MICHII HOW YUH MEK CHORMAZZ RUB YUH OUT SUH?

Mi did think Nikki and Michiii was fren until last night when Nikki rub her out because a d whole Damo s*x tape thing. Chromazz gwan bad doe dwl Michii a coward

15 thoughts on “MICHII HOW YUH MEK CHORMAZZ RUB YUH OUT SUH?

1. Then a wah could a cause all a this though sah. Sad though both a dem a carry feelings cah Dru play both a dem !!!

2. Nicki cyaa rub out nobody . “IT” still stuck on whether it wants to be a MAN, A WOMAN, A TOILET, OR A HELICOPTER Nikki Yuh lame and all you do is nyam crotches fi cheap shoe and bag!

3. Chromazz you shouldn’t be talking about eating batty when you suck pussy the nearest thing to batty .. trifling chromazz sick stomach chromazz walking sti and std, your mouth full of vaginal bacteria, chromazz you smell like dead body, chromazz you eat batty and pussy fi breakfast lunch and dinner ….

Beat who pick and day and time waste gal ..
    look how long you sell pussy till ya start giving it away for free ..
    the little nuff gal a eat ya pussy so you a run come chat off ya VD MOUTH but no one cares she done eat miichii pussy and we over it you late …

4. Chromazz you shouldn’t be talking about eating batty when you suck p*ssy the nearest thing to batty .. trifling chromazz sick stomach chromazz walking sti and std, your mouth full of vaginal bacteria, chromazz you smell like dead body, chromazz you eat batty and p*ssy fi breakfast lunch and dinner ….

Beat who pick a day and time waste gal ..
    look how long you sell p*ssy till ya start giving it away for free and ..
    the little nuff gal a eat ya p*ssy so you a run come chat off ya VD MOUTH but no one cares she done eat miichii p*ssy and we over it you late …

5. Nikki, u sound evil wow no matter what how u wah man rape gal u sound hurt an dunce gosh I kn it a bother u how u can travel an a it meck u bitter son

6. KIMONEPERFECTWAISTLINE A BREED FI LEX FLEXX FROM SIMPLE FLEXX A JERSEY… DOES THE WIFE KNOW THIS LMAOO SPREAD THE WORD PEOPLE.. KIMONE COME A FOREIGN COME TEK DI PEOPLE DEM MAN…

7. A whol heap a error it have, a dat alone unuh see. DWL! 2 a dem in the same boat, bottom a di barrel bitches, this tea nice thoo.

8. Alright kadie wi get the f**king point!! Kimone a breed fi people man somebody discuss it wid har plz suh she can stop post it unda every f**kin post. Mi tyad fi see it!

9. A tru michii go f**k bck Jason that’s y Nikki hate the gal! Nikki a wah day me see u a put kiss face under the gal post u a evil damo did come on the Vedio come seh nobody drugs her so all of a sudden michii drugs her move unuh nasty BBC although mi nuh like none a unuh cause all unuh do a f**k unuh each other man! Michii nasty Nikki nasty all dutty fabby she bout she a tlk uh need fi go find a man fi her self an stop hide an f**k ppl man uh still a f**k nah nuh clothes Coddie an all him do a style uh Rebel an pretty unuh need fi find somewhere to live an not there so cause y’all to nice fah there Nikki come off a BBC michii too cause dem get fi the 3sum! All damo a really clown enuh cause all Nikki do a beat up damo a wah day she black an blue the gal eye so weh she a tlk bout!! Michii nuh fraid a Nikki come out come tlk an Mek she kno what time it is to cause uh kno bout she to Nikki nuh stop walk wid the big m16 under her an shot every man she f**k a so me hear seh she shot mi fren babyfather weh man stylo banks so mi nuh kno how she full a strength so fi michii like she did really wah suck michii pussy mi nuh kno how unuh dweet!! Y uh nuh go ansa Jason cause him throw him wud pon uh an uh nah ansa him nasty Nikki u a the woman u a dog uh see how the man treat woman move uh nasty BBC cause uh kno seh michii use to f**k him first den uh go f*k him after although dem things deh turn uh on cause uh like man weh uh fren dem pass thru

10. Well mi nuh know bout Nikki but miichii a long time Sketts for a little young girl. Man come from foreign buy some hair or give her a pocket money and she ready to f**k. See and know. Nah pay none a them nooo mind at all

Leave a Reply to Talktruth Cancel reply