Me did think a robbaz at first inna har gucci floral :travel Imagine all dem crotches clothes gone back into inventory right away :siul Reply
Me body, so is that them wear under their clothes to go and take the people them things? :ngakak Reply
Dah girl watch too much animal planet shows, now she behaving like a damn kangaroo? bwaay dem dry yei sah Reply
And is a real good-looking woman to, could probably have done some modelling or promo work fi meck har money. Reply
That is a very good video evidence… Store owner please to press charges and put her pic up on your wall… no shame . Reply
Shameless. Then you pon phone a chat. Lol
She no shame ?????????????
Mi punny wat an embarrassment an shi gone pon phone like a nuh nutten
Me did think a robbaz at first inna har gucci floral :travel
Imagine all dem crotches clothes gone back into inventory right away :siul
Gucci floral yuh Nuh easy.
lmfao
nobody is on the phone
Me body, so is that them wear under their clothes to go and take the people them things? :ngakak
The PUSC front move from phat to mawga to rahtid.
:tkp :tkp :tkp :ngakak :ngakak :ngakak :malu
Sad.
Mi nuh know how ppl teef eno.
Dah girl watch too much animal planet shows, now she behaving like a damn kangaroo? bwaay dem dry yei sah
And is a real good-looking woman to, could probably have done some modelling or promo work fi meck har money.
That is a very good video evidence… Store owner please to press charges and put her pic up on your wall… no shame .
Thought it was Jodi Couture….dwwwllll