MI TELL UNO ALREADY!

0 thoughts on “MI TELL UNO ALREADY!

1. So if she start selling well then its time for me to buy now. My money is ready to spend on her.

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak, mi see him Met..mek him gwann bye..Hope a nuh last buck him spend caz im mek mi lauff bout yah…JB careful breaddah dem seh annuh everything wah a sell u fi buy, mi know dis a guh fall pan deff ears still but mi still haffi try.. :ngakak :ngakak

2. Sender f**k off. Call it what u want we just nah f**k fi free… If u did a whore u wouldn’t so worried

1. How much yours cost? I would like to sample or at least see what I buying. Send in some pictures from all angles, with different exposure.

3. A yute comment pon har utube seh mi have $50 suh wah the pree cuz bruck mean $0.00 mi nearly dead :ngakak

1. Serve her right :ngakak :ngakak bout ar puscc need motivation…she setting nuff youngins astray with her slack lyrics…ar son gwan surely sing those lyrics back to her one day.

1. Marie a doe look at har wid di song…if har hole need motivation she need fi tek it mek a turn table and put har song dem pan it an spin

4. Well at least she is open and honest about it because its alot of thirst trapping thots on social media who sell pussy quietly.

5. Them things ya a go come back and haunt this girl. How u fi tell the whole world that u sell? She nuh have a classy bone inna har body. Every woman wants a man who is generous and more often than not u squeeze him a piece and him gi yuh a ting, or a ur man and unuh have sex and him take care of you. But this blatant prostitution is so ruff.

6. its best to get pay then to lay down for free you all are jealous of the girl because she look so f**king good the man was f**king on her for years an beat her .why is it a crime because she decide to move on with her life he move on an its on but she move on an made her a slut its your pussy f**k who you want if you f**k an get 50 dollars its more then some a get gal when yu good yu good used yu god bless for what ever u want u never borrow no one pussy an dutty it up an nu return it back.

7. HELLO!!!!!!!!WE KKNOW THATS NOT WHAT SHE MEANT… WOMAN OF TODAY STOP TAKING CARE OF THESE MAN START ASKING FOR MONEY…HELLO!!!!!!!!!!!!!!!