MI LATE BUT HEY………..FISH WAR TUN UP

0 thoughts on “MI LATE BUT HEY………..FISH WAR TUN UP

1. @MET..yes all day dunnings….how dare dem rip up MiZZZZ Rose thousand dolla dress? :ngakak :ngakak Mizzzzz Rose who’s teeeet are clean…dwl

2. mi did a watch it and teck mi yeye affa di screem (yes screem as opposed to screen)fi teck a spoon a mi grape nut ice cream and when mi look up a di one wah fava Cruella Deville greet me, a frighten yuh fret

3. Unuh don’t look or sound good U nowadays generation giving my sweet country Jamaica a bad look. stop all this disgraceful display of ignorance plzzzzzzzz. When I X it appropriate fi tuff bark skin long hood man dress up inna long frock a trace a real woman FOH FIYAHHHHHHHHHHHHHHHHH

1. Anon, gays, trans, bi all ova the world. If you think men are what making Jamaica look bad …then I don’t know where you have been

1. Gay, trans, bi, all over the world but only the hoodrats look this despicable and make you want to advocate euthanasia for their asses.
        No other race carries on like this. It’s a damn shame.

4. Unuh don’t look or sound good U nowadays generation giving my sweet country Jamaica a bad look. stop all this disgraceful display of ignorance plzzzzzzzz. When is it acceptable or appropriate fi tuff barky skin long hood man dress up inna long frock & heels feel sey dem a real woman & a trace a real woman FOH!!! FIYAHHHHHHHHHHHHHHHHH & brimstone

5. Miseh, di tuff belly one in di gown is something else, di way him fling di head guh and come mi a wonda how migraine nuh teck him yet.

Nobody know if Macey got engaged at her party?

6. Met de sends no send in de adds 3 videos? U kno mi see dem today on fb an mi laugh so till. I’m had to go look pan Portia fb page case me wash know if Portia is a man or ooman…..well Portia is a puzzle doe know if it’s a he or she

1. Noooooo not pm…..its Kim stress free trensetta ….I don’t know if it a man or ooman due to the look

7. But wah mi want know is wah dem a war fa? And if di person wey Kevin a cuss is a man or ooman cause mi go pan it page and it look like a girl but it tek a lot of pics wid battyman, suh mi confuse, and how Kevin dress get tear? A fright dem did a fright? Cause All bout pan it tear tear up, it look like di (IT) pepper spray dem cause mi hear dem sey suh, mi nuh know how it go cause mi neva dey dey but how unnu fulla mouth suh and mek dem pepper spray unnu and tear tear unnu up and den come mek video a done ppl, dat nuh mek it, Kevin mi ago tell u di truth my girl, ur hair look good, ur make up look good, ur shoes alrite, ur purse look good and ur dress look good but u nuh look good inna it, u too tuff and ur belly too big, don’t get mi wrong u look good but di belly man, when unnu a do these tins nuh care if di tin look good memba a nuh everything fi everybody, u coulda mek vindictive mek di dress wid a different material, cassie!!!! Gal u look good!!! Mi love everytin!! U mek statement but way mi want ask u, is wah u do mek u full a money suh? Police and soldier soon come look fi u enuh!! Pluggy gal!!!!! Outta allllllll a dem a u kill it!!! Dress nice and u look good inna it and it mek di statement gal,good good!!! Mi a tell u sey mi glad mi stop keep company enuh and a cause a ppl like unnu, Kevin u and di (IT) used to be fren and look how u come dash out di business weather a true or a lie, dis a wah happen when u mek ppl know u business mi soon see u mek video a done cassie or pluggy cause unnu nuh keep fren fi too long, mi so sorry fi all a unnu, mi love watch unnu but all a unnu sorry bad!!!!!!

8. Dem say Portia a man..mi watch the video n it sound like a man…but mi affi say Portia win cause him look closer to woman and the dressing is much better than weh the next one have on…cause not even a second n mi could tell that big tuff thing weh a shake it head say a one big hard back man

9. They are all men, can u ppl not c that lol no man some a unu need fi do unu research good man lol Kim stress free is portia and Kevin rose is Aaliyah.. Kim is a man a born man lol, in a one a di video them a do Aaliyah say she fava boy in a girl clothes lol mi did affi laugh cause all a dem is boys in girl clothes.. I wouldn’t think for a second that any of them where women because I refuse to believe that a woman would waste her time to go toe to toe in a argument with a shim… Hello Met..

10. Anyone care to comment how KPW come into this….now me really convinced bout certain things…birds of a feather flock together…what Missss Rose mean when she said she killed her brother and gave him a proper burial…fi dem english no nawmal…Mssss Rose you still work at Macys???? U must be the CEO fi a brag bout u riches suh? All the 1 Macey and Cassie luv brag bout dem millions…wonda where these ladies are employed

1. so met you nuh hear pluggy inna the background a bawl out bout no mi nuh hear dem something deh? :ngakak :ngakak met a thousand US dollars shim pay fi har dress and it tear up so easy? good fabric don’t tear up so easy ma dear :ngakak :ngakak

1. @ I’m dying…mi nuh laugh so hard in a long time…. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

11. Honeybee I am very much here in the said world with you..I fed up of all these f**keries I see posted on SM I don’t condone slackness. .videos of lil girls being raped by taximen..fighting videos of young children & older folks. .no respect for self law & order..known thugs killing ppl & no one coming forward..ppl suffering but these idiots acting like they rich bragging abt pieces & fake hair. They need some self worth & an education. The time they making these senseless videos they should enroll in an evening class, learn to spell simple words & improve their grammar coz the spelLing of words on his page is a damn shame! So when I say this generation I’m including everyone gays bi & straight who is helping to bring down Jamaica. Social Media mix with Satan is this outcome…unu waan purge

12. Is what patois do some a dem???….I have noticed from yesterday that comments were posted bashing those of us who express ourselves by writing in patois. We were classed as being dunce or uneducated. Well, I will reserve the Queen’s English for the workplace and the classroom and will continue to use words that cannot be found in Websters on JMG. @Justice Please note that many universities offer African and Caribbean Studies as well as Introduction to Jamaican Creole and Intermediate Jamaican Creole. Does this mean that these universities are promoting for lack of a better word “dunceness”? FOH wit yuh BS……