MS LAVISH SE DI PIC FAKE OO

image (1)-Optimized

Melissa Baliey

5 hours ago

SO THEY MAKE UP THE BIGGEST LIE EVER TO MAKE ME FEEL BADDDD SO THIS FAKE PIC OF ME STEALING WOW GOING ALL OVER I WILL TAKE THIS UP ON MY HEAD BECAUSE THEM NEED FI TALK FACTS AND STOP LIE ABOUT IT BITCH U ALL NEED TO STOP BEACUSE U ALL GONNA BE TRIED TO SEE ME IMNOT GOING NO WHERE FACTS SO STOP LIEING TOO MUCH RUMOURS I NEVER GET LOCK UP YET INNA MY LIFETME U WHY U SO WICKED REALLY THAT THE BEST LIE U COULD OF MADE UP

18 people like this.
Anesha Go-Getter Dont let people worry u Mel ur family an true frenz knows u well and we know ur not guilty of such things…jus keep ur head up and dont let anybody draw yuh out,, luv u!

5 hours ago · Like ·

Yolanda Strongheart Garvey Mel stop make peeps get to you that girl won’t stop wow just keep focused and ignore people don’t you know people love mix up especially the two drag queens of media

4 hours ago · Like · 2
Melissa Baliey cuz me nah mek no bitch get the best of me the way how them baddd them she me steal mi weh afraid fi even think about that madddd pure lie mi just good so don’t worry ok boo

4 hours ago · Like · 1
Melissa Baliey hi girl ty u so much lovr im good pure lie im not worry about it ok

4 hours ago · Like
Georgia Barnes a grudge dem grudge u my girl.bad mind get the best a dem

4 hours ago · Like

Melissa Baliey I really don’t why they these people hate me this badddd to make up such lie about me

4 hours ago · Like

Melissa RipmybrotherRoger Jarrett Don’t pay dem no mind Hun from you look at that pic u see fake smh Melissa keep ur head up a 2014 Badmind get worst now

4 hours ago · Like · 3

Sibija Senior ppl will always try to destroy u when they think ur ahead of them. don’t give them the attention they need. they cant win so theyl eventually stop

3 hours ago · Like · 1

Melissa Baliey Ty Melissa I really don’t have no time to worry about lies & rumours who know me like that know that I’m a little scary cat I will never steal that why mi keep mi party so can have my money so I can buy watever I want

3 hours ago · Like · 1

Melissa Baliey Babes mi don’t even care about them right now all lie@Sibija Sibija Senior pier love fi 2014 bad mind people never win them can’t stop lavish

3 hours ago · Like · 2

0 thoughts on “MS LAVISH SE DI PIC FAKE OO

1. Any explanation fi dat rass hair style?? Dat ugly hairstyle and its owner cannot be faked, so a de accusation fake if anything….NOT the picture.

1. Miss Lady they said you were SUSPECTED of stealing,dem never sad you were ARRESTED for teefinf. Dem just a say fi look out fi you cause u r an ndesirale in dem stores.

Hope u n u dnce fren dem get what di picture is about, doubt u a look sympathy from u fan club..KMFTTTTTTT

2. All these friends backing u can’t tell u difference ?? That’s not a mug shot lavish they gave u an option get picture taken & put up or go to jail . See the date above u head u a tief admit it i just show cop & she said that’s real as the moon ” walk in any precinct & show them this pict & hear what they tell u dumb thief . Now hit the street today is Friday party tonight u need a outfit laaaaaaaaaaaa.

3. The pic is real coz as you can see they said individuals that mean say is a bunch a dem picha up there. …but afta lavish don’t work and have 5 hand inna pardna; so how she pay di 5 hand dem? Ur a buttera lavish behave yourself yuh think we born yessiday bout frame…The pic is clear as day and yuh can tell say is a store coz of the angle

Good morning met, how are things…..long time I don’t peep over here but this one draw me out…hail up lundon fi mi

4. Like who the hell would have so much time to make something up about this girl?
    She is not Beyonce, Alicia keys or any other big name star and lavish DEFINITELY doesn’t suit her. Why why WHY do we let imbeciles like this feel important? She can barely put together a proper sentence to exonerate her self. LAWD!

