MIRROR MIRROR ON THE WALL……FACEBOOK DOESNT SAY IT ALL

Met this bi**h wa name tantan wa claim sa j icon did a give her the world now him not looking at her surgery she move on to her father friend name John now John and the father not friends anymore cause John shouldn’t hide and a f**k him daughter then she feel like sa the man ago run leave him woman fi she she start send him woman message the man not having that him cut har off now change him number now she drop pon har face now she fine this boy now wa she nu stop pose up with all over but him want to keep it on the downlow but she waan broadcast it cause him hear sa she and one boy from the 90s crew a f**k but the dutty big woman name shana a hide it for her .

TAN-Optimized

6 thoughts on “MIRROR MIRROR ON THE WALL……FACEBOOK DOESNT SAY IT ALL

1. Wonderful good morning Met and Metters..
    If yuh seh “now” one more time…

I am baffled… Wid dem level a writing deh you shouldn’t cuss anyone, mi just get secondhand embarrassment fi yuh!
    Yuh fail patwa & yuh English, smh

2. A so them downtown gyal deh tell story….one bag a ‘now’ ‘and’ ‘yeah’. If I laugh i weak in yah tideh. Tan Tan a likkle gyal not bad looking but from she a sex till now I doubt she ever have a man for herself. Eva inna man mixup.

3. These mothafukkas a watch ppl n a sen een story n don’t even know how fi punctuate dem raas messages… all mi ask fa is one comma, or one full stop…. Give a fukk who shi a hide n fukk, try Punctuation for Dummies bitch…

Dou even kno how dis a ur bizniz to claat

4. Jesus please tek this wheel my girl try hooked on phonics please and thanks, and Tantan you most know which one a you idiot friends write this cause she no too bright.