NEW JERSEY PLEASE CONFIRM

doovieandgrammykid-Optimized

SELECTOR/FINGER SHOP RECIPIENT GRAMMY KIDD FROM NEW JERSEY NOW LIVING IN MIAMI….MARRIED TO KEISHA PLATINUM BUT NOT DIVORCED FROM HIS WIFE IS BEING HELD…..DI PEOPLE WHEY CAN CONFIRM PLEASE STEP UP.WE WAA KNOW IS FI WHA

0 thoughts on “NEW JERSEY PLEASE CONFIRM

1. Raas if Immi really have him, Keisha gone lf him claat since dem marriage neva legal in di first place. A she name lef d man dem as soon as dem gone a jail

2. Keisha salt nuh bloodclaat.. Every man left dem wife fi har salt ole end up get f**ked up by the wife….. RUN MAN RUN THE SALT OLE GAL A COMEE!!!

1. a nuh salt har pussey salt a work she work for them boys. unu eva notice how fi har brothers them a BIG TIME dealers decoy and they have yet to be caught but still yet move about freely from state to state and travel free as a bird :shutup:

3. Keisha ur pusC want soap up bleach dung n put inna scandal bag then put pon a zinc roof inna boiling sun fi weeks cause u give SALT new rawsssseee meaning mi bombo smh go see how nyammy kid bell pepper NOSES a sweat n run oil to how him a fret ya now

4. A wah fi happen to dem. Why cuss Keisha? meck di man dem wah love leff dem wife fi odda ooman know seh pay back is a bitch. Wife and pickney tears hab effect. It sick mi fi how some a dese ooman expect fi build prosperous relationships pon odda ooman tears.

1. I couldn’t have said it better myself!!! If a man dis his wife for you, what do you think he will do to you, and if you think for a second your more special think again Boo!

5. Come back met a true she is undercover agent a talk she a big big feds informer cause she did get caught up and she didn’t have no papers and because she know the ins and outs and who a do wat she turn and dem give har papers so she can give more info and help dem

6. Metty a before dat long before dat and remember that back dem days ppl use buy papers anywhere and work dem just couldn’t fly