MICHELLE YUH MATE A STRESS

22 thoughts on “MICHELLE YUH MATE A STRESS

1. Who woulda f~~~ behind she? Hope she don’t have kids cause the way she ugly wouldn’t want her to go open school night

2. girl wey the skunt u going wit dem old ass clothes and ears ring wey make she put tht color lipstick on she lips. she friends wicked to she bad. oh god

3. On a Sunday holiday wkend @ tht a so u come a dance. U wig look stale, u face want wash, your lipstick don’t coordinate with ur eye or even u clothes. U did think a Halloween dance

4. Is a word called NO not ever time fren call u fi run go with them. Every one of your friends looked nice this night and u favor old dumpster truck inna this cheap long time old clothes from rainbow. U have papers now step up and get a real job fix up urself stop mind the ppl man fi tan wid u

5. Yo this granny had on red fur slippers in the party. Me and my friends snap chat this bitch. Me hope u man toe them never get damage inna the fight

6. The lady look good for a big woman. Talk truth she don’t look bad in this picture. The sender it look like a you a stress bad. The woman look nice in the picture.

7. MATE DON’T STRESS MICHELLE MAN EASY FI GET HIM DONT SAY NO TO P***Y. HIM F**K ANYTHING PERFECT EX. MICHIEBOO FROM HIM SLEEP WIT SHE WHO HIM CAN REFUSE

8. No Michelle im not worried about u. But u worried about me that’s you make fake page to stalk me bitch get over it mi NAH STOP Fk RICHIE. Make 10 more page continue to call private u might hear him telling me how good the p***y smell and feel

9. Lol sender yuh a real real pink wall buttu..the real bloggers know the code when a one person alone a comment and even when you answering yourself to make it look like a Di person yuh a cuss a answer yuh..Michelle a mad yuh bout six years now? A wah? Richie a bun yuh wid a new gal and yuh vex seh Michelle nah defend it? Lmao Michelle not even a defend herself pon pinkwall much less maybe if yuh stop badmine Di woman fi har husband shi wi look and live better low life

10. PINK WALL BUTTU LIKE YOUR NASTY MOTHER. IF I WANT PUT MICHIE UP ON THIS EVERYDAY MI FREE FI DO SO. SEE ME AND DO SOME TING

11. At anonymous 1124 yuh a get a f**k off Richie and yuh feel like somebody cum on girl leave di f**king woman alone. She is not leave her husband so stop. Wat the f**k is Richie giving you besides some laim f**k. Don’t body care unnu boring

12. Hold on me did ask the old gyal fi leave her man. Dat Neva inna it. She can stay till she dead cause we both a tek him evenlly. Him f**k Liam fi Michieboo cause her looks and body kill nature. Come again bitch. Done talk u know wey mi work and by now wey mi live stalker.

13. Anonymous 5:22 Michelle mi know a u. look here even if u did want leave richie u can’t do it cuz him remind you every argument say a him save you and gi you papers. Stay cause a ur husband but him a my side man fi life boo mi tek off the boxers and you wash it u need fi sniff the boxers and u will know what good pussy smell like