I was going to call the police for a missing website, thank the lort we up and running, MA’AM Please don’t do this EVA again, and let the IT man know say if this happen again I will find him even if a India him dah. Me heart almost drop out a me chest to rass :ngakak
While yu at at Ms Admin…di pop up and redirects a tek ova di sight. When mi click pon a post fi read di drama it are baay tings a open up fi download crosses pon mi device. Mi understan di ads but di redirects a gimme mauly gripe and fluxxy.
Oh Jesus! Mi blood count get low real quick Mi naw lie. But Mi get some juice still. An when it happened Mi did a read wah post say mi ago type sumting nice oh Jesus!!! All the battery Mi tek outta di phone lol no sah no all stawt say a prayer inna Mi mind.. Lol
Thank you ma’am Mi nearly have heart failure eno man cho rass…Mi deh yah a wonder what di Hell is gwaning.
Riot :repost: :repost: :repost: :repost: :repost: :repost:
Mi check so till mi tired.
:nohope
:peluk :ilovekaskus
:thanks2 :thumbup :2thumbup :batabig
Goodness gracious me my fingers are fed up of checking in. The server is very inconsiderate to put us through that stress!
Yes man LaLa a long time mi nuh see u, u turn lurker now! I hope this post draw out nuff a unuuu :ngakak :ngakak :ngakak :maho
Yeah!!!! Back to business :alay
I was going to call the police for a missing website, thank the lort we up and running, MA’AM Please don’t do this EVA again, and let the IT man know say if this happen again I will find him even if a India him dah. Me heart almost drop out a me chest to rass :ngakak
While yu at at Ms Admin…di pop up and redirects a tek ova di sight. When mi click pon a post fi read di drama it are baay tings a open up fi download crosses pon mi device. Mi understan di ads but di redirects a gimme mauly gripe and fluxxy.
Oh Jesus! Mi blood count get low real quick Mi naw lie. But Mi get some juice still. An when it happened Mi did a read wah post say mi ago type sumting nice oh Jesus!!! All the battery Mi tek outta di phone lol no sah no all stawt say a prayer inna Mi mind.. Lol