MUFFETT YUH NUH SHAME?

4 thoughts on “MUFFETT YUH NUH SHAME?

1. A shame she shame thats why she a post do much pon Ig … bitch u have no ambition whatsoever how yuh fi a thief and a tief fake things yuh really favva ediat. Never see a set a no class gal like u and body good. dont know why shae name harself suh cuz her body nuh good a rass. Gal dont even know her baby daddy. yll hoes dress fi guh inna parties inna fake brands and gwan like unnu a dweet and the whole time unnu nuh live noweh or own a bed. Only thing yuh own is clothes and shoes.MUFF u is a whore and dont have nothing to show. BOUT YUH A THIEF FAKE THINGS. SHAME FI YUH AND ANUH ME……

2. Suh muff a fuck Lee Rich (him really bruk inna real life) and Troy Klean from the BX and yuh a try tell mi seh all the dash yuh a dash out yuh still affi teef??? Muff who don’t even own a bedroom set…Muff who fa pussy drain and have nasty odor….like yuh Mek the fake breast get to yuh.

3. Muff a thief long time that’s why shi cyaa guh back a Florida shi teef the man deh Phone Dem send fi she collect shi rob Marsha Spotlyte mi hear all stores over deh have her picture don’t be fool by IG pics this bitch is a GERMS