MATIE,LEAVE THE WOMAN HUSBAND

Met mi have a story fi unu so u have this boy up a one place top side Stoney hill name Marky then u have him wife Marlene she live a foreign and then u have him misses Corine dem say a she mussi own geewee restaurant or something like that but fi years now miss High and mighty and showoff corine deh wid the man and dem a play it off like dem kno deh … Marlene come down and everybody Ina dance a watch whe ago gwaaan cause dat deh relationship is no secret but the sweetest thing a whe happen whe day how selecta big up the wife Ina di dance and Neva big up corine met when u look pan har face a pure laugh di people dem a laugh affa her because met she mine dat deh man deh down to the ground him walk pan but mi story is just fi tell corine say fi go find a man fi she self and left the woman husband .. the people dem a laugh affa u know my girl u played out u don’t even look good like the wife …

12 thoughts on “MATIE,LEAVE THE WOMAN HUSBAND

1. The 2 wonan look like sisters, one taking care of and the other nit getting enough milk. Why unno always a compare milk and water? Im sure if the big ole tired woman put some pride in herself and stop mine the dutty bwoy she would look just as good if not better smh

2. Di wife issa betta be are in di black :nerd. A mussi greedy mi greedy cause all when mi have it, pussy yuh affi mine mi cause mi naaaa f**k yuh fi free…. A pay out affi gwan somewhere… if yuh naaa buy di draws humbre! yuh affi buy di laundry soap and provide di necessary monies fi everyting fi mi wash di old draws a swear or else yuh naaaa get my f**k…why ooman wey have dem good business an dem tings always find man wey dem affi mine????? like dem waaah feel wanted…. NOT A BLOODCLAAT! cause all if yuh nuh want mi smaddy else will. It hurts mi fi hunnu ooman wey a mine man an den wanda why di man dem deal wid hunnu suh cause him naaaaaa get di chance fi be a man…. Mi expensive yuh f**k!! all di noise wey mi mek a extra.. yuh affi pay fi noise.

3. A who di f**k is dis nigga fi hunnu a pay him???? cause it look like a di 2 a hunnu a mine him… suh him a get yawd money and farrin money… no man issa gigolo? go chu gigolo sir a yuh a win inna dis mi lub… den again yuh neva know maybe di wife smarter dan di average wife…. cause maybe she have har next man a farrin and a team up fi kill di husband :nerd dat mi a tell hunnu.

4. Corrine is not the owner for (Edited) is a man a foreign..He’s the one who give Corrine management at (Edited) and she run every one of the man family bring news to him including his friends cause she wha f**k down the place every whe u turn u hear she a f**k this and that deh man… and the man believe her and him and nuff ppl nu talk no more cause a her… him gone back a jail now… and me hear say the man brethren come from jail go a Jamaica go make she know any how the man come or a jail and she nu av no money fi him she ago see… but from me hear from one a d family member a good fi him cause him nu know this ole gal from no whe and make she take over everything she and her family rich out a him and she talk it out she ago rich out a hima nd him a ediot. And she set everybody in her family out the man and him family dem just a look so