MURDOCK WID DI PENCIL DEM A DEAD OVA

Suh met whoring main topic khole suh she name pon Instagram put up Murdock as her mce aka man crush everyday suh dem screen shot it send go gi berry suh berry get mad ova the mcm post and the emoji weh main topic khole put unda Murdock picture ohhhh, so now berry go pon Her Instagram a dun Murdock seh him have pencil dick lmbo, after Murdock see the post bout the pencil d*ck him go put up post bout berry ex man chubby, wat a dutty boy fi act like a gal lord me tired ah dem now, and Murdock fi stop act like him nah run down berry because see the message dem yah between Murdock and berry wey berry screen shot and send to khole, Murdock no have nuttin bout him nasty rass everything name draws him afta dem. wether dem pretty or ugly. But look who him gone deh wid too Nuh whoring khole.. And a hot topic Tashay hook dem up cause a Tashay friend. Dem too dutty and nasty wid him pencil buddy ohhhh

MUR

MURD

MURDO

MURDOCMURDOC-Optimized

MURR

0 thoughts on “MURDOCK WID DI PENCIL DEM A DEAD OVA

1. berry grow up you were just fighting over chubby then fighting over murdock you are a just pathetic smfh
    you f**k jay icon when will u stop?

2. Good Morning, she is upset if she speaking on it, she’s upset since she want style Khloe. If you and the man nuh dey why is she a topic of discussion!? Then yuh move to IG with it lol. Stop being petty

3. No sah a yah said noice berry just give up now because Murdock pencil dick can’t stay inna him pants, just focus pon the twins dem him nuh worth it Murdock f**k everything uptown him Nasty bad, him and khole been a f**k fi how long now mi nuh know how him one suh horny and poor berry haffie a thief fi mek sure the twins dem have it mean while fi him money go pon car friends and bitches , dem need fi cut off dat pencil dick of his man, being a galyist played the hell out. Me nuh know a how him talk to khole cause she stay bad wiid her dutty teeth dem and she crawny pon top ah it .

4. Enuh well bloodclat bout Khole nuh stay good, look pon Khole compare to berry when can berry walk inna Khole shoes.. Inna real life!! Berry f**k pon r belly when she pregnant with di twin dem and all after shi have dem she still a f**k pon murda berry walk and f**k like dog anuh stop f**k off di man dem a NY Enuh talk what di f**k yall kno..enuh a worry bout Khole teeth dwrl di gal can more than fix r teeth but shi choose to keep dem dat way at the ending of the day she still can tek yu man!! Grown the f**k up berry if murda did want you him wouldn’t cheat pon you but because yu f**kie f**kie and cah keep yu pussy between yu foot it’s not r fault yu man come r way!! Enuh f**k and low the gal tell big pussy berry seh stop f**k and duck ppl man and ppl will stop tek fi r man!!

5. Enuh well bloodclat bout Khole nuh stay good, look pon Khole compare to berry when can berry walk inna Khole shoes.. Inna real life!! Berry f**k pon r belly when she pregnant with di twin dem and all after shi have dem she still a f**k pon murda berry walk and f**k like dog anuh stop f**k off di man dem a NY Enuh talk what di f**k yall kno..enuh a worry bout Khole teeth dwrl di gal can more than fix r teeth but shi choose to keep dem dat way at the ending of the day she still can tek yu man!! Grown the f**k up berry if murda did want you him wouldn’t cheat pon you but because yu **ckie f**kie and cah keep yu pussy between yu foot it’s not r fault yu man come r way!! Enuh f**k and low the gal tell big pussy berry seh stop f**k and duck ppl man and ppl will stop tek fi r man!!

6. Wah khole look like cause me wah see a wah the hype ova this khole gal dwl!! Who have a picture of her ?

7. @badbitch yuh sound hurt mi nah lie is you khole or khole friend ? Because u really acting like khole a good gal when everyone know she is a whore berry a whore and khole a whore ,

8. now Murdock got a pencil dick berry lol stfu bitch u been fighting bitches over a pencil dick shut the f**k up ……now u wanna diss the man aftah u did a suck him hood for years