MR CLEAN MONEY LET OFF SOME MONEY

Wow it dey ya craigcleanmoney wat a wey yuh baby mada sey yuh nu mine yuh pickney dem but mi guh pon yuh Instagram page an yuh nu stop post up pic wid yuh dey a Royalton hotel. Is you dem shuda call poor an boasty bcuz mi see yuh bby mada dey halfway tree last wk one day pon de fone a cuss out yuh nastiness sey yuh don’t even know if yuh pickney a eat….. no mon dem man yah nu easy

11 thoughts on “MR CLEAN MONEY LET OFF SOME MONEY

1. You know a so dem dutty boy stay. Me coulda tell seh him a one licky licky boy. Me know him must know say Ashley and her bff Kim a screw through the tri state, Florida and california fi fund dem careless lifestyle. But him no care to baxide as long as him a get clothes and things him naw complain. I guess him and Ashley fit each other perfect. But him need fi mek ashley gi him clothes fi the kids dem because dem a the biggest clothes and shoes yief a Jersey

2. Every minute dirty Amanda put up the man . She knew quite well what she was getting into . Amanda just go back to u old self nuh and go f**k every foreigner weh land a Port Royal

3. Das why b4 yuh breed yuh duh yuh back ground check…. nuh lay dung wid cruff and den expect fi breed an cruff mine yuh an yuh picney a joke ting hunnu too certain a das why dem tings deh reach hunnu.

4. Everybadi knw sey Craig bruk and hungry, Ashley nuh want nuh more embarrassment so she do anything fi put on a show. I feel so sorry for her. Craig is a user, so all d shades Ashley a throw, she soon flop har deform looking self

5. Shitty mouth Amanda continue nyahm shit and stop talk it. Grudge Di girl. Craig nuh want you! You a fight back from Sam days and still nah reach nuh weh! A f**k u want suh? Wait til the girl leave him might sorry fi u

6. Mi know Craig and I have met Ashley. Some of the things nasty naga post if I didn’t know better I would believe. The man is a trying yute. And far as I see it don’t fraid fi spend pon him woman or Pitney. U people are pitiful and low life’s not just this post but all the one on this site. If Ppl don’t have a strong back and follow the them they will loose their souls trying to prove things.
    Craig & Ashley big up uno self and continue making the Ppl dem MAD!

7. Anonymous 847…. Clearly you dont know Craig if you say he takes care of his kids. You Gotta be another dumb fuq that takes all his IG post as proof.

8. #847 IG can’t ever prove nothing to me! #Social media? Ppl post lies and what they want you to see.Trust me I have a deadbeat babyfather, so clearly I know the difference!
    Craig big up your f**king self!

9. Sender the Royalton a bother you? Mi can bet sender And some who a comment babyfather not even own uno pickney but unoo a stalk the people dem IG. Some a unoo situation worse but uno a worry bout flawless & Craig. The Gyal stay good & Craig nuh stay bad himself. The Ppl dem seem to be happy! Craig if what they saying is true deal with ur kids Papa. But for sum reason mi just believe some hatred Inna it all because your woman and you were at the Royalton. If not why dem just a most say you a badfather?