is nuff so thank god a man helped you and that may be because you take his drugs and money back and forth cause the world know you ah mule you stupid whore ah house you fi have now you late pon bmw you deh wid your main mon fi yearsssassss and him don’t look pon you till you have to glorify that you take mon pon di side you ah definition of careless whore rashani how you fi brag bout mon pon di side and all you have ah one bmw go show the years of taking mon

26. Roshani caught a blind ass whooping after throwing the liquor in Andrea face. Suppose Andrea could’ve seen her ! She would’ve died

27. A the security hold Andrea cause she did a go lik har wid the Henny bottle to. Roshani get a mix drink little champagne n little Henny dwl