MI SI DI VIDEO LAST NIGHT

**********SUMONE JUS SEND IT BACK TO ME…ALL MI WAA KNOW IS WHA REALLY A GWAAN??**************

blinditem

Met mi see dis video pon mi facebook fren page and before you turn around it disappear. Like dem report it. Dem dancehall gyal a real suck pu$$y.

47 thoughts on “MI SI DI VIDEO LAST NIGHT

1. The Sammy she a eat like she a starve & Keisha pussy look like it a drop out noooo sah I’m starting to believe Keisha a release these videos for hype cause one gyal can so bad lucky

2. Keisha, Moi belly hurt her every day, is there anything that you won’t do, likkle gal, go find Jesus, is there anything that u don’t try? From you was a baby, you love use you mouth, if Moi chat some body, as you see them, you talk, it this was from you was about 3 years old. Keisha go and find Jesus likkle gal. You grieve mi heart, and you’re not my child, but I know you from u ina belly, and I can’t believe that this is how you turned out.

3. The page on fb weh the video post last night is stay bad dionne devil and wendy fo it. Thats their page. Dionne since you love pink wall i know ur reading. U forget you was sending messages to pple asking them to be the admin. Dionne u mussy want a suck. Come out a the gal puzzy and lowe her.

4. I see that nastiness last night ewww sorry met fi try take u sight but me did have to tape it send to you

5. THAT IS WHY SHE WAS WORKING INN SALIM. CAUSE THOSE WOMEN HAVING EATING OUT THEM FRONT. LIKE NASTY ASS JUDY,CRYSTAL,GIGI,ANNETTE,SIMONE AKA F**KUP SHAPE,YANKEE MICHELLE,UGLY MUNCHIE,KEISHA SWEETNESS,KAVEN AND AL JR. BABYMADDA. UNNO IS BUNCH AH NASTIEST

6. Anonymous why you care so much you know they have porn on the internet that you can go watch for free. Can say thirsty.

7. Met how much u ah pay mi fi send di video?? Lmao. Mi have it saved n ready to share!!! Pure nastiness dem, wotless gyal weh gwan like dem ah goodaz ah road and dem mouth nasty!! Eww

8. Shi juss inna it like ah rum an raisin ice cream to claat..one more suck ah di ovaries woulda muss displace to neck back..

9. She don’t know how to eat pussy cause the girl on the bed legs should be shaking or the bitch should be climbing the walls. Why stretch out the clit like that? Girl I can teach you how to give the best head in NYC. I made bitches divorce their husband and moved me in.

10. You guys have nothing better to do with time. Am really not understanding this because in this society that we live in everybody eat pussy. If i want to eat out a pussy i eat pussy. But whoever is putting the video out what exactly are you trying to to my image or my character. While you guys siting down talking about me the best topic in ny I am BUSY making money to make me the best person ever I really don’t care what you guys are trying to accomplish from this but keep wasting time on this wasteful topic

11. @ di best topic. Bitch nuttin bout yuh ah di best topic, look like suckin the stay bad front mek yuh lose some sense. You aren’t the best topic my dear you are the WORST topic, nobody have nuttin good fi seh bout yuh. When ppl mention yuh name it’s always something careless. Memba seh whatever goes on the internet never comes off. Mi knw yuh family shame & you’re not being a good mother to your son yuh leave Jamaica fi come to America & tun mattress from suckin Pussy to having niggas running trains on you. Girl yuh need fi born again because yuh stay very f**kin bad. If yuh ah guh do dem sumn deh do it in the privacy of your own home, oh wait let me take that back because you’re always cotching with somebody. Every month is a new video wid you outta road, yuh nuh have no pride or respect in yuhself man. Yuh ah tlk bout mek money yuh get ah one likkle work & I can bet you’re using someone’s social to work their or yuh ah do it off di books. Yuh need fi guh hide

12. The same smaddy whey video it a dem leak it mek the sucker stay deh try say a other ppl a release it over social media. The gal pussy no have no pink inna it the crutch all grey color to baxcide lol and look watery lol. The sucker trying her best but if she couldn’t mek the gal come in the time the video taping she better go back to sucking dick lol . Woeiiii nasty bitches walking around with stink pussy mouth outta road. Go luck a job and get unno own apartment save some money and buy a car so unno no have to suck pussy for money, place to live or car ride outta the cold or the heat of summer lol. Just watching these dog shits God ago deal wid dem.

13. Lol @ di best topic. Yuh likkle feelings hurt, you is one WASTE GYAL, ppl nuh fi ah done yuh suh. Wid all di f**kin & suckin yuh ah do yuh still no get no papers fi sort yuh self out. Dash yuh son pon ppl fi live careless life. Poor thing you’re gonna get what’s coming to you young girl. Yuh out yah ah worry bout ppl business & your own kirtle like old milk. Yuh really need fi born again. Who fah pussy yuh ah suck now fi cotch ah dem yard? Yuh name need fi change from di best topic & so unique & change it to sucka gyal

14. Yes @thenastybesttopic mi suck mi husband cock regular cause no gal or batty man caan offer fi do it to him for me i take care of him regular mi pussy tight and mi tongue game stronger than yours . If mi did rat pussy mi woulda do a much better job than you. You shoulda damn shame sucking pussy for nothing really bitch. Mi have mi husband locked away so till him call.mi from.work a stalk mi pussy and mi tongue. 10yrs and counting and him naw go no whey. @krissy cuss the nasty gal yes bo mek she come pan yah a defend her nastiness wid pride not even gay or sadamite pride she suck anybody it seems . Hide unno cat and dog she coming…lala lol mi belly. Mek mi go suck mi husband cock yah now.

15. Yall got time arguing back and forth with this wasteful conversation whatever yall do in the bedroom mek it stay there seems like unnu need a glass house so your house private life can become public what happened to a wife in the streets but a freak or bitch in the bedroom we all grown everybody eat pussy nowadays gay ppl straight ppl man woman cat dog whoever I just don’t understand why did stress over this whole shit grow up everybody don’t yall have kids to go worry about or did house fi go clean or food fi go cook it look like any little entertainment or hypeness yall jump on it yall some mixing pot batches grown up so what mek she defend har nastiness it’s her mouth her pum pum her body let the girl be and jump off of her name this situation go read a bible

16. its too bad because Keisha don’t care. The money she tek a go do surgery, she should tek it and give a church and ask God fi mek har life over. She is a damn shame to har mada and kids. She need fi go get some papers and find a place a NY and stop f**k fi free and cotch a ppl yard. Which man inna dem rite mind would own da bitch. She is a not a woman. She is an embarrassment to the human race. Keisha, please do us a favor and jump six feet under. We done spit you out from NY. Only hell would accept you at this point