OVA TONY RAY RAY BUDDY…GANGSTA DAWN A GWAAN BED

Met, yuh never hear wha gwan a hairdresser Tracy boat ride on fathers day. One piece a cussing between gangsta dawn inna the white and peaches over the one Tony ray ray. Everyone know Dawn a mad woman and when it comes to tony she’s even madder. Story come to bump it look like the one peaches who hide and f+++k regular a tek Tony unda the quiet, and Dawn find out and did a war she and har neice the bald head one named Jenae who peaches whore out regular. Lawd dem Big Woman nuh easy.

1-Optimized

2-Optimized

3-Optimized

0 thoughts on “OVA TONY RAY RAY BUDDY…GANGSTA DAWN A GWAAN BED

1. Met somebody can’t kill dawn.a when she ago stop fucxxxxx with people she met party miserably that woman have are hard working husband an she just a fucxxxxxxx pin him so

2. DAWN A BC CROSSES SHE SUPPOSED TO BE MARRIED WHERE’S HER HUSBAND TONY RAY RAY DON’T WANT HER PEACHES IS A BETTER LOOK BY FAR DAWN LOOK LIKE A BIG ROACH O PLEASE NO BODY SEE DAWN SHE A LOOK A BUSS SHE GOING TO BUSS LIKE HOW SHE LOOK BALLOON

3. Why every time the woman party a come up unuh have things to say Dawn never a cuss Peaches for Tony she was talking about her expensive bag and this hard face woman have something to say dirty Peaches weh f**k anything leave the woman alone make she prosper

4. ok who send this in ? dawn or tony …both ah dem party ah come up …nice publicity and advertisement.

5. Peaches di man dem kno seh u nuh have nuh weed links u just f**k n suck anything u see n u trick tony bout u have weed link fi f**k u n em stll nuh stay….

6. Peaches use to f**k me baby father and him never want Har she loves to mind young bwoy with weed and money mascot Tony too fool him love woman things too much i know Dawn but not to talk to but none a unuh can’t step to Har Inna Brooklyn is just pure lie unut tell and want flop the woman don’t care what the woman husband not leaving July 7 no good again leave the woman alone make she survive old nastiness

7. Met a dawn daughter dat just drop promotion link pon u nicely lord pink wallllllllllllll tun up .

8. Marva stop write bout Dawn must dead u soon dead with aids Inna you mouth old tired woman stop walk and suck hood is a next beating Dawn ago give u

9. Thought marva have a name Milton or jughead . Wait a big woman like dat a & suck & Fck down dancehall .

10. Peaches is nobody she f**k too much from the year starts look how much man she f**k Jersey Boss, Cool Breese and Ian Shyshy not to mention Tony and the list goes on She run competition with Har Batty man son cause him did Wan f**k Tony now she end up with Har sadamite bald head niece sell f**k for 50.00 them worthless but yet still she a buy out war

11. NO MAN DON’T WANT DAWN,THAT WHY YOU DON’T HEARD NO MAN NAME CALLING ON HER DAWN BIG AND SOUR LIKE LIME DAWN JEALOUS BECAUSE SHE GET PARK LIKE A PARK CAR.

12. Peaches member seh yuh did want f**k weh willie agarth from likkle miss n it never work all di weed u did a carry inna yuh pussy em still never want yuh peaches..all wen di duppy come bk from di dead em seh em couldn’t f**k u..yuh come in like convenient store dutty peaches.all di bald one weh di man f**k fi di red bottom n tek it bk

13. Dawn and marva fi stop it them was good friend.and come from the same place it dont look good two a them a old woman

14. A WAH DO DUTTY CLEAN SHIT DAWN TONY NEVA WAAN DAWN FROM MAWNING AND NOW A EVENING TONY WALK AND TELL EVERYONE SEY HIM TIRED A YOU CAUSE U SMELL LIKE SHIT,LOOK AT PEACHES AND LOOK AT DAWN THERE IS NO COMPARISON THERE LEAVE DI WOMAN ALONE BCUZ DI WOMAN LOOK GOOD FI HAR AGE SOME A UNNU YOUNG GAL AFFI WORRY BCUZ SHE LOOK F**KING GOOD I PERSONALLY NEVER SPEAK TO PEACHES BUT I SAW PICS AND A FEW TIMES IN PARTIES BUT THE WOMAN LOOK DAMN GOOD NO HOMO OR NOTHING BUT FOR HER AGE ANY YOUNG BWOY WOULDA WANT HER UNUU JUST A HATE EVERYTHING DI WOMAN PUT ON FIT HER UNUU A HATE PAN HAR,JUST THROUGH DI WOMAN A KEEP BOATRIDE A DI YEAR UNNU A HATE MI IGGY FI UNNU,

