MITZIE DI GIRL WANT HAR 16 BILLS

Met please me a beg u reach out to mitzie the only way me can get mi money from Mitzie a if MI put her pon pink wall she live a New Jersey have 6-7 kids and a walk round and buy young bwoy a Jamaica an still can’t own one met look pon this she borrow me 1,600 from February send go give this young bwoy a ja fi keep party and me can’t get back me money every day she ago pay me and all now she keep on a make up excuse because she get lock up fi thief she’s on probation she nuh fi leave the country so a canada she go tru day before yesterday just fi keep a next party fi the bwoy met and me can’t get me money anybody who know her please me a beg uno fi tell her fi give me back me 1,600

mit

41 thoughts on “MITZIE DI GIRL WANT HAR 16 BILLS

1. All this do is mek har not going give you the money cause the embarrassment out there already better you pray and if you know a man she a send money too and she s thief how you fi lend money to someone who doesn’t work

2. So u no see say a gi you gi weh ur money sender? Smh give what u can afford to lose or don’t give at all. Some Ppl don’t have any conscience.

3. Dutty mitzie u a big grown ass woman go take u age group give the gal r money u too Lil bit N outta order it bun me fi see big woman like unno

4. And you know them ppl weh love brag and show off like dem have money and all but don’t have shit ,mi nuh know weh all dem a wuk fah …

5. My god, that’s a lot of money in them hard time ya. US$1600. A so d cougar them a gwan. Take the matter to court. But member u need to have proof. Hope u have saved convo u can print along with her response to show that a no lie u a tell. Red eye ppl

6. Tax time coming up maybe she pay u back!!thats the excuse black people use when them know deep down them nah pay u back!

7. This is Mitzie tell di people dem say a yuh nephew yuh send di money go give bitch and for your information a nuh thief mi get lock up for yuh want mi record go ask yuh family dem fi the money weh dem thief in a the bar a yuh nephew mi deh with dutty Dahlia so a him yuh s bad mind and him son everybody know my mouth nuh have nuh filter and yuh say mi travel throw canada a you buy mi ticket bitch yuh want mi boarding pass fi see how mi travel

8. Mitzie u wicked an thats y crassz teck uno u si how a time fi pay back d gal u go sah ano u get money if a mi i would report u trust me i would use 2000 and fight u fi me 1600 uno need fi give back ppl dem money .

9. Dahlia mi nuh have nuh shame fi one number 2 i was going to send you $400 dollar every other week yuh say no keep it until i have it all a yuh nephew yuh spend it on not me and yuh young sister rob up the bar Rhoel yuh spend it on not me so put me on cnn next

10. My six bloodclat kids dem well taken care of and mi household stop badmind yuh nephew mek pink wall pay yuh now dahlia yuh f**g idiot yuh fi got say the state want to prison yuh brother Christopher Roberts fi mi daughter play with fire muma and yuh a tell pink wall mi go keep dance yuh dunce nuh rass a mi and yuh nephew round robin keep stop bad mind yuh nephew mek him prosper

11. MITIZE…U NEED FI SHUT U BIG STINKING DUTTY SLIMY MOUT DATS Y WEN KARMA TECK UNO AN UNO PICKNEY UNO A BAWL LAWD A WAH MI DOU…. A TINGS LIKE DIS D GAL NEED FI TECK ALL A WAH U WRITE YAH SOH A GOH TRY GET ER MONEY UNO DUTTY LOW LIFE GAL.LOVE HYPE AN WALK AN BORROW PPL MONEY AN WEN TIME CUM FI PAY UNO READY FI READ OUT PPL LIFE BEFORE U TALK BOUT D GAL 1600 I BELEIVE D GAL SAH SHI LEND U D MONEY U KN Y D GAL WOULD DASH OUT PON U SOH SHI WOULD SAH U AN U MAN ALWAYS REMEMBER GOD SOLVE COLD CASE TOO PAY BACK D GAL HER MONEY AN GOH WASH U STING DUTTY ASS AND GOH CLEAN.OUT UNDER U BED

12. Same way me kn a gal wah walk and borrow ppl money keep fake pardoner an all these things an ppl noh tap call police pon er until dem deport er cause a from inna d 80s she a dweet i dont kn y ppl noh like pay back wen dem barrow ppl money

13. mitzie but u nuh easy eh u have di heart fi a comment when u have the gal money pay the gal back r money but look here Jesus so her nephew u a f**k old long time big woman go sit dwn N pay back the gal all a me would a beat out u rass

14. Big trech out ole nastiness a di two a uno dance and you a talk bout my family tief money bitch u never deh deh a you own daughter and nephew tek did money and memba seh the money weh you barrow a fi buy u daughter hair fi put pon har dry head and pay har plane fair and di head neve look like siting weh do so when you talking bout teif check your family mi nuh need fi see your record cause you a liad that’s why them ban you from fly cause a nuh stop teif ppl thing and deh court fah mi caah fly any blood clat day cause mi straight like an arrow dutty gal you walk and catch man like dog an still nuh have nothing you muma warn mi nephew bout you how you nuh keep one man fi long gal go check you self gal like you weh cuss dem muma ain’t shit go and check u self pay up dutty gal u licky lucky an long yey a bea lie a come out a you stinking mouth look pon you and seh u deh farin go get a life idiot gal..

