PEPPA ELDA ( DI DON AND DI DON

FOWLFIGHT-Optimized
Hiya Met n Metters,Peepers,
The most war a Ghetto always caused from woman argument/mix up,ask anybody who grow up there.
The area have 2 sections with 2 Dons a run dem off.Last month a scammer English chick forward Inna di place fi stay wid the Old Don.Apparently she start complain that the incumbent nah pay her any mind or touch her,all him want is so suh Lolly-suckings from her. Why would you be surprized when I tell u the English draw fi the new Don n oooh he did sort her out!
Old Don hear bk n run een pon di catty n mash her up wicked,reach all hospital.So u know a war right??Funny enuff is the two Dons dem respective brothers start war against each other!‎At this stage let me tell u bout a catty dat had to run away from the area cuz she was raped by a Previous Don.The fact was that she was in a relationship with him but him did want bow her up n she refused so him gun butt her up n raped her one night all the way till dawn.After 4yrs she is now moved bk but She nah gwaan good at all at all Met.
The runaway chick come deh wid the New Don n move him in her mother house who migrated to usa.The big deal is last week the England chick come outta hospital n the New don promptly move HER in pon top a di runaway chick Inna her own house!!!!She can’t say nutten cuz a bad man thing!The Old don a pree the new Don hard cuz him tek away him chick n have 2 ooman.It is really about money cuz him talk outta him own mouth a regular she collect $170000,$210000 come give him!!
I hope dem hold di war likkle till me move dis year!

3 thoughts on “PEPPA ELDA ( DI DON AND DI DON

1. What kind of craziness is this, so the English women is hostage in her own place is that what I’m reading… This is so crazy to me… Poor girl I hope she can get them all out of her house…

1. I don’t think you are reading it right. It is not the English chick that owns the house, it is the runaway chick’s parents own the house and she brought the Don into her parents’ house. The Don then moves the English chick into the runaway chick’s house.

2. Runaway chick need fi go f**k old don now and mek him come murder new don and English chick inna dem sleep. Dats what I would do because a death before dishonour mi seh, furthermore, if him can bright suh I wouldn’t put it past him fi set up smaddy fi kill runaway chick and say is the other people who want kill him do it! Runaway chick need fi buss anedda run weh quick quick because she in danger on so many levels. God please cross dis goat mouth of mine. Amen