MICHIE SEH INA HAR HOUSE

20 thoughts on “MICHIE SEH INA HAR HOUSE

1. She reppin for the low life’s, thank god I was raised to always be ladylike , these kinda videos give me nightmares

2. Michii fi sum reason i don’t think dats ur house! Cus ina di fuss video u seh yu ave stainless steel appliances….WHERE? All now mi cyah seeit a blind mi blind r wah? U girl u need fi guh sidung and stp di foolishness cus u ain’t gott shit yu nuh see seh yu a embarrass yuself child smfh

1. All now Fretty cyan show wi har $55,000 rental dung ah jungle wid har bed….is this a new scheme in Jungle? new jungle luxury apartments lmfaoooooo freeeeeeeettttyyyy stop it…shit fretty even yuh man bed you coulda show wi…..LMAO….
        But don’t fret my pet….wi done know seh everything Michii show wi she borrow….

3. Unno see how she zups pass the dutty plate dem inna the sink but she deh pon instagram. Dem never do home economics class weh teach you fi pred up bed and tidy place? Dem is a set a nastness.

4. For some Reason I have a very STRONG feeling that is not Michi house .. I think she kotchin at that yard God Know
    And fretty u know damn well the only stainless steel u got is them rusty ass gates that cage up that apartment complex .. Girl bye ..

5. Didn’t I just finish talking about the house n look dey. Dutty plate inna sink n u a cuss. A run round like chicken wid its head cut off n u house nasty. From mawnin u nu bade crotches still dutty but u a cuss. All dem ppl a kotch pon di one piece a bed but u HAVE TINGS. Look pon di place look like one crack house where u just go in n out of but U HAVE TINGS. N dat piece of dry ass money. While ur ppl dem look like dem a dead for some lunch inna di afternoon ya. Di kitchen look like if u turn 2 time u drop down but U HAVE TINGS.A real rass joke dis.

6. Only a dirty bitch without home training would allow people to sit on her bed in clothes that they have worn outside

1. Michii goodly ah borrow di bed & room so shi cannot tell di people where & when dem fi sit….mi seh she ah borrow all di people dem wata! Michii even borrow Mackafish war to bloodclaat !

7. Gal think b4 u do stupid things TV must not on dresser from yu buy the next day the man must come put it up hell no fretty. The room need a proper tiding b4 yu call yu camera man fretty last but not least the pot on the stove and in the sink need scowa get a the little shine thing dem sell dem name scowa pads please go and get them wid some Ajax powder take them outside and sit a rub the properly and them yu take a complete shower and brush your teeth and call back the camera man girl

8. For all the f*cking and sucking, you mean to tell me seh a dem deh lickle cheap f**kery you have inside your house? My girl, you shoulda have a decent king size bed, dresser, nice expensive curtains, big chest of drawers, big ole microwave, big fridge and 100 pound cylinder. Move your rass; your declaration coulda tan.

9. Im here waiting on Rosie to jump out and start sayin “AH nuh tutty gran bed or no tutty gran dressa” :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak