NEWS FLASH

eenie-Optimized

DI PEOPLE DEM SEH DI SECURITY DEM BOX BEENIE MAN DAUGHTER NOT ONE BUT 3 TIME..DI PEOPLE DEM SEH DI SECURITY TELL HAR SE SHE CYAH GUH ROUN A DI BACK AND SHE START HYPE AN DEM HAND HAR 3 INA HAR FACE…BEENIE MAN DAUGHTER SASHAGAY………AND BEENIE START HYPE AND DEM DRAW DEM GUN PAN HIM

0 thoughts on “NEWS FLASH

1. A BIG BIG BIG EDIOT TING DAT..BUT MEMBE MI TELL YUH DEM NUH KNOW WHO IS THE REAL BEENIE MAN..TRUST ME HE WILL SMILE ON HIS FACE BUT INNA HIM HEART IT NAAAAAAAAAAW GO SO…

2. Them too brite. A f**kery that. That’s why crime and violence will never stop inna Jamaica . Which father a want man box them doctor over f**kery at that. Kmft. Shit like that hot me head although me is not a Bernie fan but a ediot thing that

3. MAWNING JMG FAMBILY TGIF. DAT IS A WRONG DECISION. ESCORT HER OFF THE PREMISES. NO PUT YOU HAND PON PEOPLE PICKNEY. IF A FIMI DAUGHTER ME WOULDA HAFFI DRAW FIMI BAD MAN POLICE COUSING FI DEAL WID IT STR88.

4. Met mi know sey some a dem gal yah nuh have nuh manners but it huh look good fi a big crufty security bwoy box her not 1 but 3 time and every kno sey woman love run off dem mouth more time dat neva call fa a better yuh ignore the little girl and walk wey and kno sey a just so likkle pickeny stay and mi sure sey during the cussing she just sey something bout moses so dem coulda acknowledge sey is her fada but dem likkle batty boy security love prove…

5. maybe she was sheltered and don’t know how runnings and Jamaican Police/ Security with guns move. When somebody have gun, them usually don’t take no check from nobody

6. Anybody box my daughter will not be able to box anybody else daughter again .It is very wrong to put your hands on people pikney .I would understand but not tolerate a domestic situation or if the police have to restrain a very violent woman but there is no reason to box a woman at a dance or club gate .None

7. There must have been another way to deal wid har than fi bad 3 time. Handcuff her, remove her from the area, but box her…….nope, heads should roll fi dat. Is a young woman, nuttin nuh right bout it, nuh care how she was behaving. Dem cudda even lift har up n move har, but hitting her cannot be jjustified

8. Met guess wha a my highlight a di show when sup a cat sey ‘a wha kinda ediot killin dat kartel gwaan did him check sey a so him kill people’ mi laugh till mi spliff drop and bun mi..

9. Why she never have the proper pass that she need to go backstage.. No dem shouldnt box her but her father should have give her the VIP access.how dem fi know she a him daughter. but 3 box damn

10. unoo see what happen? who was there? unoo a sey escort or off,,,,unoo tink she a go go suh wid security a hold har and a drag off a resisting body…..come on folks, a which world unoo live inna. She deh a sting and hype buss inna dem head and a keep up all type a f**kery. And unoo stop chat bout uptown pickney cause beenie man daughter nuh live ghetto! She may have a ghetto mentality! But me nah judge cuse me neva see! some people deserve couple box inna dem bloodclaat dispite who dem be cause dem grawn like a fi dem shit mek patty.

Simple, if yuh resist yuh get di fist. Dem sey she start hype……wha dat mean ? whey she do? nuff a comment outta anger and nah get facts….mek we hear both sides a di story before we judge…nd yuh have a trend now inna jamaica, a man will walk and kill nuff people and when yuh ketch him and peal off him epidermis and put him out fi dry people bawl sey di man who do it wicked and nuh deserve this and that and devil knows what. Memba if a action nuh provoke yuh cant get a chain reaction

1. zeen. same so.

some people cyan tame till dem get cramp cah them get too hype. me will wait fi hear more before me pass judgement

2. I totally agree with you. Some of these young girls are very disrespectful. I bet she will be more accommodating next time. Box her yes..

11. Mawnin………………Yu know weh mi jus memba….when him box curry…………and Curry seh a hope is sombadi box nobody fi yu inna u face yu can tek it same way >>>>@#$%R$$ mi rhatid and not even a decade afta …………….anyway :hoax2

12. As wrong as the security was for boxing the girl their are some things in life that can be avoided. Hyping up yourself could have caused your father his life. Not everyone cares that he’s Beenie Man ,and some people will target your family because of his fame.

13. unnu memba when the f**ka send 500 man fi bax dung poor spice?

a reaction a reach the f**ka. even though a him shoulda get bax dung chree time instead a him pikney

14. Karma is a Bitch…not saying what they did was right, but who memba when Beenie Box Spice…I was there.. when you do tings to people it may not come back directly to you but to yuh family…always memba dat

15. people who don’t know how back stage at sting run she probly have a back stage pass but some past can take you so far. they got a special part wer they just alow the artis an sertin peple in . she should have just chill an wait on or father to accompany her wear he is at. not saying they should have bax her but all the security in that area is police an we all know how Jamaica police stay.an a next note if I was doctor I would not do sting again for the disrespect how can you give a big dj like beanie man 20 mins a bet them couldn’t give killa that.

16. Sorry to hear say the daughter get the box……beenie man should have gotten it with 2 fat shot pon top think people 4get how u make the man dem kill 1 of Jamaica great dancer Bogle

1. iffffffffffffffff beenie mek dem kill bogle as u se ..talk how bogle lef him way and go dis beenie carry all fowl ina di dance…not that he deserved death but nuh mek it look like bogle get tek out so

17. Boy oh boy we Jamaican can’t get along wyclef Jean come a Jamaica and big up kartel our own Jamaican supercat come and diss up kartel smh when are we Jamaican going to get along. Like the other day me deh a Phoenix went in a one store a buy some food fi the house see this youth walk in as the man see me him know that I’m one of his own people the man star bad up him face like it a hurt him then me see one white woman start asked him something the man face change like one little puppy dog we need fi lived better yow.

18. Kartel can go suck all a him man dem weh him have a prison. Him kill the youth who the phuck is him that wyclef a big him up fi get a easy forward make it that all need to big him up. Somebody need to put 2 in a fi him baxide like how him and him friend them murder the youth them.

look how much other things these ole pap dung artists could a big up them a talk bout a jail bud.

19. Dem really have time fi a talk bout shirley aka kartel. HE DOES NOT DESERVE TO BE BIGGED UP, HE’S A RAAS MURDERER POINT BLANK..Wycleff rob and deceive nuff a fi him own pple dem, so him get no respect from me that CROOK…

1. Here, Here… If shirley deed wasn’t murda, then wycliff would a beat him in being grimmy…bwoy a rob from him poor people dem when dem de pon dem face as a nation…grimmy bastard!

20. @Real and fake name
    me glad unu member when him allegedly organize fi spice get box down. Yeah we nah rejoice but unfair game must play twice.

Leave a Reply to GRAVE MOLDER Cancel reply