MUST HAVE- SUNDAY DAGGA

sexual

Bow legged, rugged, has to be over 6ft tall, has to have more than five inches, has to have nice teeth, has to have nice fingers, has to have natural hair. What is a must have for your mate ?

0 thoughts on “MUST HAVE- SUNDAY DAGGA

1. Boy mi used to say him haffi have buddy, but di buddy boy dem did too cocky and nuff a dem cudnt even spell. So wah day mi find a likkle telly gud speller. So fi me him haffi can spell and smell gud is a must.

1. Met a suh mi flat line when tiny teely all use “whom” correctly. Ecxuse me mek mi guh buy a white frack and kill the fattest goat. Married mi married da boy deh.

2. Him haffi have him own teeth and tecking care of him dental health, him haffi be a spritual person, him haffi success and prosperous eena life, and him haffi know when fi stay quiet, mi caan teck di too chatty chatty man dem.

3. Nice teeth…read n write with understanding. Metty it hard fi work wid 5in but anno di size a di gun,a di effect a di bullet…mi definitely cah work wid tinking mouth n rotten teeth.

4. Met u know my style, 8″ n up but fr d other day me de pon a different speed, true b told him affi ambitious, respectful and practice good hygiene

5. She hafto have good teeth….good hygiene….BIG batty, without the matching gut….and be a ble to chant on the mic till mi reach that higher high.