WHEN YOU GIVE A MAN WHO DOESNT DESERVE IT YOUR ALL

14 thoughts on “WHEN YOU GIVE A MAN WHO DOESNT DESERVE IT YOUR ALL

1. F**ka yuh! Di boy all a laugh afta yuh an yuh a kill up yuh self.. Tek yuh money uplift yuhself or give it tuh smaddy in need if yuh nuh have use feeit.. an yuh ago f**k him back, egg shell mentality.. see wah happen when yuh turn tings pan di wrang side.. man fi go out go work and be a man. If yuh want smaddy fi tek care of breed and have some kids or get a stray dog or pet + alot of ppl have families in need weh waah help. Mi see yah move out everyting :nerd A bet seh if a di him buy dem tings wid him hard earned money di shituation diff. Mek a man be a man… Dem naaaa learn a swear. Wurl f**k up.

2. Shame & embarrassment a kill him bc! My girl don’t worry him Ago regret it! Pk u shit go bawl n move on

3. Big mama man, him shoulda shame, bout him a video and a skin off him dutty teet dem, nuh own shit, sit at home a trek hand out from woman, she should a go him shit fi nyam

4. Hush MI GYAL….THE SAME HOW HIM NO HAVE A PROBLEM TAKING UR THINGS, A SAME WAY HIM NAW GO HAVE ANY PROBLEM TAKING A MAN THINGS….BOUT WOOD SWEET…BITCH ASS NI$$A…

5. Exactly anonymous. He sounds like a child, the fact that he keeps giggling like a little girl and a talk bout when buddy sweet…dude go trim ur dirty nails

6. Him is a pussyole fi do di woman like dat.. and a laugh pon top it him tink a gyal ago look like a fool but a him caah fi a big man him nuh have shit cause everything inna di house a she buy it suh weh him ago sleep pon.. Mi wuda light everything a bloodclaatt fyaah.. Him too bloodclaatt ungrateful dats why yah fi watch weh yah do fi di man weh yuh deh wid caah shit like dis will and can happen

7. How old is this boy?? Very immature. Well now him dont have nothing anymore inna the dutty place fi carry no more gyal. She betta not f**k him back either, tek har tings and move on. Spend her money wisely. Mi nuh know how dem can mine man hard suh.

8. All him when mi done fling some bleach inah him rass eye dem. Hear di pussy tuh nuh. A shoulda my sister make a show u something likkle batty man!! A muss dog give birth to u. Old drankro dog shit!!! Yah try embarrass di gyal. Bout when hood sweet, uuh sound like man f**k yuh. Girl you better move on. F**k him. He’s a f**king bum and scum bag.

9. Girl you’ll be ok, sometimes women just sorry for some likkle hurry come up germs… be kind to the pussy dem & dem tun round try style the thing. But not to worry you will find a better man than this piece of shit. Karma will show him who laugh last laugh best. Just cry if u might take your time get the lucifer outta your system,ask God for strength & move on. Yu soon forget that shithole (Donald trump voice)