MONEY MIKE WIFE TIYAD

36 thoughts on “MONEY MIKE WIFE TIYAD

1. I would be tired too the man a mean has no respect and those two liikle concubines that keep flaunting their relationship over social media unnu must memba karma. This uggly man a tek advantage a unnu through his money. Charlene a only God knows how yuuh put up wid nearly 10 outside kids and all the side chicks.
    Mi glad how she never turn up fi him birthday, him go country wid the Lauren she.

2. The man have no respect for her. Is one thing to have other women but him mek d woman dem all post pic wid him. The man have one bag a pickney pon har.

She need fi tek half him money and leave. Respect urself lady. Money cant buy respect.

3. Imagine Charlene foot bruk and Money Mike still up and down with five head Roxanne. Charlene still look good get your money and migrate woman. Mi couldn’t live so at all.

4. Everything Lauren do Roxanne follow. Down to the same swimsuit designer the girl use. No man, it serious.

1. I now believe that he dictates to them and tell them what to do and what to wear and it bunnnnnnnnnnn mi soul when Lauren she a call him daddy, daddy is right cah him have a daughter as old as your ass. Charlene lost her husband longtime ago but a guess everyone wanted to come out as the last woman standing Nasty. As one jump out the front seat the next one that run in!!!

Farrrid is a shit starter as well

5. charlene dont u ever stoop to these females they are under u foot bottom u walk very high on top when money mike dead u get every rass thing don’t u worry one bit hunny i like u so much and greg mili u need to respect your mom and stop trek pic with the groupie gal them that your dad money mike f**king..

1. But if the man live for the next 20 years, how old is charlene going to be when he dies and leaves her all of the money? WAY UP IN AGE. How she gonna enjoy the money then? You nuh see is Money Mike and him girls enjoying it now? Chanrlene can dead before Money Mike so never you siddung and wait pon dead lef.

1. Exactly. Mi nuh know what dem a say. And she don’t look like she enjoying it. Somebody need to show her how to…

6. WUTLISS gal lauren tenn (yes, common letters for a COMMON HEX like you), ole crosses. Wife eyewater dey pon you. You have 2 gal pickney coming out in the world, so watch the retribution. Your belly gwine hot you later in life…Karma is a bitch. Wait for it. You cock up a RUI with money mike. You have no respect for yourself, much less you daughters. Go way ole CROSSES. You f**k after so many other baby mothers, no self-respect. And NO mi no know money mike, so nuh bother think mi want Jamaica community coky. I only know you!!!

7. When does this man spend time with his wife? Mother’s Day? Christmas as well? Even for New Years he was with Lauren on the boat with his kids. How many important holidays are in a year? If that is all the attention you get as a wife you not getting much, because every other day the man on the road with his concubines. It’s one big happy family. Lauren has no shame she just ups so. Even if it’s Mike have her doing that have some shame nuh girl? Not even a little? i waan know if him lock up his phone. Or if him leave it open so when he’s sleeping they take up the phone and read his messages

:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

8. U see the one lauren she dat dutty gal and dat stinking roxanne same way oonu wutliss gal get him same way oonu piece of shit gonna lose him!
    Wifey leave with the likkle pride an dignity weh left. ..not worth it.kids are grown now so dem will understand.

9. And batty bwoy greg don’t respect his mother either….up and down wid the shit up hole lauren and roxanne

10. Maybe the wife had/have her fair share of Joe Grind. Don’t underestimate the wisdom of a woman. She is laughing all the way to the bank.

11. Ms independent for dream weekend and dreamingoflaur for spf weekend. They each have the biggest grin when dem a get the par . Lauren call herself his wife , she nuh embarrass when the man gone a big party wid Roxanne ? Dem fi just all tek wha dem a get and stop hype pon social media and embarrass them self

1. Same so me say. Tek him under the quiet nuh? Money Mike is a man weh bring the two a dem go one event, so him drop off one him pick up the other one. Mi woulda so shame fi be a part of that. A so much money him a leggo pon dem mek dem behaving like this? Roxanne mash up two marriages just fi par wid hype man, her time will cime man. Them must member say them ago get old too if god decide fi bless dem.

12. Wifey no leff him, tek a page outta Rita Marley book. Hang in there, live your life for you and wait patiently. Him ago dead leff you wid all a di money, house, car, boat, etc. Do not walk away, a dat di dutty concubine dem want. Stay right inna the marriage, do you owna ting and wait. Time is the master. Be Patient

13. Dem disgusting u see man. Dem ole muss stink!!!! Charline him muss run come back wen viagra tap
    Work. They always do.

14. U see how lauren face roun like moon mek she tan deh bout his wife she soon know how much a clock a strike

15. @ ANON 6:46 Idk tav parents but he is with that dk diana girl shes very pretty and shes a flight attendant for emirates . greg unfollow him own mother , what a slackness . goes to show the father running everybody head thats why chris mill tek weh himself. charlene bwoi i feel sorry for you after all you go through with lauren and friends him still disrespect you and unfollow you , turn your own son inna idiot no sah. normally a son woulda stand by his mom but this different to rahtid . time will tell, them must happy now , them can finally fight for wife position . all of the sons dem just terrible have how much likkle gal pon the boat a sunday day time , not one gyal over 20 expect for greg girlfriend that just turn 21 the other day , she is another damn fool kmt!

