NICKI DEM SEH HEF A JAIL LEGACY?

This is Nicky who used to deh wid Blackman from the 90ties……..MMHMMM DI PEOPLE DEM SEH WHEN BLACKMAN DID DEH A ROAD HIM NEVA PAY SHE NO MIND ONLY DI RENT …AN ALL SHE USED TO DO A MEK HAR FINGER DEM GI DI PEOPLE DEM STORE WHOLE HEEP A PROBLEM…BUT WHEN BLACKMAN DID DEH A ROAD HAR RENT WAS PAID UP…AS HIM GET BANGLE RENT CUDDEN PAY SO SHE GET PUT OUT FROM NEW JERSEY…RIGHT BACK TO HAR MADDA HOUSE..NOW SOCIAL MEDIA MUST BE NAMED WIZARD OF OZ HEADQUARTERS BECAUSE NOT ONLY RED SHOES CAN TAKE YOU TO THE PLACES SOME A DEM PEOPLE YAH GUH………UNNO KNOW SEH NICKY DEH PAN A PIECE A INSTAGRAM SPLASHING ALL A SHOW $350 IRON…DI KITCHEN WID DI MANY POTS………..IN DI DRAINER… DI SNEAKERS…………DI PILE A CASH…AND DOE HAVE HAR OWNA PLACE OO…YES DI PEOPLE DEM A TALK UP..SUH NOW NICKY DOE HAVE HAR OWN PLACE…SHOWING DI RICH LIFE TINGS…DI MADDA KITCHEN..AND HAS RESORTED TO OLD THROW BACK PICTURES OF HER PREVIOUS KITCHENS.. BLACK MAN DEH PAN IMMIGRATION HOLD OOOOOOOOO SO HIM NAH COME BACK A ROAD…AT LEAST NOT IN FARRIN..SUH DI PEOPLE DEM SEH FI ASK NICKY IF SHE A GO STILL STAY A HAR MADDA YARD N SHOW OFF PAN WIZARD OF OZ HEADQUARTERS OR SHE HAVE DI INTENTION OF GETTING HAR OWN PLACE.WID HAR ONE POT KITCHEN IN EFFECT LIKE BEFORE?

1235478_618810738161559_500326173_n-Optimized

1376347_618810621494904_390524136_n-Optimized

1378235_618810841494882_485876380_n-Optimized

1378697_618810558161577_1088120704_n-Optimized

1380518_618810588161574_557449219_n-Optimized

1383131_618810698161563_1733022459_n-Optimized

1383188_618810651494901_709581015_n-Optimized

1383832_618810821494884_1197041570_n-Optimized

1384043_618810681494898_1818945156_n-Optimized

1393464_618810791494887_1145516886_n-Optimized

1393545_618810771494889_723082287_n-Optimized

106 thoughts on “NICKI DEM SEH HEF A JAIL LEGACY?

1. Another bait Neva see come see

I wish I would buy a muva effin iron for $350 …. Sheeeeeeet

Unless it a go iron di clothes by it self

My under $50 one from macys sort out mi clothes proper , mi clothes no look like crush velvet

1. mi buy rowenta and got it on sale fi 60 and it a di boss wid di automatic shut off..so mi waa know wha dis 350 iron do :hammer

1. It iron out the licks dem every time blacks did put dem on har, the way she used to black and blue it needed special care, it mussi dry clean out her wounds

2. :maho Well my iron I been using I bought for $10 and it iron my clothes just fine
            Only the brokeass bitches always want to be seen.

1. Fyah dat bitch would have to wash the clothes den iron it plsssssssss ppl not even a iron clothes inna farrin too tough cause dry cleaners r a dime a dozen kmt frighten Friday idiot gal dem eeh see

1. And that mutha f**kkaa BETTA fold and put up my clothes too.. And it BETTA fold my shit just the way I like ’em folded too :nerd

1. 2727, yuh nuh feel seh dem overcharge yuh fidi $12.99 iron? Dat seems a bit pricey to me.. Ah fe everybody else iron weh cost more Dan $10.60 ( tax included), unu galang ya, cause if ah me pay suh much fe iron, dat is considered a family heirloom for generations to come and go and come again, ah mi naah joke needa!! :nerd

2. yeppie dem iron deh a di one whey di bottom come off and itch pan di clothes oooooooooooooooo up di price likkle bit man

2. @ met u need fe stop post her shit when she send it in she a look hype, there is soooooo much good story out there pls.

