MATTERHORN CHAT 2 MUCH FOR MY LIKINGS AND IS A LITTLE FISHY TO ME EVERYBODY LAUGH BOUT THE WIG TING BUT DAT WAS VERY QUESTIONABLE TO ME. TRUTH HURTS!!!
Good Morning Met .
vegas is being a hypocrite because him cuss bounty fi talk about him an him wig but yet him a sing bout a next man putting on one now .do on to others as you want others to do on to you a suh mi seeit .vegas everybody done suspect u from long time mattie u should a never hype him by answering
I really start to believe at birth your parents weren’t really sure what sex genter you are but I
Believe you are a female stuck in a male body
Madgie daughter goes on terrible lol
Mi nah laff eno Matterhorn done no man lollllllzzzzzz
Mi like si Matterhorn mouth ewww!!!
Lol Matterhorn is something else eno
Smaddy check if matter on have on draws cause him a gwaan like some big hole gal wha sell inna market
Question is how u know say the gal dem whey sell inna market “hole big” ?????
…………………………………..valid question
Yuh nuh need a ex change by the end of the year you’re already a B!TCH
Mawning Aunite metty :peluk :peluk :peluk :peluk
MORNING MET =)
MATTERHORN CHAT 2 MUCH FOR MY LIKINGS AND IS A LITTLE FISHY TO ME EVERYBODY LAUGH BOUT THE WIG TING BUT DAT WAS VERY QUESTIONABLE TO ME. TRUTH HURTS!!!
:maho :ngakak …Matterhorn behaveeeeeeeee
Good Morning Met .
vegas is being a hypocrite because him cuss bounty fi talk about him an him wig but yet him a sing bout a next man putting on one now .do on to others as you want others to do on to you a suh mi seeit .vegas everybody done suspect u from long time mattie u should a never hype him by answering
Mine u pressure Mattie, jus duh one video and claath everybody and done…end a story, everybody a look a hype offa u
Madgie big ole crufty data!!!l :ngakak
What is really wrong with dem two undercover fish,,, dem move dem head more than
A woman,,one calling one gay soooo proven SToP it fishes lol