MYSTERIOUS SUICIDE IN PAYNE LAND

The killing happened in Payne land Sunday morning, the young man goes by the name Ducky. He lived in America for some time and was sent back to Jamaica a few years ago and the young lady he stabbed was his on again off again girlfriend. To what I understand he stabbed her and ran away before, kidnapped her then they worked it out and he stayed in the country then went to stay with her in Payne land this weekend. The question everyone is asking is why would he stab her six times and stab himself 25 times?? Here is what someone posted on his facebook;
11036495_10207180661777307_8038154369784634683_n
Sunday morning he stabbed Nesha 6times in her chest & stab himself 25 time.. I know what I’m talking about the police was on the seen when he did it, he tought he had killed Nesha, and stabbed up himself in so much rage & hanger.. How dear him do such thing.. Mi vex say him stab are & kill himself thinking she was dead, no one told me, it happened around me…it so f**king sad mi miss him already, but thanks be to God Nesha is still fighting for her life. God is still in control..

0 thoughts on “MYSTERIOUS SUICIDE IN PAYNE LAND

1. whoever stab him deserve a medal, thats all i know. how the f**you gonna stab the girl then want a relationship with her. nigga you f**king crack in the skull and this story teller seems even more derange than him. he isn’t vex that they couldn’t work out their difference but more so that he stab himself 25 times which is rather up there with the UFO.

1. Even if them investigate nothing nah come out a it cah dem ago seh a good fi him police a Jamaica not very compassionate towards things liuke these wuss if him di really stab har up fi tru

2. If the alleged stabbing of Nesha by Ducky is true, then him end result is probably justified. BUT FI SAY HIM STAB HIMSELF 25 TIMES, UNU FI STAP IT, JUST SAYING IT SOUNDS RAAS RIDICULOUS.

3. first two or 3 stab kill yu so if mi ago stap myself the first stab change mi mind and even if mi ago cont the second one mi surely ago drop a ground cuz i caan go no more..so how the hell one man a stab up himslf 25 times the 2-3 stab done kill him aready

4. Too much conflicting stories a go roun bout dis. Dem all say di girl inna hospital pon life support to backside, but den a nex smaddy say is not dis time she did get stab. Apparently he had stabbed her up twice in the past. Him did get warn fi low di girl and him lef from way ova Kingston 20 go get dead. Di ongle ting mi know say is da yute ya anno no angel anyway. Sorry say smaddy haffi lose dem life ova foolishness still.

5. I hope the police believe the story. Stab up the girl and her brothers kill him. Respect to the brothers.

6. Met a neasha family dem stab up the boy she an him Neva talk an HAR fren call him an him lef country come town a jealousy meck neasha brother them kill the boy cause neasha find out him deh wid a gal name marsha neasha is wicked cause she have man to anuh ducky stab har when har brother them a stab the boy she a intervene an get stab cause a beat dem plan fe beat him and end up stab up the boy dem wicked but God nah sleepppp

1. So him neva stab her up before? Mi nuh too familiar wid dem story, but that’s what I’ve been hearing.

7. Dem done tek di yute life. Mek di man soul rest in peace and stop tell lie pan di yute. If the girl was on life support how she find time call people a tell people seh she get stabb up if she was that critical. I guess him throw di rock stone pan himself too.

8. No met marsha a one girl weh him deh wid neasha is not in no critical condition cause she on the phone a tell him family dem bare lie say a him kill him self say him stab har an she drop a ground an when him see she drop a ground him start stab up himself Rip ducky good youth gone left you 3 youth dem God nah sleep neasha

9. Mi doe like when people run mi down eno..Marsha is his baby mother that lives in Philly with his son so mi a beg u PLEASEEE dont tell mi the Marsha is who him deh wid…If u a go say there was another Marsha ok but Marsha a him baby mother..

1. And as far as I know he was always talking about Nesha..is whey day him stab har up n was wanted by the police den kidnap her as mi seh and dem mek him.

10. Niesha if you know DUcky well and know his Columbolong dem, you know it never end pretty. Why would you jeopardize yours and you family dem well being all because of lust. Me pray fi unuh cause you shoulda left from him stab you up di first time. Look weh it reach now.

11. All a unu weh a tlk tings bout di girl unu com suck out she n her family dem…di gyal heart clean a nuh corrupt like ducky n him family own cause all a unu knw how him stay…but well if unu waah knw wah tek place guh ask di police n unu will knw exactly wat take place

12. Unu fi tnk god nesha family dem nuh hold him cause unu wouldn’t ave a body fi guh bury…ducky a demonds cause mi hear say him did wnt 1 a nesha brother fi help him kill him own bro weh name gary suh unu c say him demonic…nesha a gud gyal n god c dat n him naah stp guide n protect r

13. If I never know better I would have believed it was a movie I was watching when he started to stab up himself the police try his best to save him and even got stabbed you NON-Believers, hypocrites and liars need to stop spreading lies as if you were there …… when him stab her the first time he ram the knife and turn it then stabbed her five more times if it was not for her sister it would be more. People leave the girl and her family let them get some peace and stop all ah de bullshit like unu did deh deh….Before him start him say ‘mi just kill Nesha’ and like a man possessed rapid stabbing.. the girl bredda dem nuh kill de youth