MISS MISS DEM SEH YUH GRANDMOTHER COMPLAINING MISS

Mi a beg yu loud up da girl here. Shi run weh gone a Amsterdam lef har 2 daughter dem pon har granny, di woman old an a complain seh shi cya manage dem by har self. Shi not even a send money fi tek care a dem an di woman not even know di pickney dem fada. Di world need fi know bout dis, people cya wicked suh. Yu si a man face but yu cya si him heart. Nikkia yu need fi du better di poor old woman cya manage
nikk

29 thoughts on “MISS MISS DEM SEH YUH GRANDMOTHER COMPLAINING MISS

1. I dont care … i dont care. How can you leave your kids and send nothing for them. Chicks do it alll the time. I dont care bout no man. You are the mother. Take care of your kids. cho

2. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…….

Will never understanding how some ppl get a buss,find a little work but find it hard fi even send a 50 every week until the can up the money fi see to it that them yute atleast a eat and guh school

3. That’s a lie she don’t have no kids Betta uno seh she a lesbian cause she is she don’t have no kids

4. I know of Lesbians with kids.Is either she have kids or she doesnt,both can’t possibly be true.

5. But ANN me dis as shock cause me a say a when she breed an have Pitney cause she a full blown lesbo me dear.. Shes a good MUA I must say but me nay know she have Pitney, senda u sure u nah mix har up????

6. The gay flag is on her phone. She’s a pretty sister and whatever the circumstances, I wish her success in her endeavors. I’m tired of black people degrading each other. Not because she’s in Amsterdam doesn’t mean she can provide for her “children.” Granny stop chat yuh family

7. Omg! I thought the girl was so pretty until I googled her. No man! Unuh fi tap ih! People gwine kill unuh fi di painted face, bleach out skin and photoshop. She’s not ugly but she damn sure ain’t pretty like the pics up top. Unuh too bloodclaat fake. Even unuh good good vagina unuh turn ina dolly pussy

8. Clearly this person is an ignorant f**k! I neither have children nor grand parent to leave them with should I have any. Clear fiction

9. ________________________ @ woman In Jamaica. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

10. I’m sure I didn’t leave any woman there crying so this is coming from somewhere else. The time them tek sending in f**ry bout mi them guh fix up them life kmt #waste

11. _________________ :ngakak :ngakak :ngakak :batabig :batabig :batabig :ngakak :ngakak :ngakak

Then where must I meet her? Anyone wanna donate towards my trip to Amsterdam? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

12. ________________________ to rass @ another island. Anon 3:51 it look like your pussy have WINGS. Let me go cause Met got jokes and she’s gonna keep me here

13. Anon 4:49 it look like a that them grudge mi fa. A nuh me mek them life dusty and wah clean up. @Met Even if its an ex who sent this in them need to let go cause clearly I did.

14. Anon 9:37 PM, you must be berrys vagina to know that she never breed a day in her life. Can you give account for your pussy let alone hers? You must be her panty liner to rass, and even that must move from the pums. Anon, ah berry yuh call her now? I guess back in the days you must have called her Cherry

Leave a Reply to Met Cancel reply