MOYMOY BUT NOT AMOY

MOYMOY AM SO SORRY FOR U , U MOTHER NO STOP CUSS YOU HOW U NO HAVE NO AMBITION U TAKE UP MAN CANT STOP A GAP, U NO STOP BAWL TO U/MY FRIEND CTFU WHEN DWAYNE OFFICE NEVER LOOK ON U THE OTHER DAY WHEN PREGNANT TILL U DASH IT WEY NOW U LOSE YUH APARTMENT U RUN BACK TO MOMMY HOUSE SLEEPING IN LIVING ROOM MI SHAME FI U,MOYMOY NEVER UPSET NOT A SOUL TAKE MY FOOLISH ADVISE FIND SOMEONE TO HELP U DWAYNE CANT EVEN MIND HIS OWN KIDS SEE U LOSE U APARTMENT MATTER A FACT DWAYNE AND SHAWN THEM HANGOUT SPOT, SHAWN SAY HIM GET SO TIRED A U THE OTHER DAY WHEN U STALKING HIS PHONE FOR DWAYNE, EVERY TIME U CALL SHAWN TELL U SAY DWAYNE AT HIS MOM HOUSE LOL, ME FRIEND SAY U SAY U WAITING ON UR BABY TAX MONEYTO FIND A PLACE BACK MI PUT MI LIFE DWAYNE NOT MAKING UP THAT MONEY, IF HE WASNT HELPING U PAY FOR THE HANG OUT SPOT, WEY U THINK MOYMOY STOP WATCH DWAYNE MONDAY NIGHT TIME MOYMOY STRESS A SHOW IN UR FACE

pik_2536-Optimized

pik_7894-Optimized

0 thoughts on “MOYMOY BUT NOT AMOY

1. No man . MoMoy you really go a farrin to tunn worsa cruff. You Leff from one man saga to next. Imagine deh wid Dewayne when you did a breed fi Roger and now u breed fi him and him runn leff you already. Roger mafia now Dewayne? You always go play matie roll and di man dem nah leave dem woman fi you. Is wah so unda ur skirt fi a young gal meck di man dem a run instead ah stay .Since you so promiscuous go do some strip dancing and teck care ah you pickni and stop stress you madda. Ah di fuss mi see ah man breed ah gal and hate dem till him hate di pickni ah weh u do Roger so dat di man doh even wah hear u name. :malu2 :mewek2

1. Wah you be pussy detective , weh you a monitor the gal hole fah ? Bitch get a f**king life. All you sit on your worthless crotches a stalk the gal hole nutten naw gwan feh you. If that be the case you wouldn’t have been here turning pussy watch gal booooooooooo bitch hush

2. UNNO cheap bad if is these two big head short busted broke asses you sluts warring over. Eeeeewwwwww they don’t even dress good. Bums alert

3. tina mek u so bloodclawt miserable u send in moy… lando never bruck u u other day over dwayne? yesterday u war wid one gyal today

4. Moy you should Be more wiser, find someone to help you dwayne cant do nothing for you but give , you some f**k, su*K,u mother help get the place u make dwayne turn u place in one big spot, u cant pay u rent dwayne and his friends them should help u smh, u get pregnant him tell u fi dash it way and u tell dwayne u dont want to till he ignore all ur text, whatsapp calls,message ctfu, u start call his friends,now u finally dash it way him start fu*k u back.

5. Moy a man clown, u bring Roger name to child support and when u get ur foodstamps all u make dwayne and him friends them do buy fish shrimp and cook and bun weed, the food stamps is not for dwayne them its for ur little princess

6. bitch moy just get back har apt yesterday ..unuh nuh have shit pan bloodclath moy guh suck unuh mada and come off a the gal name . a one person a write all a bloodclath this we all know a who . and a Dwayne help pay fi dat suh go kill yuh self now. weh unuh have pan the gal not one shit cause she nah walk and f**k like unuh Dwayne roger and har mada mine har bby and so bloodclath what

1. Moy a winter you shouldn’t be losing no apt especially when you have a an infant. you a young green gal weh ina club every week go look a wurk. What is gonna happen next month when di rent cah pay again? Please stop breeding for the wrong reason cause all now you no grow up and teck responsibilty fi u baby yet Now mi know why Roger hate har so cause Ah Child support? dwl him fi pay yes every hole him wah stick him buddy ina. Every week him .Him still out every week a look gyal like him rich. Stacy no have fi har baby yet Moy ? di whole a unuh nasty bad. :cd :tkp

7. sean yesterday yuh tell moy yuh wah go pan pink wall yuh trell yuh fren dem fi put har up fi yuh name mention dutty paracite unuh come offa the gal name

8. bloodclath gal tina unuh come off a the gal name the gal just get back har apt and a dwayne help pay fi it all when she move a million time him a move wid her tina yuh send sean up a the house fi come watc …sean Dwayne and moy know a u do this cause she tell him weh yuh seh bout yuh wah go pan pnkwall pussyhole yuh use the gal name then yuh come inna the man dem face bout moy a yuh bestie moy shoulda poison unuh. mi tett moy fi cuss dwayne bout him fren dem long time enuh ths suck pussy bwoy sean a bring moy name to tina him and bloodclath gal keima

