MIKEISHA PUT OUT DI P.S.A

Met i never know a woman can be so dumb and proud of a man like this. Like b*tch where is your self esteem where is your worth? Where is your mother to help you with this BS!!!!

**SENDER TO BE FAIR, SHE MEK IT CLEAR CLEAR……….SHE AND JIM HAD A FLING AND SHE ON TO DI NEXT, SHE DID HAVE HAR MAN N HIM DID HAVE HIM WOMAN SHE NEVA A MEK NO CLAIMS TO HIM SO IS JUS A SEX TING_______________________________**

MIKIESHA

P.S JULY DUS STAWT AND JIM WIN COXTAH FI DI YEAR :travel

8 thoughts on “MIKEISHA PUT OUT DI P.S.A

1. A wha duh dis Kingston 20 bicycle…. Who nuh tek a ride a who nuh conceive yet KMFT…. Pig yu done out and Jim talk it caaz him nuh keep nothing. Him mouth come in like strainer hun, yu flag out now man. Chill and stop gwaan like yaaw goodas girl the whole community know bout yu. Is a bet Jim win when him f**k yu eenuh, dem tell him yu was a easy ketch and so said so done

1. Bitch stfu yuh know nothing bout me cousin . Cyah argue with a butch weh fraid Fi put har name suck yuh mada gal stop watch people pussy

2. Its always those phat heffas from abroad who like to buy off waste man cocky…. Di gigglo thing ah batty man sitten, no straight man would be cool with his woman calling the shots from her purse. If you’re going to be a gigglo for foreign women atleast get a bytch under 140 pounds. Any many who would be a gigglo to a phat bytch would do the same for a man. Batty man dem!!!!!

3. I dont know what these dirty bitches see on jim and his bro Timoy, these bitches be arguing over these little boys, pig stop f**k and mine the little bwoy dem inna Marverly, rest yuh pussy now.

4. All a unnu under this blootclot anonymous, unnu a edit unnu don’t knowing shit bout my cousin unnu a run off unnu blootclot mout . Why har pussy a bother unnu ? She trek unnu man ? Mine unnu blootclot my family nuh mine man sorry we and unnu is not the same
    Thing the time unnu two siddung pon pig name unnu Guh find a proper man . We Carezero round here people aguh talk mind unnu f**g business and stop call people name if unnu did bad unnu woulda show unnu face and name suck out unda unnu sowa pussy madda man ah who unnu watching a next butch oussy go find a man weh can mine unnu

5. @Shanique moodie move u rarse and come off met goodup site. You cousin no stop dash out her rotten ole, and mind the little bwoy them.

Jim bruk like church mouse,him just about have him fare fi reach back ah camp.

Leave a Reply to run come look ya Cancel reply