SHIKA DI LADY SEH SHE DEH WID HAR MAN 16 YEARS

FOWLFIGHT-Optimized
Shika Mcd a 16 years mi and mi husband deh fa and married fi 12 years and mi nah mek u come mash up mi relationship. Neva affi post it pan facebook but u too rude after u nuh stop call and text him fone mi call u phone and tell u seh a married man u a deh wid jus fi mek mi self known in case u neva know n u ago tell mi bout u educated and nah argue wid illerate but listen dis gyal…. As much as mi neva go college a from mi a 15 mi and Omar a deh and him lef Jamaica and come a foreign and him still come back fi mi because all when mi neva go college mi have more fi offer mi still a do good weh mi a work, wi finances on point, mi son well taken care of and anytime mi need fi pan vacation mi nuh affi struggle fi find money because mi know how fi b a wife all when mi neva go college and on like you who go and still f**k him within 1 week and nuh know ntn bout him then ago chat bout don’t judge because a nuh so u stay a jus instant connection yes i read the texts.
B*tch mek mi tell u dis u c all d text u a text bout u fed up of his empty promises u ave more fed up fi do because inna d text u seh from Decemeber month end u fi get fi him half of the down payment pan d apartment and all now then February him tell seh him ago get him tax and by March 1st u wi get it and c tomorrow a April 1st and guess what many more ends and begininings a month ago pass and u nuh get shit because a ya him a tan maybe u shouldn’t go college because u is a rass fool every month u ago get down payment n all now bout u tired fi pay motel fee and its adding up .. so hold on u nuh live no weh?
A people u hitch up wid? an u seh u educated? or a live u live wid man to and wah lef and wah my man lef mi to? how u educated and nah no weh? a how u affi a pay motel fee? mi nuh get it u homeless? dwrcl bitch neva yet 1 night him nuh sleep a road so how u fi tink a fi u? every night a my bed him inna. My husband nuh perfect an mi wi deal wid him myself but u nuh fi ramp wid a down town gyal man because mi nuh ramp. mi neva call n disrespect u none at all mi identify mi self and u start act up. Mi nuh know a who u or which part u come from but nuh mek mi ketch u any weh in New york close to mi man. You need fi go look fi u own man because dis ya 1 ya a fi mi.

32 thoughts on “SHIKA DI LADY SEH SHE DEH WID HAR MAN 16 YEARS

1. Woieeeeeeeeeeeeeeeeee ….murderrrrrrrrrr… wifey u a teck it to har u seh u kno fi deal wid u hubby nuh true, a fi u dog suh u haffi kno how fi train him good. Ms. Shika how u fi a teck di woman husband an a hitch up inna motel? my girl dat nuh meck it. U a ride off married man koki an den him gone home inna him plush divan bed an u still itch up inna roach infested motel no sah Gwaan a Colledge u hear because di non Colledge wifey a live large.

2. Yes wife educate di bitch pon proper etiquette. Brite bout she a tek ppl man weh neva smell har morning breath, how she dweet. Ms. Educated married men hardly left dem woman. And Mrs. Yuh Mr., outaorda to,deal wid him good to.

3. Well I think this speech should have been reserved for the husband, just as a reminder of the yrs of long service etc. I’m sure ms education is not the first ants inna wifey milk. And will certainly not be the last. Now matey for a educated woman, why you make the people husband trick you? Wifey has a relevant point why are YOU paying for hotel room. Lesson #1 if you a tek a married man, HIM haffi spend his money, him cyaan offer quality time or commitment the only thing him can offer a hood and you cyaan put him hood Pon counter and buy groceries or pay rent. Money alone is his credentials. So clearly your wasting time with the people husband

4. Yo! This really sound old and mot true. Sound like wifey read some old love letters. Check the date if he never scratch it off. I doubt she text and why you soooo insecure to go through his phone? Hubby sound burnt up because he can’t get no more goods and chat bad about side chick. Tell you it’s nothing so you can talk crao about the girl. His feelings are hurt so he pit you against an ex. Matet story umpteen years old. You look foolish. Matey must be on his mind because good sex is hard to find with your stale ass relationship! Hear how he eggs her own talking bout murdeerrrr…yo hoe long wufet stay up last night thinking of a response? Don’t come for no educated ex matey cause I’m tough like waa. Don’t make me call this nigga out. I know for damn show who it better not be because when I was with him people can attest to it. Tell him destroy all love letters and stop jackin is d!!K off old pictures and videos. West coast! Yeah if it’s who I think it is tell him to quit coming to this coast. If he’s done stalking is for what? Come again insecure Biatch! No typo there that’s the way we speak in the Yay! Say some more. You don’t waan see me but trust me, he do. Yo coochie must have to much mileage dry and stiff need extra strength lubricant.

