MI SI SMADDY COMMENT AND A ASK MOUTAMASSY WHEY HIM HEADBOARD

Foota Hype needs explanation from BOLT after leaving hickey on Kasi B ass cheeks [Video]

Posted by Triple Jay on Monday, July 9, 2018

12 thoughts on “MI SI SMADDY COMMENT AND A ASK MOUTAMASSY WHEY HIM HEADBOARD

1. Now that Estrogen Queen has his own YouTube channel, mi sorry fi di whole a we. Where is your headboard ma’am? Check your surroundings carefully going forward.

2. footah friggin hype y the FOK yu ina people relationship ah mind people business, people mout, people batty jaw, people pumpum, people buddy?! mek people live dem life man..YOUR LIFE DAT SAD??!! ah YOU ah fok and give hickey? maybe if yu did ah hickey up ishawna YOUR BABY MADDA she wouldn whore dung di place…and can pass all kinda infection to you nasty dyam eediot raas and bring dung shame pon yu pickney. MIND YOUR business footah. YU comin like some maama man.

3. A prolly a nex gyal suck har an hicky up har batty jaw …….yuh done know di legend luv him 3som already loll

4. you guys sure this man is not a fish bowl – how him suh out spoken and always right – bwoy him hide a f**k tranny a farin – like tony matheraon – am just saying his mannerism fishy – f**k baby mama and ex girl fren = dougie platinum have bby mama tuh – mi done

5. unuh sure this man is not a fish bowl – how him suh out spoken and always right – bwoy him hide a f**k tranny a farin – like tony matheraon – am just saying his mannerism fishy – f**k baby mama and ex girl fren = dougie platinum have bby mama tuh – mi done

6. He needs answers about people sex life. Footah u should have we t down on ishawna u would probably still have her now

1. Maybe ishawna did tired a him going down on her..with that mouth him will swallow 9/10 vagina without effort :travel

7. I know men who kiss a woman’s body all over and still don’t eat pum pum or lick a** or not involved in threesomes. Suh why something haffi out of the ordinary about hickies on butt cheeks. Nuh part of the body too??? So a man thinketh…..so is he. Dats why Footah draw up dat scenario. It is familiar to him. Footah if Ishawna wishes to speak…… she has had countless hickies on her chunawney cheeks. Gweh an leff Bolt. Smh

8. ah nuh nutten if usain eat it. Equal rights we seh. Modern times now, oral sex is not a taboo anymore. Just like how batty man is not a taboo neither. Come out ah di closet foota swipe.

Leave a Reply to Met Cancel reply