NETWORKING?

SO WE ALL WAAN FI KNOW HOW DIS WOMAN YA CHANGE MAN LIKE HOW SHE CHANGE HER DRAWS SO….MISS TANNIEKA…U DEH MIAMI INNA MAY WID ONE MAN WEH U METT DOWN THERE….THEN BY JUNE U RUN GO BACK GO CELEBRATE BIRTHDAY AND TINGS…LANGIERE PIX AND ALL…SO QUICK…THEN U COCK UP WID MAN INNA SQUADS COUPLE MONTHS AFTA…NOW IS A NEW MAN….GAL NEED FI CALM DOWN HER CROTCHES..

miss t-Optimized

misst2-Optimized

misst3-Optimized

0 thoughts on “NETWORKING?

1. NASTY BITCH ARE YOU STILL F**KING IN THE TWIN SIZE BEDROOM IN YOU GRANNY AND STEPFATHER HOUSE ARE YOU STEP YPUR GAME UP?

2. Mizz t is a f**k box fi true she change man like crazy this is no lie I am her facebook friend and she put everything on facebook

3. nooo…first the babyfada…fi di last pickney was her life…from baby born, him disappear from her life…next she meet man a boom yacht party inna may..memorial weekend…when birthday come inna june she run gone down deh gone spend weekend wid man wey she just meet…posting up pics inna lingerie and all that…and boom red skin gal a comment bout wife and life…and she just meet man couple weeks….next,….new man…next new man…next new man…from may…c’mon…now…new man…mizzt u have 2 pickney a grow…girl child at dat…wayne lots is no example…STOP CHANGE MAN SO OFTEN…IT NUH LOOK GOOD…AND IF U DO..KEEP DAT SHIT OFFA FB…

1. n d fucc truck a gwaan like she a smaddie n no live no weh,a use r pickney dem FS a stock man fridge n a ride up n dung a teef fi kip him,dutty dun out ole bitch,u bloodclat time soon come,watch n c caz da bwoy deh u wid now him no nice a raas u jus wait n c…

4. @ 1:36 pm I don’t know bout Miami but I know has a twin size room with bed weh she rotate pon but women should remember that man talk them business more than women and before them get the f**k they have to see the whole family cause she lives with the granny and stepfather and youths so they see everything weh she f**k

1. n gal a talk bout good ole n no live no weh wid r youth dem n a teef mine man b4 she fine place live wid r kids,kayliss no tap ya so

5. Isn’t it her pussy? Smh I swear sometimes I wonder why females watch a next woman front suh like a borrow dem borrow fi dem own.

6. so while she is switching man what is the sender doing with her self.. LOL step up your game and stop watch next woman hole

7. A long time whore this. Wayne Lott used to f**k her too. But wait dey all Wayne f**ked are friend. Hi stink mouth shorty.

8. No 3:45 wayne her brother every man she f**k she claim a har brother she and shorty f**k wayne and them a friend them life dutty bad .

1. Yes divteo a dem f**k wayn. Wayne a nasty bwoy him walk and suck pussy fi clothes. Him love chat ppl and him need a good shower. :alay :alay

9. She has something the man like,the sender need to step up her game and she then would be what the man dem want… Let her do her who she bothering besides everyone that thinks she should close her legs… Smdh

10. biitch a worry bout who own jmg n a pred rumor but yuh naw worry bout yuh busy puxxy :maho

Mettyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mi dawlin n mettyers :peluk

11. DWL SHE SHAPE NICE BUT SHE UGLY BADDDDDDD SHE AND HER PHILLY FAMILY DEM NUH ROMP FI WALK AND F**K DOWN DI PLACE DI WHOLE AH DEM SHAPE GOOD BUT DEM FACE BWOY OH BWOY ONLY ONE A DEM LOOK OK AND AH DI LIKKLE BROWN ONE. BUT SHE IS A SERIOUS F**KIST MI SEE HAR A ONE PARTY LOCK DOWN WID DIFFERENT MON HIM NUH FAVA NONE A DEM UP TOP.

12. Lol pon top a all the man dem she tek the gal a one big thief to every weh she work she thief right now Feds a look fi har wid d ooman money weh she rob up Nasty mizzt go pay d Jewish ooman her 50,000 har else a Jamaica yuh ago end up. Every man yuh tek yuh bring dem inna yuh mumma house f**kist round yuh Pitney dem that’s just Nasty a only hope to god none a dem nuh step pass yuh a touch up yuh Pitney dem. go change you name to she’s a whore

13. LOL TASHY BUSS OFF A GAL FACE A BOOM PARTY BOUT U A DEFEND LESBIAN GAL…..ALL HAIR DROP OFF N FACE BLOOD UP ….YUH A HIDE U SECRET

14. Watch dutty Jermaine.. Plzzz him and har a di same ting.. Him walk and f*ck anybody weh have p^ssy.. Di time him tek a post up wid ooman him guh mine him son and stop owe child support..dutty bwoy weh live inna basement wid one window lmaoooo

15. I KNO THiS GIRL AND SHE IS VERY NICE. EVERY WHERE I SEE SHE AND HER MAN TOGETHER IT LOOK LIKE HIM LOVE HER. THESE PEOPLE TOO JEALOUS . THEY DONT LIKE SEE A NICE COUPLE LIVE GOOD. DI MAN A TAKE CARE OF HER OBVIUOSLY SHE LOOK BETTER.

16. No man anonymous upset badddd. Mind yuh pressure lady !! lol Why woman luv cuss other woman bout dem lady parts that they have never touched, seen or smelt.