15. Baxide draw chair. A wey unu a say d loan a from Satan was a child now he’s an adult n it can’t pay back. Tax time is in a few. If u want see inside a people lend them money. Pay back the woman r money bumbo hole red eye cougar.

16. Hey Ugly infant killer. A y u so ugly . Me go ova u FB page n really old with u nose look like Ackee seed. Pay the B r money, u ago draw other people in a it. Lender u fool to send so much money give people. Go report the Johncrow.

17. Stinker a lie you a tell you never tell nobody seh you a go give mi nothing every day you seh you ago send it up to today it never come you always a talk bout u have rent and bills bitch you a talk bout kids covered a lie you a tell cause if dem did nice you would not be walking around an A barrow money you tell mi bout you owe how much ppl aready an you seh mi sisters tek you money bitch memba a u daughter come in a di bar around 2 clock and waah come pass har place wid mi sister n she dash the money give her an go a har yard so go ask you crack head daughter and nephew fi the money weh dem teif an go flass you know y dem lock up you nastiness fi how much months because you go in a Walmart go teif an dem catch you and you lose the patient that you did a work fah Mitzie you nuh have nothing look how long you deh farin an nuh have nutten gal go clean you dutty house and u likkle horing Pickney weh waah tek man before time hey gal go clean up you life..shithead

18. Miztie come make we take it pon pink wall bitch come run up u mouth now make me get fi done u like 50 bag wrong bus stop u stop Miztie cause me we cut cut up u nasty bloodcl**t beach 24/7 a new Jersey fi hold u just try me bitch make the mistake N email me back pon fb

19. Hahaha the state want lock up my brother liead a you likkle daughter waah man before time a you say him go fi barrow nail clip and you likkle hore tell lie bout him come in har room n you even say dem check the camera in a you hose n dem nuh see nutten like that now tell mi a who a di liad a so you did waah use you big head on my sister a cayman fi get money from her but it never work you tell lie how mi Breda nyam off two trolly a food just fi mi sister send you more money and memba seh she send money fi do everything an when you realize that she send money every time you start tell bea lie fi get more money pussyhole and tru mi sister nuh send the money a it cause the problem because you did tek mi sister money and a pay you dutty rent and buy up expensive food ole tief now mi Breda left and work you all a throw di man weh him a work wid under the bus wha more reason uno want ppl fi show unu seh dis dutty nasty horeing gal yah a teif no wonder why you deh court fi ppl money and the biggest thing is when mi lend har di money enu ppl she tell mi seh she have court she used to call mi every morning and mi couldn’t tek it cause she talk one thing too many times so mi block har and unfriend from FB cause mi see seh it never did ago end up good a so she cuss out mi nephew bby madda on fb bout she a tek care a fi girl Pickney tell mi now nuh brite she brite and to top it off she nuh know nothing bout mi a come call mi dunce wise up girl that’s everybody saying you just a say that because you nuh know nothing bout mi so you just a look a hype it Naah go work go and get a life and a job ole termite

20. So which one of unuh ago run up and do something?? All unuh careless and broke gal on here weh swear them know bout mi mada do something nuh Yuh nah get Yuh money back abaayyy 1600 anuh money girl guh hold a seat. You know say ur sister rob up the money all me a run har down to put the money weh she Tek out a di bar back BBC it wouldn’t look so bad if the young boy u a talk was ur NEPHEW girl a mad u mad mi can still Tek gal young man and you CANT abaaay

21. You germs and u 15 year old dauta that u put out to take man to pay u rent. U did see Nova take any money ? Better yet u did see she take the borrow money ? The 600 u borrow to buy r plane ticket n hair y u don’t talk about that ? IRS still a look fi u germs . U borrow d money not r nephew u a look a scape goat don’t it? A so the germs love come in a people inbox like juma roach . U stop thief d old man u a work for grocery yet ? All d kaky pawdna u a throw u n can’t get draw. A tell d young boy them how u want suck them hood n blow cool air in the batty then lick it germs.

