DI PERSON SEH DEM A SADEKI COUSIN

BREDMAN

Hello JMG….greetings from a family member who knows the truth about sadieki and him bro. Mek me tell unu dis bag and sadieki dont exchange 1 word for the past 2 years plus so all a dis rumor a go roun its all a big lie jus a try fi f**k up the man reputation. If sadieki was to come talk the truth like how j icon did come talk di truth bout him brother u all wud know. So all a dis lie an rumor bout sadieki an him bro rob ppl a lie stop tell lie pon di man if sadieki an other man go rob ppl bag dont kno nothing so all a unu who a spread rumors get the facts and stop tell lie pon di man. Sadieki jus hype pon nuttin an a gwaan wid a bag a f**kry. Youth stop ur f**kry an try bring down ur brother at the end a di day unu a from same mada an fada. Every f**kry u gwan wid u mek di man name call. Time fi u bill yow. So jmg set it straight fi me. Sadieki an him bro dont talk dem nah link dem nah work so a big lie. Sign cousin

0 thoughts on “DI PERSON SEH DEM A SADEKI COUSIN

1. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…

Haffi guh mek a bigga cup a tea man kermit him jus phuck up weh mi did already mek..

Ppl berfore unno run in nd guh hard don’t read the things dem once or twice read even more yuh eye wi ketch de few truth.

Yes sah..yah Sadiki man cuzzo weh a spare one cuzzo but not de next

2. i remember when Sadiki never have shit inna him ass little over 2 years now him start mek a change and probly a tru him start link wid breaddy to. Him use to kip Party a Kerryels and use to canerow hair he was slimmer and did look better to did seem like a humble yute den outta no where him start hype up him bbc self kmft. See him a garage weh day wid 2015 benz a show off cant badda dese people just different.

3. I know both party and di cousin a talk di truth di 2 bro nah link like that a pure hype thing sadieke deh pon dis 1 bag a party and video light if unu can find a pic wid both brother for the past 2 years together in a party or even at dem house post it? When last u ever see dem at a dance together or even a pic of dem a hold a vibes? Ppl unu fi get facts and stop the fukry. Low di man mek him live him life and tek care a him youths dem. Sadieke deh pon a different programme from Bag. So ot always go enuh jus like wid killa an bally everytime dem talk bout di phone thief dem mention killa name. Hope dis can put to rest. Sadieki live ur life an low di man out a ur fukry protect ur bro cause the way u a move a him afi go tun round an help u as him always a do. Ask ur mother if a lie.

4. Hope dem save sum dah hype money deh Fi 1. If dem get deported, dem have somewhere to kotch dem head. And 2. Pay Fi dem coffin, funeral, dead yard in advance cause dat hype life is no life and it is unfair to leave expenses on your poor family members.

5. Hope dem save some money from Di hype life. Broke people Hyping to impress other broke people. Hope unnu build d hype house a jA Fi kotch when unno get dip. Or pay fi di hype funeral, hype coffin, hype dead yard and don’t leave that expense pon unno poor family. Mi nah wish bad on no body however, fidem lifestyle only leads to 2 thing, deportation or dead and that’s a fact!

6. I remember when he was hungry and fat I would have to buy him a plate of food…me nuh sorry fi him..his brother is a better person than him by far…Adrian his real name…hungry

7. sadeki and him brother bag white do speak. i saw them in april of 2015 in the bronx. club paradise hall showing rolex in the video light and dancing together. bag white was on him way out the club and sadekie stop him and call the video man and them start showing off. bag white baby mother is such a fool. this girl is a dumb bitch she love the hype so bad that she dont know right from wrong. tasha imagine u know bag white got deport and re enter bag america illegal and instead of u encouraging him to stay under the radar u running the streets with him .uno a 2 blind a lead blind. wake up tasha now bag white name all over the place sey him a thief and hit put out on him fr mexician. all u people need to do is humble unno self. every man needs a good woman to be successful .tasha u not doing a good job. change yuh stupid life style before u end up mourning for bag white. how dumb could you and bag white be to be keeping barbeque with bag white on it. uno a dumb and dumbmer because anybody can call immigration on him and thats automatically 5yrs bag white going to get for re entry. tasha just please chill and use ur good senses not yuh show off senses. tasha let bag white change him life style, i mean the hyping, do road, party keeping, hanging out life style. u guys can still enjoy ur life by going to movies and manhattan clubs clubs in jersey place where people dont know u guys. tasha i really like you thats why im saying this to you.

8. @ be smart first of all Tasha a yankee leave the girl out of it she has a job house and car U can’t tell ppl how fi live them life she wok hard, and how u know say she did. Want him Fi keep party she is my good friend and a nice girl. Them alright white never rob nobody uno stop bait him up he is a good yute Weh try help everyone. Him only a get a bad name caus of di Bredda. Him ever rob u yet!! Lowe di man uno a bunch crosses. And she very smart memba dat . We u see har maybe u FI tell har how u feel