MET DIS IS HOW IT GUH………..AND IS A REAL MIXUP

Met dis gal berry is a man mascot or wah when dem Mek Instagram dem say it’s a social network fi people socialize wid each other but this gal berry weh a f**k from she a 15 run come request me true she see me a put emojs under har baby father picture and me block her… when me block her she go request me and write me from har sloppy body friend tyshia page aka queenb**ch_ty then me see her next friend hippykimmy weh go a Jamaica and Mek the dancer boy breed her and him say a jacket a come request me dis dutty gal strawberry weh hide and go a movie theatre a new rock city wid chubby mad dem all a kiss up each other inna public and she jus have twins… Berry yah man mascot u unsure a ur position dats y u always wan fight everybody if u baby father look like him a the best thing Eva happen to u u say u magnificent so u shouldn’t have no reason fi a Dm people clown.
image_1
image_2

0 thoughts on “MET DIS IS HOW IT GUH………..AND IS A REAL MIXUP

1. Who noh f**k berry a who noh born yet berry yoh f**k on murdock like dog and always wah argue over him go and sit down f**k out thats why them fire yoh from neiman marcus

2. berry doesnt seem merry lol why she mad at ppl comment on her man’s pic tho? so petty tho………….she naave diapers and house fi clean an chng bout she a IG police. LAME TWATS always do these shyt

Leave a Reply to marlet Cancel reply