MERRY CHRISTMAS CLEOS

6 thoughts on “MERRY CHRISTMAS CLEOS

1. Anybody that lay down wid dat, need a mental health assessment fast. All he does is walk and talk about his big wood like that would make any sensible woman take a chance and sleep with him.

All if the man dem in England done one more time him still nah get my puzzy fi smell

2. I cannot stand this woman beater gay icon. I remember I was in the ladies toilet in Trends night club and he came rushing in the toilets and was beating up his woman in the toilet cubicle. She was screaming for her life.

Thought the bleaching would have blend by now but some people skin just stubborn.

3. Big Christmas morning duppybat jancrow on here chat bout man uno a fret bout him and him big wood!!! Him a happy a unwrap presents wit him pickney n woman a christmas day n naw look pon uno dirty mess thats y u so cross and upset where is your family and food to cook……hungry sad 2foot dogs him na short a woman or pickney so keep chat cos uno nah make da list so no worry bout no mental health assessment fi him woman cos u already tak 1 wen him mad u cos him nah look pon uno nasty dead pussy……