MI A GUH SEH DIS KAW DIS MESSAGE WELL OWL!( DI ABRASION)

Shadon dashwey belly fi get r papers from battyman inna America. See d babyfather a beg d sista fi no mek she doit cause d man want him pickney fi born…
***And may God forgive me too please…But fi breed fi someone like this maybe the girl dodged a bullet oo***
16 thoughts on “MI A GUH SEH DIS KAW DIS MESSAGE WELL OWL!( DI ABRASION)

1. But if the man is a batty man den the marriage should be business. So what does it matter if she’s pregnant. Married di yute and gwaan file u papers my girl. By the time yuh get an interview date yuh would have baby already. No one has to know u had a baby. Tek di wedding pics from the waist up or married quick before di belly start show. That’s why it’s never good to build any type of a relationship on lies. Smh. I would advice har fi bring har yute. She might cyaan breed again. Maybe di man she go marry isn’t gay…..she jus a tell har man dat. Kmt

2. Good morning Met & all Metters….
    ”ABRATION”
    LMFAOOOOOOOOO!
    no man it too early….
    :ngakak :ngakak :ngakak

3. Gm WNPP,hiya Saranwrap,Cita,Ms.B..anon gone pon di vettle already n nah stop fi pick unno up!!Now me need Lil Tim fi “adjust” mi brains around this ish rt here!!no sah!!Wickedness increase!!Met GOD will forgive yuh!

4. That message is from 2012 did she have the abortion or did she have the baby and did the gay guy help her get her papers what was the end result of this story?

5. Me deh enuh dear Cita wid mi one likkle vote.I vote yes to abration going down in the JMG hall of fame histrie words!!dem all a mix up guy fi gay that’s why mi nuh ansa to anybody a call me guy enuh!kmt!

6. I swear I’m here at work crying people wondering what is going on with me since no one talks to each other unles it’s work related LOL I’m in my little cubical litteraly dying with laughter (abration) got me going crazy, bless his heart…. LOL (FLATLINE)

7. Unno badmind dusty poor ass salve living ass ‘nigger’s’ weh black and dutty and poor like shit don’t have shit to do but live pon the Millwood names nigga if u bad come a my house a portmore Mek mi put some shot in a unno Bloodclat 14 Maureen cres edge water portmore st.Catharine come ya I bet unno unno nah leave back alive unno don’t even kno who unno a deal with see evil and leave it alone unno too nuff all who own the site and have anything to do with if a obeya
    abrakebabra make all a unno disappear even the dutty rat and roach weh a run up and down inna you house a true unno bruk unno a look a lil money from ads go suck out unno stinky green big dutty black Madda man can track unno easy eno if I go Texas now I can find out is who but I done talk come to me pussy that’s why unno can’t reach no where in life and never will I promise unno that
    Sent from my iPhone