15. DUTTY DAWN WEY CLEAN SHIT TONY NEVA WANT U FROM MAWNING AND NOW A EVENING DI MAN TIRED A YOU SHITTY SMELL DATS Y HIM LEFF U ALL HIM PARTY U COULDNT GO BCUZ U GET BAN BY HIM WIFE,LEAVE PEACHES ALONE SHE IS A VERY CALM LADY SHE TROUBLE NO ONE DAT LADY AND I NEVER SPEAK PERSONALLY TO BUT SHE LOOK DAMN GOOD FI HAR AGE UNUU AND DISS SAME OLD STORY ALL DI WHILE SO WAH IF SHE WAAN YOUNG BWOY YOUNG BWOY MUST WAAN DI WOMAN CUZ SHE LOOK DAMN GOOD FI HAR AGE MI IGGY FI UNNU ALL A UNNU STORY STALE AND LIE I HEARD THAT THE WOMAN LOVE MAN WID MONEY UNNU NUH SEE HOW SHE LOOK SHE AV DI BEST OF EVERYTHING SMH UNNU FIND SOME NEW STUFF SO WAH EVEN IF SHE A MINE MAN GOOD COCKY A FI GET MINE…. A WAH?? LEAVE DI F**KING WOMAN ALONE AND GO SUCK UNNU MUMMA MI HATE UNNU

16. AH WAH DO DIRTY SUCK HOOD CLEAN SHIT DAWN?…DAWN TO DYED YOUR HAIR PURPLE WHICH IS PERFECT COLOR FOR A CLOWN IN WHICH YOU ARE. YOU ARE INDEED A BIG DANCEHALL JOKE ..THE WHOLE DANCEHALL HAS YOU AS BIG MOCKERY. BOUT YUH NAME GANGSTA DAWN …GANGSTA WHERE????..BITCH YOU ARE ALL BARK AND NO BITE YOU LOVE GUH JUMP PAN DI PEOPLE DEM MIKE WITH YOUR STINKING MOUTH…DI SELECTOR DEM SEH WHEN DEM TEK BACK DI MIKE IT STINK STINK STINK…..LOL,,, REAL BAD PEOPLE DONT DEAL WITH POLICE SO PLEASE REMOVE THE GANGSTA FROM INFRONT YOUR NAME OLD ZAR… REMEMBER WHEN TASHA UPSETTER DEAT YOUR ASS AND YOU WENT RIGHT ON YOUR PHONE AND CALLED 911??..SO HOW YOU CALL YOUR SELF A BAD GAL.?? BITCH PLEASE… YOU WAR WITH TOYA SORT OUT..JANET STORM..MARVA MARVELOUS..TRINI KEISHA ,,TASHA UPSETTER AND MANY OTHERS …NOW YOU WANNA WAR WITH PEACHES ,, THAT LADY JUST GO OUT AND PROMOTE HER BOATRIDE AND ENJOY HERSELF… NEVER HEARD OF HER AND ANYONE IN ANY BEEF..DAWN YOU DONT SEE THAT YOU ARE A BIG CROSESS?…OLD DRANKRU WHY YOU DONT GO KILL YOURSELF ?? YOU ARE A BIG WASTE OF TIME …JUST COME BOUT AN AH GWAN LIKE SEH YOU AH SOMEBODY. PEACHES YOU LOOK DAMN GOOD ….JUST KEEP DOING YOU AH BEYYYY..AH DAT AH MAD DEM.

17. WHY YALL ALL HAVE PEACHES AND HAR FAMILY DEM TICKET??? I DONT UNDERSTAND THIS IS A LADY WHO DONT BOTHER NOBODY, WHO JUST GO OUT BUY HER BOTTLES AND ENJOY HERSELF.. WHY ARE YALL SO ANGRY?? MI READ EVERYTHING AND IT SOUND LIKE ITS ALL A BUNCH OF HATERS..

18. Old lady gangster Dawn, why you stop going to church? Leave street it’s not working for you! Every min you a war with smaddy, when it’s not Marva, trinijuice, Janetstormdem, etc… Gosh

Stucky must feel Shame good god man
    It don’t look good

Foh!!!

19. Uuhh…Dawn ah gangsta inna Brooklyn. No one can step to her. STOP! it please. Duppy know who fi frighten.

20. The old 1980’s furniture weh inna u house go remove dem dutty Dawn carpet stop wear inna house from Wappi kill filly di burgundy carpet and di old what not wey stop wear inna house go tek dem out a true u husband cocky dead that’s y u a run down Tony Ray Ray and him don’t want you ……u old and barky like go chuck off over Brooklyn Bridge u and dutty petal wey dave Lexus diss all di while unnu waan dump in a garbage truck leave peaches alone she Inna class league di woman nuh memba unnu germs……I wish I was even a far cousin or even a in law of peaches and see if me wouldn’t tek on u nuh dutty germs douChe bag…..Dawn u need a new head and a new pussy

