MONEY, MAN AND PROBLEM

Mi deh met these 2sister that live in Orlando Florida all them do is walk n tek the ppl them man n walk n ask ppl fi lend them money n nuh paid them back..them live like dogshit a Orlando n love gwaan like them have it with them big empty house..them always a beg n love chat them fren n family because of them brother that why mi nuh call immigration pon them..them mind man like dog n love be sidechick ..the way blade skin look like she have (Edited) but Sharon need r 3000 weh she lend Shanell ..them stay bad n walk n f**k like a dock..all batty she a f**k the boy name Cory..him his a private battyman

s1

s2

8 thoughts on “MONEY, MAN AND PROBLEM

1. I HATE PPL WAH TALK BOUT CALL.IMMIGRATION PON PPL GOD ALMIGHTY NOH CARE WAH U AN SOME ONE HAVE CUSS DEM CHAT DEM BUT CALL FI DEM GET DEPORT U IS NOTHING BUT A LOWLIFE HATER SCUM OF THE HURT I PRAY IF U DWEET YOU ONLY SI DARK DAYS I PRAY DAT U WILL LIVE IN NEEDS IN FARIN FI D REST A U LIFE U EVIL DAG GOSH I WISH I DID KNOW U FI CUSS U LIKE A DAG U DISGUSTING PCS A SHIT FARIN A FI U ALONE U BITTER SICK BIT

2. Sender you are so nice cause u sent a very decent pic of that one up top lmao. Please tell ar stop wear one pound a makeup pon ar face cause all it do a nasty up ar clothes and make she look like she fraid fi bathe.

3. Unnu waan ramp rough! Big bad wolf unnu fi stop hide behind unnu phone and show unnu face. Unnu dnt waan open this can of worms. Orlando will turn upside down. Member we know all about everything and everybody round here. Unnu continue….. let’s see who the joke be on.