16. Mi tired fi talk it, WHEN lauren renee alana tenn did breed ah did CHARLENE SUPPOSED TO DASH WEH Leah!!!! Money Mike, beg yuh some ah yuh luck bredda mi ah try win lotto fi a while and can’t hit no numbers. Charlene or if any of her good friends are reading, listen up: lauren fi inna yuh house ah hang clothes pon line and roxanne fi ah shine floor and a dust furniture! yuh nah move right wifey, yuh fi mek sure tek dem go JSPCA fi mek sure dem got all the doggy vaccinations necessary AND STILL MEK MIKEY USE CONDOM! Wife, Mikey need fi pay fi yuh pain and embarrassment! tummy tuck yah so, butt lift deh so, new titty over weh so, new teeth and new lips top and bottom (see what I did there) when yuh done run through them pockets him only can afford a bag juice! Wife Wife WIFE yuh cant wait pon Mikey fi dead cause fi him breed of ugliness immortal, unles yuh poison him sis.
    Dem gal deh fi run in fear of you! right now ah bait dem ah bait yuh up, if ah did me, Money Mike Money could stretch fi mine nobody else, cause mi ah go want him open up hair salon, Nail shop all ah new Carib all in my name and mek him ask mi for the money kmt wife all yuh nose need fi reprogram mek mikey pay fi it.

1. What are u saying? A Mike still run things. Him love him wife yes. But he obviously don’t respect her enough, because a countless times she talk about this type of disrespect. She know wey some money deh like nuff wife but it ain’t like that, like she control it all. She don’t even live a nuh wey in South Florida fi say damn! And trust a nuff nice complex inna the surrounding area she coulda live. I aint telling no lie on her. Her place comparable to what the mate dem live inna a Jamaica. And it’s not just about the furniture, the place on a whole font exude no form of wealth… Smfh…

1. Stop lie, The same bed Roxanne have Charlene have it too! Probably ah town bed (Bed from downtown) dem both have
        Also Mike can’t love Charlene and ah do her suh that’s not love! that is some form of mental abuse/control you don’t hurt people you love, you don’t disrespect them and tek dem fi poppy show (all mommy show at this point) If a man is going to fcuk bad and nuh so bad, common assault but go breed several gal, and then have them all ah like yuh (Charlene) picture on IG? then all Roxanne she have on the Jewelry that Charelene buy fi Mike?? in more simple terms cause yuh clearly dense: MIKE NEED FI PAY CHARLENE FI HER PAIN! Since she nah lef, she supposed to sooooooo occupied she dont even have time fi think pon them two pissn tail gal furthermore them side chicks need fi be more humble yuh ah tek a gal man yuh fi Listen to Kendrick Lamar……Bitch be humble

1. Ediat shut the f up. Read with understanding fool. She wasn’t in the jewelry she bought for him…she in a picture with him in the Jewellry…I know the complex she live it’s called Antigua in Pembroke Pines. It’s not gated. And to think all the money them have you have place like Sunset Lakes, Harbour Lakes estates, Pembroke Falls wey Jamaicans that live in Florida do well for themselves -whole heap deh a Parkland -live all I’m saying why is she short changing herself. If you don’t know nothing spot chat f’ ry. You is a f n fool. She don’t know brand or even how to put herself together. A nuff big ooman look good and Up keep themselves. I guess you ain’t one of them. Ole fart

2. Charlene needs to secure her bags…Jump out of the 80s(everything about her is outdated including her surroundings). The shit that goes on on that yacht, she should douse it God knows. Has she ever been on it? It don’t look so. Charlene need fi live life, travel the world, meet a nice man, spend mike money. She looks so unhappy but a long time he been doing this to her. I verified 6 outside kids all younger
      than her 3 children. Charlene is responsible to some extent. She could have left but she chose to stay. Only Mike made a vow to her. Mike’s male kids are out of control just like him. Its sad all around.

1. Exactly Marie. If me a she I woulda show them gyal who a wife. Just with EVERYTHING. Me and them can’t deh pon the same level them a drive Audi and me benz. Maserati or up. Live somewhere wey all lef fi ask me to come inna that complex a my social and blood type the way it woulda exclusive…kmt…please. It woulda seem like they all get the same allowance which a foolishness. Every month me would gone pon a trip. If I have no man to go with let him pay for my friends. Because I’m sure Mike pay for the mates friends to go around nuh….She nuh have nuh family to show her the light and how it’s done?????

17. all those bitches are nothing but nasty hoes. Adi money frighten them, Me no want Charlene fi divorce him but sometimes you hafi lego material things for your own peice of mind & relax. Yes if she stay she gets everything but money not always all, u can tell him a stress her out & she still love him, but if she want to leave him so it go cause she might tired of him foolishness too. Money mike is a dog, all greg a pose up with his mumma matie all ova di place & ina pics, charlene must know & feel hurt, but me a encourage her fi pray bout di marriage & keep her head up, none a dem dutty uptown matress gal deh anuh goodas. Him cyah married to none a dem. Do your thing Charlene, dem cyah tek nothing from u, see u daughter get her masters degree & a upgrade herself, she no deh pon daddy boat a whore out herself. Stay humble.