5. O god them never seh u get lock up the pics says suspected of stealing.o gosh man. I believe that it is u lavish or not so lavish i should say.

6. good morning good morning shani n di crew :peluk melissa lk like she step pon terrian cawn hawdddddd yuh tek set pon di ooman saah but melissa dem yah spellin yah nuh suit fi di public lawddd yuh dunce doah mummah :nohope

7. U dunce as rass bat u need fe guh a school and do something with yourself a hype up in a dance and dunce like bat get the hell out of here wid u bang belly gal guh siddung ya

8. Wanna be Kardashian what is there to hate on, the dumbbat cannot construct a proper sentence to save her life. All her friends are hypocrites, because instead of encouraging her to go swallow a dictionary and spit out some proper grammar, they keep telling her about haters. You non progressive elements kill me with that ishh!!! I bet you are just as dumb as she is GTFOH with that bullshit. :cool

9. Melissa not so Lavish you went into Zara with intension to steal and dem hold yuh and gave you a choice to either have you pic in dem store and yuh band for life or guh jail. And yuh tek the easy way out. The picture is not fake. Yuh is a phucking tief and you know. All yuh friend dem a tief like yuh that is why dem commenting and liking the lie whey yuh post. Yuh cannot fool us tiefing liad gal.

10. Why in the world would somebody want to ‘frame’ you? That nuh mek no sense! So wha bout di picture? How you can’t talk seh which picture dis was & whe you tek it & why you hair look suh in a di pic, if you claim seh dem ah frame you?

1. soooo true boo. THIS IS A PICTURE OF THE SECURITY CAMARA, BY TIME THEY NOTICE THAT U LOOTED THIRE STORE U WERE ALREADY GONE. WHAT THEY DID IS TOLD THEIR EMPLOYEE TO WATCH OUT FOR U AGAIN AND TO CALL THE POLICE WHEN THEY SEE U MELISSA. THIS IS NOT FAKE IT IS ALL OVER THE ZARA STORE DEM U GIRL.

11. Melissa the only way we will believe a lie dem a tell pon you. Do this for us go back to the same store and take a pic with the store manager then we will see that a try them a try diss you.

12. She a pose like a good up picture she a take to fool people. Duty melissa YOU THIEF LIKE DOG AND NAKED LIKE BAT. You too hype with your naked self. YOU NEED TO GO GET A JOB TO CLEAN SOME SHIT AND STOP THIEF THE PEOPLE DE CLOTHES TO GO A DANCE.
    BUT YOU A LAVISH YOU MORE LIKE SHIT TO ME OLD TOILET TUFF GAL.

13. Yuh know mi wheel and come back again and re-read whey dis dumb tief write. Unuh phree dis:

Melissa Baliey Ty Melissa I really don’t have no time to worry about lies & rumours who know me like that know that I’m a little scary cat I will never steal that why mi keep mi party so can have my money so I can buy watever I want.

Suh tiefing Melissa not so Lavish, suh tell wi dis, yuh keep party once a year (every 12 months) and that is enough fi last yuh fi another year? Yuh nuh work and yuh keep dance once a year suh dat mean seh wid your lifestyle/hairstyle/frock/shoes/hand bag/rent after section 8/food when yuh EBT done before time/baby cost/daycare/misc and cost of living yuh must mek ova $80K+ offa your dance fi survive until di next year? Tiefing liad gal yuh tink yuh can fool intelligent people. THE PICTURE NUH FAKE, DEM HOLD ON PAN YUH BEFORE YUH LEAVE DEM STORE WID DI CLOTHES DEM UNDA YUH OR INNA YUH BAG AND DEM HALL YUH ROUN A DI BACK A DI STORE. SINCE DI AMOUNT A TINGS DEM WHEY YUH TIEF NEVA MOUNT TO MUCH, DEM TELL YUH SEH IS EIDA YUH MEK DEM TEK YUH PIC, POST IT UP, BAND YUH FROM ALL A DEM STORE IN A NY FI LIFE OR GUH JAIL. AND SINCE YUH SEY YUH A ‘SCARY’ CAT YUH MEK DEM TEK YUH PIC POST IT AND GI YUH DI BANDMENTS AND YUH WALK OUT LIKE NUTTG NEVA HAPPEN AND NUH BADDA NUH KNOW. But somebody whey work at the store whey know yuh si yuh pic and send it ova yah. Tiefing gal yuh get busted abayyyy yuh is a low life dutty tief a come chat bout dats why yuh keep dance fi mek money. NOt even the food stamp and welfare money whey yuh a get along wid di $3k profit whey yuh mek offa yuh dance cannot finance yuh, di man and your family. Yuh cannot fool wi like how yuh try fi fool yuh hypocrite fren dem. Yuh Melissa not so Lavish is a tief (inna your own voice)

