No man. I thought these women would have found a real job or something by now, its a bit sad.
12 thoughts on “MAYBE DEM AH KILLA ASSISTANTS”
dwrl…as long as dem unda Killa wing an dem cyaan get a good buss. It sad fi true. Question: weh dem find so much backside matching outfit? My gawd man. Unnu a take di same man too?
Dumb like ur fren dem weh cyaan buss fi all di 20 years weh dem a dj. Clearly that isn’t for them so dem need a next career. Mi tiad fi see di two a dem inna di same raas outfit.
A BIT ?? It is VERY sad. Everytime mi see dem mi haffi wonda to mi self what is going on lol. And dem do stage show enuh, i guess killa arrange that, but dem is no artiste. Dem know nuff people dem can start a business wid whateva money him a gi dem.
Dem bad dem have lyrics… but I’m sure it’s hard to buss di two a dem when dem so very close dem feed off each other….if it was just one of them they would be heard already..
dwrl…as long as dem unda Killa wing an dem cyaan get a good buss. It sad fi true. Question: weh dem find so much backside matching outfit? My gawd man. Unnu a take di same man too?
@really doah……REALLY THO CLOTHS MEK INNA THOUSANDS A THE SAME THING DUMB DUMB SMH# REALLY THO lol
Dumb like ur fren dem weh cyaan buss fi all di 20 years weh dem a dj. Clearly that isn’t for them so dem need a next career. Mi tiad fi see di two a dem inna di same raas outfit.
u people dont understand dancehall, me have a female long time artists tell me a killa dub build r house seriously. kill still travel nuff.
A BIT ?? It is VERY sad. Everytime mi see dem mi haffi wonda to mi self what is going on lol. And dem do stage show enuh, i guess killa arrange that, but dem is no artiste. Dem know nuff people dem can start a business wid whateva money him a gi dem.
Di uglies set a twins I have ever seen
Dem bad dem have lyrics… but I’m sure it’s hard to buss di two a dem when dem so very close dem feed off each other….if it was just one of them they would be heard already..
Stop that man bout ugly dem nuh deserve nuh diss up
Mess and a half
anonymous if dem so ugly mi challenge u fi show a pic of u self next to fi dem,can bet u look some bloodclaat reggae-roach bout u a call dem ugly
These girls are far from ugly.. A long time dem dey bout. Good luck to them n their career. Who are we to judge?
Fi real,di gal dem sweet.dem jus need fi trust God n pray.