21. UNNO LISTEN MI….MI A ONE LONGTIME BIG WOMAN WEY NUH AVE TIME FI C BLOODCLAAT DEAD OR UNDER PRIVILEGE PPL(SCUM OF DE EARTH) AND DE SMADDY WEY A CHAT BOUT MI AVE AIDS TRY MEMBA SEY A U MI KETCH IT FRAM…..WEN PPL WALK ROUN AND CREAT DEM OWN STORM TRY DEAL WID IT AND NUH MIX UP MI BOMBOCLAAT NAME….MI A ONE BIG WOMAN WEY NUH WISH DEAD PON NOBODY CUZ GOD ALWAYS AVE A WAY FO DEAL WID DE DEVIL AND HIS ADVOCATES FI MI IN JESUS NAME MARVA ALWAYS PRAY AND READ PSALMS 91…SO UNNO ALL HAVE A BLESSED DAY THANKS (LOVE AND HATE CAN NEVER BE FRIENDS)

22. WENDY STOP CALLING UP MARVA NAME IN A YOU MOTHER DMIXUP WITH OTHER PEOPLE, GOD DAM THE WOMAN DON’T EVEN LOOK IN A UNNU DIRECTION WHEN SHE SEE UNNU, THE WOMAN IS A STRONG AND HEALTHY WOMAN AND SHE NOT WALKING AND LITTER ARE BODY OUT THERE UNNU TOO F**KING LIE, A ONE MAN THE WOMAN A SLEEP WITH AND A MILTON FI YEARS SO DON’T MIXUP THE WOMAN IN A UNNU DIRTIENSS ……….BIG GOOD GOOD MARVELOUSMARVA….

23. Peaches is nobody remember she and FrenchI was friend and she take the woman friend Paul smooth and think the woman careless like her and the man f*k Har and come back come chat she and her daughter do three some with Rev so Peaches a Brooklyn mattress undercover f**k box she want a beaten outta the ambition broom

24. De time unno a call Marva name unno go get alife….she happy and a dat a mad dem so Dutty Silver Back Gorilla Dawn and ole carcass Petal need fi go lay dung in a road mek truck run ova dem….de two a dem fava de man behind de door wey frighten llittle children….de time Dawn a keep tap pon Tony Ray Ray cock shi fi go put a bong pon har daughter pussy cuz shi f**k Big Belly Derrick fi $800 and shi ave a tristate pussy walking wid

25. All the comments dem is a about dem two ladies and all now nuh body nah class up the big bitch Tony Ray Ray weh a cause all a this because every thing him chat off him sinking mouth gal clown Tony the man dem a look fi Yuh dem need dem drug’s weh Yuh tek

26. LORD Dionne Willams is what peaches do you why you a call up the woman name you is a wicked bitch, you say you and Tanya combs a friend but if she ever know the things dem that you talked about her???? You need to go and getrid of those bags under you eyeeee there is nothing pretty about you take off the makeup and walk free let us see how natural beauty you are, you love mixup and you love to entertain gossip that is the reason why I stop talking to you on the phone; you is a big Ole women and you need to go and get a life you f**king illegal immigrant

27. A PREACHES PUSSY IF SHE WANT F**K MAKE SHE F**K DAWN MAD BECAUSE BECAUSE SHE NEVER HAVE NO WHERE FI CARRY TONY FI JUMP INA ARE BIG GULLY PEACHES CAN COOK AND CLEAN DAWN MINE HEART ATTACK KILL YOU PEACHES A GIVE YOU HEADACHES

28. You people are the funniest. All the talking and dissing of Peaches and her daughter, you all still gonna go full up her boat ride and the next day Peaches and her daughter will be going to the BANK laughing at all you all dumb asses.
    BTW did you know that Peaches did her breast, she waiting to buss it out on the boat ride.

29. Dawn late. A from last year Tony and Peaches a f**k. Dawn the man tell Peaches him nuh want yuh becuz u act like a man and yuh nuh look good. Peaches and him deh all over. Ur clothes dem whey yuh a thief a cheap clothes and Tony like when woman mine him with expensive things. A good fi yuh Dawn a Peaches time now step a side bitch

30. Leave Peaches daughter alone. Every body know a jacket picney she give Rev becuz him have money. Every minute she go a Jamaica go to Rev and f**k him. She do har batty and her belly but a Bingy get the picney. Lol this is real shit.

31. I want to know if it is true dem say dawn was in jail over the weekend for shoplifting, shame big old married woman like that a walk and shoplifting wow no wonder dem say the Marshall did close are door sometime in a last year, and that she had her husband wasn’t getting along well and him did stop pay the rent, all I can let her is to leave Rev name out a she and peaches mixup because him is not nice, she f**k with everybody know she f**k with the wrong people dem…..