14. Why the sender dont put up which one of the Zara store that we can go n look at the picture that is the only prove dutty gal Terrian stop tek set on the girl is u tek the man a years Melissa n Kevin a come and u come from no where a try hard fi mash it up gal u get trick abayyyyyyy go n get a man

1. DIRTY MELLY WHY YUH ALWAYS A BRING UP YUH MAN NAME WHEN YUH INNA HOT WATA. LOW DI MAN YO. STOP CUSS TERRIANN CAUSE SHE DONT HAVE NOTHING TO DO WITH U STEALING IN PPL STORE. KEVIN UGLY NUH BLOODCLAATE WHO IN DEM RIGHT MIND WOULD WANT HIM. GET A JOB AND STOP TEK PPL TINGS. AND ANOTHING STOP BEG MI MAN MONEY HIM HATE YUH AND YUH KNO WHO I AM TALKING. REMEMBER HE GAVE U $20 FI BUY FOOD AND FROM DAT YUH NUH STOP BEG HIM.

15. Mad gal Terrian u never stop until Melissa n Kevin mad u, you can’t sleep u try everything n everything fail u, u get the girl picture n write up thing on paper on post up u tired if mek video all what u doing Melissa n Kevin have nowhere going u have to live wid that for the rest of ur life u. tek all a Kevin friends

1. hayyyyy terrian a mek melissa mad har yuh nuh see dat all form frenz inna dancehall fi elp dun melissa she cum enn like man tek set pon di gal ole smh

2. MELLY EVERYBODY KNOW THAT THIS IS YOU TALKING, YUH DUNCE BAD ENUH GIRL. WHY R U BLAMING TERRI FOR UR BUTTARAH SELF, GO HAVE A SEAT WOMAN. YUH UGLY LIKE. TERRI STILL LOOK BETTER THAN U. EVERYBODY A DUN YUH EVEN YOUR OWN FRIENDS THEM. WELL ALL KNOW IT IS YOU @TALKUPTHETHINGSDEM

16. BIG UP STAY GOOD TERRIAN…..THE GAL THEM NAH GO LIKE YOU….BUT TRUE DUTTY MELLESA AND HER FREN THEM NUH STOP THIEF ZARA CLOTHES THEM …THEM A FRET PO THE GAL….SEE DUTTY MELLESA GO MAKE VIDEO AND NUH BODY NAH LOOK PON SHE…..OLD SHRIBBLE UP FRONT MELLESA NEED TO HOLD A SEAT……TERRIAN GONE A LEAD…..UNUH A MAKE TERRIAN A MAD UNUH NASTY THIEVING JOHNCROW……THE PEOPLE THEM GET FACTS…..,MELLESA IS A F**KING THIEF…..WE DONE CHAT….

17. THE LITTLE 19 YEAR OLD BOY WEH SHE A F**K FROM BROOKLYN MAKE WE BLOODCLAUT KNOW…..AND U MUST KNOW TO BECAUSE U OBSERVER A SUCK HER PU**Y…..YEA START NOW……YOUR OLD FRONT FREN NEED TO STOP F**K LITTLE BOY AND WE WILL STOP HEAR HER F**KING BUSINESS

1. mees a very pikky gurl :nohope: neiddah yours r melissa puxxy mi wuddnt want oooooooooooooo sue mih but mi pikky badddddd :alay

a you seh melissa ole shribble up suh mi a ask yuh fi tek yuh hed framm outtah di gurl cratchez :travel

18. Melissa tek anybody n Kevin still not leaving bcuz she never tek Kevin friends like .Terrian T errian deh a lead fi mad over Melissa man u need Melissa puxxy fi mek Kevin stay

