MR BREED ONE EVERY YEAR

Met so dis gyal name nackesha TOPWEST from PORTMORE was sleeping with Mario DOPEBOY and she say a she a wife but met rite now she a breed n him drop her like bad habit and deh with dis girl in the Bronx every year MARIO have a new baby mother me hear say him have 2baby mother in America and 3out here see them pic ya along with Mario n him new wifey….him baby MADDA wey name tiffany say him nah do nutten fi Di little girl a towerhill it’s a shame n him inna dance a pop bottles.
HOW YOU LADIES FEEL NOW???
IMG_3151
IMG_3159
IMG_3160
IMG_3161

0 thoughts on “MR BREED ONE EVERY YEAR

1. MI SEE DIS AREADY, MAN LUV UP WHOMAN GOODGOOD, NUFF ATTENTION, MONEY,OUTINGS, SIGHTINGS TILL DEM BREED. SO GIRLS TAKE THIS AS A LESSON WHEN WHONUH WANT ROLL WID MARIO FOR A LONG TIME ROLLL PILLS DOWN YOU CHOAT DAILY. HIM LIKE FLEX HIM NUH LIKE BURDEN AND HIM SEE HIM OWN SEED AS BURDENS SSSAAAAAAD BUT ITS TRUE. MI CASES LIKE THIS PON ALL DR PHILL,

2. De gal dem fe stop run dem body like dem dey a de Olympics, and run him away instead. Problem solved.

3. Gm , met and metters :peluk :peluk so him breed poor tiffy and let har :ngakak :malu :ngakak my god full time now . Woman learn sense

4. Boy oh boy 2012 was not a winning year by the looks of the BM a di struggle year that??? Lmaooooooooo as a rule of thumb these dancehall men SHOULD ALWAYS WEAR CONDOM yuck that means he’s likely to be hitting up all 3 a dem raw yuck yuck

5. I don’t know these women stories but yu have some women weh nuh like to si dem man tek care of dem seed from previous relationships…. if they are like that then good fi dem. I could neva be with a deadbeat man. My man have 1 son and when him guh western union and money gram fi sen him son money I have nothing to say nuh matter di amount. I love a man who love and tek care of him seeds.

6. LMAO at 2010 wasn’t a good year. But guess what?!? Pretty and Not so Pretty inna di same boat. And that boat is SINKING!!!!
    Ppl move in patterns. Pickney NEVA hold man so ladies tek dis as a lesson. Protect yaself!

7. F**ka some a dem bt deh pussy deh a waste man mind u yute gunshot fi sum a dem pussy ya a pop bottles nw and 20 yrs lata a unno yute unno a depend pon fi take care a unno

Leave a Reply to Tawkchuet Cancel reply