5. So when you Ketch her with your so-called husband with him stray cockie what are you going to do Miss down town Girl? You are going to beat her? Question? You think New York or foreign is down town Jamaica you can beat Gal and don’t go a jail? Wife? Why don’t you go and attack your husband of 12yrs to leave the Girl alone? Ohh I see, The college girl put a knife to His neck and tell him to F her? Females fighting over a man and a claim the man is theirs even if you are a wife it is kinda played out now, If it is not the educated young lady :ngakak It will be someone else, I hope the next time him cheat is a down town girl so both a you can meet up and stab up each other. :bola

6. Sitting there reminiscing, looking and talking bout old shiii…if you are so f&**king relevant why you have tell someone to back off? Why she got the # in the first place? He got one foot in and one foot out. It don’t take an educated person to know this. He must have cheat on you before because you checking his phone. Come Again? I know who it bet not be! Showing all these pictures trying to shame someone. How many decades ago was it and you still sprung. Don’t cry dry your eyes. Yo if it’s who me think…you know better I ain’t changed. Come Again N!&&@! Try me!

7. Tahasha freeman are u the can’t sleep head a hot har wife or the educated mate or just a person that know the wins of this prize man

8. Oh yes wife i know why u all have to interduc no typo u all selies is it because u all husbands out there a disown u all , all u all pickney dem disown when dem a look woman miss wife FYI the word wife means nothing to a next woman if it means nothing to u husband

9. Now this is how u suppose to address these things. Ur husband is the one to blame plain n simple but she also is now to blame because she was told that he is married. Baby girl my advice is left this man right here alone plz I beg. Dis wife sound like a real terrorist who will make ur life a living hell. When she say she not going anywhere she means NOWHERE. Mrs. Wifey u full bad doh know all the girl kotching situation n everything. Mi like how u style her still a u say wifey. Lawd I tell u

10. I’m a educated ex-mate with deep seated issues,paranoia, plus I’m dipping. I have a few skeletons in my closet. Hell it might even be some spidet webs, bats,ravens,crows & little chipmunk squirrels. I’m scorned that he left me but still got much evidence on our encounter. I need a pill. Sedate me. I kaint. I don’t hide my issues. I’m in therapy. Knowing is half the battle.

11. Yeah. He broke it off with me. I think because I’m psychotic. I’m nervous cause I don’t know if he still has the pictures and video. It torments me because all the stories popping up with ladies skin out and xrated video. I did not see this back in the day in the dancehall. Now I’m seeing it and I’m like ooohhhh shi! He must have showed people. How regular people come up with the same Idea?

1. needle dont seh dat oo…is only di man post dem she seh dem tings deh in and she may have man problem fi true nuh seh dat man

12. Yo. I’m going to push this topic a likkle bit with needle eye. Yo you chat bout buy out a ting…you buy out me hash tag “needle eye”.This a deh original bomba hole. Yo who ypu a tink deh sing aftet. Ah no fruckery here. Any more cards frh play? Because me inspire whole keap a jamaicans when mi did come dung a summer and spend tree months. A dere probably before you born. I’m 38 how old is you? Me a teach dem gal feh style in deh 80s ask about me ? Yeah I jump in because I hear me name a call. All a dem hash tag comes from me alias names from when mi waa dere so! Come N#&&@! I want you to.

13. Aye gimme deh fire caa mi ready feh put it pon dem. Yo who you tink blaze deh first torch? Now everybody blaze torch. Yo my mouth pon fire! Come again!

14. I’ve said Omg 19times aloud reading these comments!! Might as well 2dozen it off and done.OmG!OMG!OMG!OMG!OMG!! Met you really are a soft sweetheart I swear! I’ve only just read the post beyond Ms.Freeman’s 1st comment that stopped me dead Inna mi tracks..i didn’t know, I didn’t know but plz needleye,simplicity let’s all rally around her since she has expressed what’s up.Love and support and we will all be just fine!!

1. plz dont cum mek it luk like mi a tek on dis smaddy…. i simply asked whats up,i didn’t read her first second or how many comments just the one i keep asking her who and what is the problem.

1. No simplicity nah mek it look dat way.i mainly refered to u cuz u kept asking over what hashtags she talking about….when there are/were No visible hashtags.Then it was on to everybody blazing a torch and you were like what torch??so i’m clarifying If it look like dat but notice I made no mention of anybody tekking on her.The lady says she is having issues and I said let us rally around her and love and support her.

15. wife- This bitch is so childish I don’t know why immigration let people like her in this wonderful country.