WHO A POP AND WHO A POP TART

ppl uno talk the truth and only the truth. a cyah tek dem two mate yah….and dem name rhyme to enuh ((A)) name MUNCHII AND ((B)) name PUCHII…..SO TELL ME NOW WHO A POP FROM WHO ANUH POP TART???

A-Optimized

B-Optimized

0 thoughts on “WHO A POP AND WHO A POP TART

1. Two different people mi love! They probably think they look better than each other but down to scribble on the thighs look the same!!

1. Well they both popping out them clothes, the man can’t get dem a gym membership?? They look like chubby twins and they sexing the same man can’t get no better than this YOU BOTH TAN BADDDDD

2. Sender i had to do a double take n scroll back up to see if its the same person so that answer u question

3. Puchii stay bad nuh rass.. she acting like dose is perfect and he is nobody. This man not even work he stay home n wait for her to take care of him. lmao.. puchi dress naked and her body dont look good.. she tuff like chicken with her old tired body.. she seh she a 23 n look like 46 or older..this gyal need help her man a f**k down the whole place n she still with him.. such a jackhorse n fool.. lmao.. darling your life sad like funeral..

4. But everyday puchi deh pon fb, one day she dis him say him worthless, dont work and just play video games and the next day is her boo, her love her this and that. And dose mumma is a next one tru puchi a mine she and her son she deh pon her daughter in law and in a everything pon fb.

5. Unu too wicked… Puchii looks better than that other lady … Puchili is a pretty girl … Just loose sum weight girl and you will be beating nuff a dem fake batty fake breast and fake face gal deh weh love go party…

6. No no u Diva you cyaH see good cause like yuh nuh see say the girl in a the black a real chromas….that thing you call a PUCHII nah say ntn. YuH nuH see how har wig dry and tiad it sad sad sad….Puchii affi live in a waist trainer and is like unno a see pass har BUBBLE-WRAP DRESS…..SMH SMH

7. NO NO THE ONE INNA THE BLACK DRESS a beat puchii bad unno caan see that unno people need fi no say them a twin inna real life but mi party a lot and mi no hot gal when mi see them and the one inna the black look like is a top man a f**k her the gal look like she have money.

8. This man look me once and mi run him soooooo fasttttt kmft den me guh look pan him fb and him have up him good up woman …… Yea right