MATTERHORN AND DI ”LADIES”

0 thoughts on “MATTERHORN AND DI ”LADIES”

1. Yawdy watz up? The one in the green is Matterhorn before a after Matterhorn is a cross dresser. What a people dem face harder than cement. Matterhorn fi stap dis people cause he been funny along time weh him need fi do is carry Kerri with him to the dentist a stap fu$k with people.

1. Genuine what ah gwaan Mums? Di dentist fi fix Matterhorn & KerryAnn mouth nuh born yet. Dem two mouth deh need 40 days & 40 nights wut a cleansing and fasting :ngakak

2. Lol a weh inna Toronto Fish matty find dem tranny yah lol dats da cn tower behind dem suh a wonder if a church street a dung deh da fish demmostly live and par.. I always knew u were a big sketel matilda yuh a come out or a draw da fish dem draw yuh out…. Nuh worry yah sketel canada especially Toronto. Love gays.. A wonder if A gay pride parade wh day dem pic yah tek… Sender a 2week old pic dem yah.. If so matilda. Fit rite in wid da gay parade and party goes.. If a laff i pee miself lol

3. This is at a boat ride party Saturday gone. Smady up top wicked eeh bout “church St” . Mi see Dem 2 yaa all the time n dem always ina shocking color hair. Now I assume a woman dem but I don’t know for sure and neither does Matterhorn so nuh Mek it look so …sas chrise man

1. :ngakak :ngakak :ngakak Which one is your Sister? Tony Mental? Cause none of the other two looking creatures don’t look nothing like females.

4. lol yuh mean yuh tun sister. Dkm Tiday dem deh a creature from space dem tuff baddddd.. We nuh believe yuh yuh need more ppl and birth records fi prove all three a dem shim yah gender inna real life lol

5. Met some fishy ting a Gwaan a Canada… Mi nuh see Dougie him deh ah Canada. An Cuffe stuff the other day post bout #lovewins seh him a celebrate fi him Gay frens dem because dem fraid… Hehehe what a prekeh. Mi glad seh Tess wise up an gone lef di fish!

6. Leave Matterhorn outta it, him obliging him fans wid a photo nutten more.

They are women, because neither of them have big boobs or butts. Those who are changing lanes are the ones doing the big surgeries to enhance every part of dem.

7. MATTERGONE TO RAAS!!!!!!!!!!!! Not just, two!!!!!!!!! come on Mattergone, dem 2 yute deh jus suck on pon yuh….. Nuttn but scale trail

8. Ms Maggie chicken and nuh noodle a summer now mi nuh cook or drink soup..strictly lemonade to mi ting and although yuh might look like a lime rind a still lemon mi seh so booo………. yuh know mi nah look

1. :ngakak Yuh haunted ina di night yah? Study me…I dont do back and fourth with N—–O—B—-O—D–Y unless dem chat pan yah and mi feel like ansa dem. So when u come here looking for me to say something study me more ..Matterhorn is free fi done who him please wedda it be mi he she it they them us..a fi him page him can do as him please dis a my page mi do as mi please. So OMG yuhself right back over deh .

9. Mattahorn u need fi stop u cuss bad word like Oman why u a long out u thonge so when u a cuss bad wud bouy can’t trust these men mattahorn well and kno they are men me never rate him longtime a fire links a the real man mattahorn u is s big stinkin bitch bout u hug up two man :batabig