1. MELISSA GARBAGE PLZ GUH LEARN HOW FI SPELL BEFORE YOU COME PON PINKY AND A CUSS PPL. MELLISSA CAN NOT MAD ANYONE CAUSE SHE LOOK MAD HER SELF. WHAT A GYAL STAY BAD. MELISSA TEK MI FOOLISH ADVISE AND GUH BATHE AND BRUSH YUH DUTTY TEETH DEM. U IS A VERY UGLY GIRL NOT ONLY DAT MEL YUH SHAPE DI WORST. STOP PISS UP KEVIN DEN HE WILL GIVE YUH MORE MONEY SUH YUH DONT HAVE TO TEEEEFFF. PROM PROM PISSA BED GYAL. I’M JUST BEEN HONEST

1. hello just a observation, yuh spell place as ‘pace’ dung a battam desso suh please gi melissa a break to ooooooooooo unnuh a type too fast chue unnuh a get PINK :hammer

19. MELISSA MELISSA MELISSA!!!! MI KNOW SEH AH YOU THAT AH WRITE WEH NAME ( TALKUPTHETHINGSDEM )
    YES YUH TEK ANY AND EVERY MAN YUH SI, YUH CYAN GET DI MONEY MAN DEM BECAUSE DEM NUH WANT YUH, SUH YUH HOOK UP YUH FRENS PON DEM. YOU ARE A WHORE INNA NY CITY AND EVERYBODY KNOW… IT SAD CAZ WHEN YUH F**K DI MAN DEM, DEM NUH COME BACK… DEM SEH YUH PU**Y STINK.
    STINKING OLE MELISSA NUHBODY NUH WANT YOU PU**Y, WEH AH STINK UP DI PACE… MI WANT YUH TELL DI PPL DEM SEH KEVIN DONT EVEN COME A DI YARD MELISSA YOU CLAIM YOU HAVE KEVIN AND YOU ARE SAD AND LONELY. KEVIN SPEND NOT TIME WITH YOU. IT SAD ENUH!!! STOP TALK BOUT TERRIAN SHI AH LEAD AN AH BEAT YUH BAD…. THATS Y YUH MAD… KEVIN DONT WANT YUH MELISSA, HES ALWAYS WITH ANOTHER GIRL, RIGHT NOW YUH DONT EVEN KNOW WEH HIM DEH SMFH!!!! THAT IS YOU IN THE PIC, NOBODY NAH LIE PON YUH… IF IT WASNT YOU, YUH WOULDA GWAN BAD AN AH TALK UP BAY THINGS…. BITCH YOOUR GUILTY AS CHARGE AND DI WORLD KNOW NOW, THATS WHY YUH NUH FI HYPE PON PPL…. BOUT YUH LAVISH F**K LIE YAH TELL…

20. Melissa dont even know a who a @talkthethingsdem Terrian the whole world tired a u n you dutty friends any where Kevin go he is always coming back go look a man bed fi piss too u all come life bed bugs

21. @talkupditingsdem A.K.A pissa bed lavish go and hold several seats and read several books ole DUNCE BAT!!! Kevin don’t want you just as much as him don’t want terrianne if so be the case yuh sick stomach bad. Yuh mouth and pussy always stink Yuh need to see the dentist and the gynecologist ASAP!

22. Well i just want fi seh all dem stinking mouth people commenting on dis shit need to do sum with dem life. yall nah ave sum beta to do. leave lavish thieving ass alone and stop mind chat… Any day i see lavish i will run ha ass ova. she need to suck out she mumma… and melissa no one is hating on you. who can hate on an ugly ass bitch like you. you see pretty me, i have an life. yes, me f**k kevin but him baby i have to take care of. and ii love my Sweden. ny the way Everyone run come like up mi new fb page!!! Ah bay thing ah guh gwan ova deh… Yes iyah!! i dun with ur stinking pussy, mud up head , Zara stealing bitch ass.

23. Malissa yuh need fi guh sid dung we all know when the store tek yuh picture is because yuh agree fi tek yuh picture instead of calling the cops….think we a rass fool….they will publicly put up yuh picture at the door yuh just mad that yuh secret buss…f**king thief unno must stop tek ppl things

Leave a Reply to The original Smh! Not new round here! Cancel reply