9. moymoy mek dem know yuh cant breed till bout ten bloodclath year time Bronx ppl a worry bout bloodclath u and Dwayne tell dem a Dwayne love deh pussy deh him will find it fi bloodclath moy.. bitch a yuh bby fada pay har bills suh wen yuh see moy a rd a him beg har fi come out him nah bloodclath hide har him a own har . ur claim to be boo a hide u him shame a u. moy yuh birth control have dem puzzled tell dem ur gaining the weight because dem bby fada a stick it good bitch u and yuh fren dem nuh bad see moy and face har

10. sean yuh bring moy and dwayne name to tina wid yuh mek up news. sean tina nah keep yuh secret she run go bawl to Dwayne mada and him family dem seh dis and dat dem a beg fi attention on ig bout him daughter sick and him itch up unda moy …well moy just get back har apt and a she and bloodclat Dwayne still suh tina yuh head stil ago hurt yuh cause him a watch she and she a watch him sean Dwayne don’t f**k man suh yuh know how dat guh

11. no to bloodclath moy yuh eva a hurt up dem head. tell dem someone has to do the jub whether a roger Dwayne or anybody else dem gi yuh tell dem someone gots to do it , moy tell dem yuh breeding days done lol poor ununh when yuh don’t know a person unuh mek up shit. moy tell dem the apt a crandford gone and yuh bloodclath get back a next one this nigga sean yuh can go suck tina pussy cause yuh seh har mouth stink yuh seh a bag a things moy need fi come done yuh pan dis . mi ignorant fi unuh wicked and evil ..she need fi wrk likkle obeah underneath yuh bloodclath to

12. mi sii deh big batty gal yah around a few time with Dwayne as far as me see unuh nuh have shit pan the girl every bloodclath body move in a merika and if she and mi fren move and dem still live a fi dem thing dat . met mi nuh see why this story necessary cause we really don’t care give us some good shit here

1. After u one comment 10 time u want good shit? Mi glad it nuh good cause if it did eva good di site cudden manage u at all…u r being managed with this no good post *portia simpson miller voice*

1. DWRL! Met mi love how yuh can neatly done dem yuh see…ROFL!

when people in denial is a hell of a thing. If this man did so love and care and a mine and bare things, she wouldn’t have her your apartment in the first place. Moving from one apartment to a new apartment is one thing, being evicted and having to kotch a people yard is another.

These bitches need to get their life in 5,4,3,2,1…Get Yo Life Bitch!

13. why this girl name tina affi call inna everything. my girl yuh nuh see seh shit nah gawn fi yuh omg mi sad fi yuh condition. why yuh send ppl fi go ask bout Dwayne life . and who is this nigga sean find the need fi go tell tina bout Dwayne biz . I don’t know this girl name moy but it obvious she get unuh attention. u go girl

1. You are one psychotic girl….I actually feel sorry for you. Now a days woman still a mek man and dem one bag a brethren come hang out all day a dem yaad? not a bloodcleet in a my house. Every once in a blue, blue, dark blue moon I might host a games night at my house and it’s usually couples who attend. NUH bag a man CANNOT be at my house while the SUN is up and shining…he/they should be out toiling the fields. FOH wid that bullshit!

14. Boy I don’t know what to believe cause DWAYNE seh a him mada him deh and how him single now niggasneedtostoplying

15. Dwayne a enjoy free pu%% y, moy stop clown out urself bout u get back apartment you wish, dwayne say him single like a dollar bill

16. Stalker moy stop run go around dwayne mom house at 232,when dwayne not answering ur calls,girl outside too cold for that aint NOBODY GOT TIME TO STALK A MAN AINT DOING SHIT FOR THEM

17. i dont know this girl moy they talk about but it could be true that your babby father say hes single because man does different behind there spouse back but when you and them together it a different thing too yes he may love you but if he cant love you behind your back too he not worth it hard to rise kid by your self these days but you have to try to put this looser aside and fine yourself a good man.

18. i dont know this girl moy they talk about but it could be true that your babby father say hes single because man does different behind there spouse back but when you and them together it a different thing too yes he may love you but if he cant love you behind your back too he not worth it hard to rise kid by your self these days but you have to try to put this looser aside and fine yourself a good man you is a nice looking girl take care of your self and you will be good.

19. Tina want back dwayne so bad she no stop nuff up herself with the family all up in dainty son, and swear on her life couple years ago dainty son have to stay out door pickney but she Accept dainty son now because she do everything in her power to win back dwayne

20. Idc idc idc Im gonna defend my GOOD body friend Tina until the end!!! Ya’ll NON having life people really think people dont have nothing better to do than fi post shit about themselves??? My Lord i NEVER seen a worthless set of people who LOVE fi sit down pon my friend Tina’s name suh? So what she love talk bout how good her pussy is!! Its her pussy so why ya’ll care so damn much??? And so what if she wanna call down her baby father’s phone!! He’s the one who has a child with her not ya’ll? My question MET is what do these people get out of this? And why half of these people with no lives care whats going on in other peoples lives instead of minding whats going on in their lives?? Half of these people are either JEALOUS OR ENVIOUS cause to sit down and comment or make up shit about people is CRAZY!! Ya’ll need to get a life and worru about urself and leave people and they business alone

Leave a Reply to u wish Cancel reply