22. That’s why IRS a look fi you dutty Mitzie how mi badmind my nephew when ever him want money a who him call yow you nuh have nutten on mi a weh dat a go pond turtle it never in a it teifing gal

23. No sah mek mi draw a seat cuz this bitch have no idea who she messing with .Dutty Mitzie go look a life bitch u nuh see seh we a nuh the same thing johncrow! How mi fi thief from mi own nephew ? I am a boss I call the f**g shots I don’t thief from people to feed my hungry belly pickiney dem dawg shit. Low life scum bag mi nuh inna no one bag a chatting come face mi and tell mi to mi face and see weh mi do to u !!!

24. Muma hore that’s all onu can do tek ppl man because onu caah get one fi onu self that sad uno stay bad onu come in like use condom nuh man nuh want onu … yes girl she tell mi bout the pawdna weh caaah done all now dem go round an throw cocky pawdna an nuh have no draw fi get di gal weh a seh mi fi go hole a seat just prepare to hole several seat in a prison when mi done wid onu

25. You see why nuff a unu deh a road an a nyam out bin an chat to onu self a ppl f**k unu up and know this karma is a BITCH long run short ketch a hope you have a lot a hole fi tek in abaaaaay yer..

26. Pedifile under yuh big stinking condemn hole ! Thief pay back mi sister are US$1,600! Badmind a nyam out u heart Mitzie a bayyyyy mek we look good and u fava some garbage truck go look a work fi feed you 7 pickiney dem and stop thief people things u fava some ole enamel chimmey u outdated bitch u affi a pay man fi deh wid yuh u nuh have no class u worthless piece of shit u a waste matter even johncrow refuse u gal go bury yuself cuz mi Neva know seh one sumbody can fava ape suh.Mi blood cloth bredda Neva beg yuh kotch bitch and mi sister Neva send come call yuh fi borrow are money ole shit house a u long eye and jus fi tek shame out a yuh eye she lend you are hard earn money and now it a cause argument cuz u nuh wah pay are back but bitch let this be known mek she get are money cuz this ya gal ya nah come out a you back you damn bright and out of order u mess with d wrong family sweety

27. Mi Breda nah go deh so a the same thing she do her own father dutty gal tell lie seh her father waah f**k nastiness Lao muma a so di child unu curse Satan fute stool

28. LENDER U SI DAH COMMENT DAH WEY SHI MECK SAH U NAH GET BACK U MONEY …PRINT IT AFF CARRY IT GOH GI ER DA DAT ALONE WILL SINK ER MECK DEM KN SHI A CON ARTIST LING TIME GWAN GOH FILE AN GET BACK U MONEY

29. Mi naw lef yuh nephew abbbby him f**k turn up abayyyyy even if mi a throw cockey pardna mi get the draw abay

30. Mitzie with the bad hair and stinking pussy weh Papie nuh stop chat u with him fren dem seh everytime him a f**k you, him afi tek Andrews cuz u sick him stomach.

Cougar, long time big woman, yuh need fi set example fi u 6 whoring and battyman pickneys….. who u lef dem fi tek when u a tek dem age group.

You nav no place fi call ppl dunce cuz you should have picked up long time say Papie a nyam u out and tek the money give him young gyal weh him invite at his round robin.

Yuh shuda shame fi come pan ya a talk bout a nephew she lend money……. when yuh call the gyal wid u man tette self a borrower money…..

31. The dunce brother weh cya pass a interview a me get him a job with my friend company and bitch a june 12th yuh block me on Facebook when mi cuss out yuh nasty rass a me mek the state nuh lock up Christopher so try again and a nuh you cus out Rhoel baby mother on Facebook germs i answer her after she inbox me but guess what non of you are on my level so have a great life again come tek the money yuh send me $600 a that yuh send me go to Rhoel for yuh money yuh can get the $1600 now but yuh tek it to pink wall so all who a comment and a gas yuh up mek dem pay yuh back mi sure know say my daughter plane fear buy before yuh send the money a Philly mi deh a get mi daughter passport and a shop ehen yuh sister send Christopher money and i didn’t pick up the $600 until me reach jersey a it buy yuh nephew clothes grench yuh bright nuh blood clat talk all yuh want yuh know weh mi deh come fi it

1. Bitch u never had any money to send back in the 1st place. U a hype bout all d things u a do and can’t afford to pay back none a d borrows them u have outstanding. Fly high r Lowe u will be paying it back. Look how much of your associates end up unfriendly u cause u eye long.

32. Dutty Mitzie you did talk how you muma obeah di man fi left you mek we see if she ago obeah wi to dutty crowbait

33. Idiot gal Mitzie mi nuh Biniz wid you n mi nephew a money mi want and u just a fool you self cause him a use u and tek you money an give him young gal dem butu..

34. A yah suh nice indeed lmao some people really don’t have any shame dwl gwaan throw yuh cocky pardna yah mi fren cuz yuh nuh have no sense dwl save yuh money fi retirement yuh ago need it bout yuh a mind young bwoy

Leave a Reply to Yungthug Cancel reply