MORE DAN A TOUCH

0 thoughts on “MORE DAN A TOUCH

1. OMG Met, you know in Beauty and the Beast when Belle enters the castle after all the people turned into inanimate objects? Don’t she look like the blue pot and the other one looks like the candelabra?

2. dis a heights a clowningness no tuh bloodclaat inna big big farrin like really….doah knw if mi fi laff or cry dis big blue plastic barrel and a christmas run dung tree sass

3. Whew (wipes my farrid )was beginning to wonder wat had happen to the penguin from batman well here he is living as a transgendered penguin among us. Good to know he’s alive n well

4. IS THIS A JOKE? FIND MYSELF ASKING THAT QUESTION MORE AND MORE WHEN IT COME TO THESE DANCEHALL PEOPLE. REALLY LADY INNA THE BLUE CONCOCTION TIME FI R.E.T.I.R.E. MY GOD MAN SHE NO OWN A MIRROR AND HAR DAUGHTER WICKED, NO WAY IN HELL WOULD I HAVE ALLOWED MY MOTHER TO LEAVE THE HOUSE LOOKING THIS ATROCIOUS.

5. Yow, mi nuh get it star. How in god’s name dese people look at these pics and then POST them? Den nah si wha me si? God know yow, dem two woman look like is a funeral parlor dress dem and apply dem makeup. All dem missing a two coffin!
    Real Talk 😡

6. Uno move uno bloodclaat a me seh hot and look good seh me. Some a uno young gyal.cah never look.like me.f**k.off

1. dainty, a lie yuh a tell, cause yuh naa seh hot, and look gud naw seh you. might as well yuh ded just hold yuh cawna and teck the comments wid a smile and know seh yuh nu feh meck da dressing error deh again. the frock meck yuh look bigger than you are because your arms look kinda smallish,and the head doan fit that body. sorry granma. by the way, yuh daughter can pass

7. what a rass , smaddy really post up a pickcha lika dat , fe mek the whole world see ? ooman in blue look like a candlestick that is melting

8. ROFWL, DAINTY, FIRST TO COMMENCE THAT NAME IS A OXYMORON, COS NUTTEN NO DAINTY ABOUT THE LADY IN THE BLUE MAYBE 40 YRS AGO BUT CERTAINLY NOT NOW. AND SECONDLY HOW COULD ANYONE BE PROUD OF LOOKING LIKE A GURNSEY COW? CHILE PLEEZE. WHAT IS LACKING FROM THIS PICTURE BESIDES HOTTNESS IS TASTE, CLASS AND THE DESPERATE NEED FOR A STYLIST.

9. @dainty..pls tell mi seh u is an imposter & not the big blue trapaulin up top cause u one cant so brave & dilusional fi come ova ya come post..mi a young gal & thk God mi no look like u..& i think i can speak 4 all in the 4 corners of the earth..big oooman dnt leave u house like that again u hear..ok..

10. And wear a bag ova u face when u coming out r barrow scammi mask..a no everybody like clowns..stop scaring ppl..save dat face fi halloween

11. As a man, mi nah talk fi diss nuh woman, but sometime mi struggle fi comprehend what people are trying to achieve by posting certain things to social media. A pic like above for example; what was the objective in posting that photo? Did those two ladies see something complimentary in that image? Did they feel like a picture of this nature would enhance their profile? Either these ladies are delusional or in complete denial about, 1, their looks, 2..their makeup and 3; those outfits. Talking from the perspective of a man, I see nothing, as shown from that pic, that is advantageous to the females depicted.
    Real Talk 😡

12. Met why yu choose fi almost gi mi heart attack…mi seh mi well a scroll dung and come buck up pon dem ugly sinting ya,a frighten suh yu f..ck,mek dem wicked to demself suh…….no to raas..dem fugly bad…

13. WEH THE UGLY CREATURE THAT LIVE UNDER SEA THATS ALWAYS AH BADMINE AND AH SET TRAP FOR LIKKLE MERMAIDE….. HER NAME IS…..”MORGANA” THATS MORGANA ON LAND YOU’LL….. LIKKLE MERMAID WAS SOMEWHERE IN THAT DANCE..

14. Me kno har. She live in ct she used to be real skinny til har face wrinkle up badd. Met you hsve the pics up here. She would wear all pink when she go a party. Now she gain bout 200 pound me see. Something must have been wrong with her like some type of sickness.

1. You must be kidding me a couldnt the same lady ure lying man!! I was looking fi har and saw the smile and u know her smile is like no other and mi seh no a cudden she big so…………..oh my peas :hammer

1. Come here platty this is a velly serious matter or epic proportions……….a di little slim lady dis?? nooooooooh sah

15. Dem two yah look like dem step right outta Alice in Wonderland. Dem muss be working on broadway caw from mi a see dance mi never see nutten like dem two charactas yah before.

1. But even if we wanted to, what is there left to suck? It nuh suck dung and dry out like Sahara desert aready. At least if you offering up uself hab summen to offer.

1. _____________________________________________________________________________________ u know unno a di baddes ting pan di www dis topic need a revisit because i cant believe a di same lady…di gloves lady unno lucky she neva have on glove and hat

2. yuh mouth nuh dainty atall, tink yuh ded seh yuh a veteran. DAINTY yuh naa represent the real veterans, cause,the Real vets dem a sit back anna laugh afta you right here. I have got a front row seat

1. mi say di way she blue mi weak roun yere candy dis a di slim slim lady from connecticut mi weak under di treatment badddd

16. Big Oman dainty a couldn’t u really a cuss and gwan so. Be proud any size yuh hear but tone down the fashions in a dem time and the cursing on the internet please. But big and serious a thyroid problems u Hab?

17. :bingung ohh god lady ,, from I was birth till now u was going to a clown party cause this a history to clatttt it no .. Normal fi one woman left har yard look so pow pow pow pow inna me lavish voice . Shoot off dah blue wig dey :ngakak :ngakak

18. She dont like her mother cause she see her mother dont like her self to come out the house looking like cookie monster

19. Dainty NOT u haffi pick a struggle u nahhhhhhhhh go fava tumble bug n dress like clown nopesssssssssss choose one man pick a rawseeee struggle

20. Is who really build tha 12 sista dress deh give har fram mi born mi see 3 sista never 12 heayyyyyyyyyyyy unnu no badda call Kizzy name neither otay

21. Saw this picture on Facebook posted up on this Yankee page lol yuh really bust now dwl see di worl a chat tho….veteran

Leave a Reply to Tawkchuet Cancel reply