MATEY ON THE OUTSKIRTS

F YOU DON’T KNOW NOW YOU KNOW SOMEBODY CALL 9-1-1 !!!!! CHAMPAGNE STAR AND ROGER (ALEX) HARRISON HAS TIED THE KNOT … RENTAL WEDDING DRESS AND THEIFING SUIT THEIFING RENTAL CAR JUST FI SHOW OR FOR (Edited) God KNOW HOW SHE FRIGHTEN FI BRUK POCKET ALEX WITH HIM LIKKLE BUDDY HIM NAH CHANGE… YES THE SAME GAL WEH GET HIM LOCK UP PRESS CHARGES AND DROP THEM WEH MEK STATUS AND POST AND DELETE THEM THE SAME BATTY BWOY WEH LOVE HYPE LOVE THEIF AND STAY LOCKED UP … THEM FIGHT THEM CUSS THEM ARGUE THE SAME GAL WEH LOCK HIM UP FI BEAT HAR FI BRUK HAR PHONE AND MANY MORE..

ring

ring2
SUH SHE FRIGHTEN FI HIM NUH BADDY NUH WAH BRUK POCKET ALEX MY GIRL CANT BELIEVE YUH SO DAMN STUPID HIM STILL AH CHEAT IT’S FOR THE HYPE I GUESS YOU GOING TO PICK UP WHERE HIS EX WIFE KEISHA LEFT OFF OR IS HE GOING TO BEAT YOU UNTIL YOU WEAK FOR THE PAPERS TO STOP BUT THEN AGAIN HIM BEAT YOU TODAY YOU LEAVE AND NEXT WEEK YOU COME BACK … TWO DUPPY BAT DEM A OBEAH THEM USE AND WIN !!! LOL (Edited). Alex YUH FRAID FI GUH BACK TO JAMAICA OR IS IT ENGLAND SO YUH WANT YOUR PAPER BAD DWL IF MI LAUGH ONE MORE TIME BOUT YUH RUN GET MARRIED AGAIN WEDDING NUMBER 5 AND STILL NO BABY OR A LASTING MARRIAGE TWO WALKING DUPPY BAT DEM WAIT AND YOU STILL OWE THE PEOPLE THEM MONEY CHAMPAGNE STILL CANT BREED BUT YOU RUN BACK BEHIND ROGER THE SAME MON WEH
(Edited) EVERYBODY WELL KNOW HIM CANT BREED A JACK RABBIT IF HE TRIED … JEALOUS AND BADMIND TWO F**ING BRUK POCKET FOOLS… AH OBEAH THEM USE AND WIN 😂😂😂

10 thoughts on “MATEY ON THE OUTSKIRTS

1. Hmmm, you sound hurt. Congrats to the newly wed couple. Their household affairs is of no concern to you sender. If she loves when her man beat her or cheat, why you worried? I wish the couple succes!
    GM

2. No man, this sender here sound hurt af, sender you use obeah and lose. Leave the people dem, and go look a life, a nuh every girl want big co<k¥, some of us know how to ride the small ones

3. Sender yuh sound fool and hurt nuh f@ck! Yuh are ah babbling contradiction! Yuh talk up ah bag ah irrelevant tings bout di ppl dem and dem love life, yet yuh seh “ah obeah dem use and win”. How yuh arrive at winnings after yuh seh di man and woman is nothing to write home about! Yuh better start save some di money weh yuh waste ah your LOSER obeah man, weh nuh stop teef yuh money and mek yuh still come up negative nought, and guh find a English Teacher. You are as dumb as dem come!

4. Smh……..this is what I can’t understand so what if the man hood small him a stress you…..her pussy small so she tek what fit her hole……so what if them marry a full time now there is someone there for everybody,….you just hurt Alex no marry you. So what if him broke….once the man have ambition that’s what matters…….the point is the ppl them happy so you need fi go find your happiness…..leave the gal and her husband alone………..

5. Lol this is funny because it’s really about the 5th time he got married .. For papers & all now he can’t get status in America , I see on his Instagram that he had a kid so sender get your story straight ! Champagne star .. Baby girl is use him ah use yuh ! Seen y’all story on here before u need to wise up & Alex u need to get it together full time now .. Question , u just got a yute , why not marry ya bm ?

6. Oh plz I know for a FACT he don’t want SHAWNA a.k.a Chamapgne Star Girl he told his friends straight up that he want his papers and she is in love with him and fool fool to him so he gonna play on that. And Met this a nuh hear say mi know for a fact. Me hear this boy chat how she ugly bad but she can suck cocky good and she can f**k and she give him her car to drive and anything be want. Alex love likes. My girl like man dun pon u or what. I only hope a pay him pay u and u get something outta it that just saying your his wife because that status is a big clown wife pon paper

7. No man sender come on now you couldn’t come way better than that ? Why Alex and champagne personal life a hurt the whole a unu so? Why unu a Mek fi dem personal a tek of time of y’all personal life cuz it look like you live on both of them page, don’t u people have a life ? So what if she ugly so what if him broke ? Isn’t that their problem. Everybody want to make it in a life a suh WAT if a papers him want a wah him NUH somebody to ? I don’t kno them but it just look like unu hurt seh a NUH unu a “wife pon paper” no man unu deeply bothered and sound deeply hurt by the decision she make . Unu fi guh look a life and find the same obeah woman weh champagne use and guh look a man fi married to cuz unu NUH see seh she’s winning and unu mad for what I don’t know ! Unu fi guh find something better to do than chat people buisness a Alex and champagne