1. Servah, please stop_____________________________________________________________________, but sometimes yuh really haffe wonda bout dem tingz deh, cause if ah all me now, I woulda let it go and instruct it fe continue ironing, even if it nuh move guh nuhweh and bun up mi good good clothes.

1. @me too pretty yuh see it tuh. The cabinets dem need renovation dem out dated. Chile puleezeeeee. Mi have rowenta whey mi get on sale at Bloomys and mi pay $58 fi it an it a shatttttt. Idiot gal frighten gall yuh betta save yuh money yuh hear mi save yuh money causen sey yuh gwine need it

1. It is are here, ah fe show yuh how foo fool dis gal wid ar $350.00 iron is… She coulda link mi fe come iron ar clothes fe ar fe less dan $350.00…

3. Mi cuh yah, mi did tink sey fi mi little $30 one from bed and bath was the shizzle wid the recoil cord and the automatic shut off. Then yuh waan si how mi tink mi get a steal cause mi use mi $5 coupon suh mi pay $25.

Dem have suh much money fi waste and dem don’t own a bclaat house? all dem have a name brand clothes and shoes and expensive iron.

Puppa jeezz…

4. mi shame 🙁 my iron less dan $20 an mi excited wen it steam an spray wid di cord trick :hammer guh si mi a try zoom in fi si di name mi waa kno is wah dis iron duuuuuuuuu

1. If it can unfold de board and move pon it own den it worth it…lol You should have a frighten Friday posting.

1. phantom mi tri let it guh dis mawnin n di wollllllllll a di cloze turn a nexx collah :mewek2 nicki mi hate yuh

5. if laugh any harder, I swear mi belly aguh buss open, this gal yah crack. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

6. nikki cum tell di ppl dem how yuh a walk from philly to ny a kotch a ppl yard yuh leff di pickney dem all bout a ppl yard & yuh have a acs case memba a nasty ava yuh did call fi cum get di likkle boy wen dem hold yuh

7. fun and joke aside, what size shoes does she wear? my iron board have not open in years, every morning me stamp out right at the bed front wid the $20.00 iron, with that kinda cash you should just buy a steamer.

8. All the money she a show off a weh she rob off black man when she catch him in bed with har maytee. Him no rate har him hate har. She only a seh him but him naw seh har smh

1. Yu a said mate? don’t ever utter or type dis shit again…don’t mek nu damn sense. bout hate and rate and senda clearly sey him did a pay her rent…dumb ass come see chicken heads.

1. If you clueless stay that way. Nikki know no lies naw tell. How you know he willingly pay it? Idiot gal stop type. Look the amount a gal black man a f**k pon har. She have chat because she a wife.

1. Yes you , how it no Mek sense? Mi know dem and know she no get no real money from him which is why she always rob him,

9. why the senda really send dis in ???? and why bring up blackman…so what if blackman was paying her rent …ppl not making sense on this wall , if him hate her why pay har rent… pure madness on di pink

10. mi send it in cause nikki a hype & naw live nuh life blackman gawn now nuh more money fi teef caan wait fi buck har shi tink shi can cut ppl & get weh wid it? kmft

11. hey people I know the story no rent is paying she got evicted she don’t live no where she did rob him and bleach up his clothes and run away because he never came home to her he sleep at the other girl house after party at night time. niiki got a case right now in manhattan before she rob him she went to steal clothes and he bail her out a pay lie that gal a tell nikki is all over the place staying.. Jermaine don’t like her for real because they believe she who call feds on him right now plz I know every thing…

1. Well thank you fi really telling all him bizniz now ….yuh dumb bitch u mek ppl draw u out, de senda only reported the tip of the iceberg ….u get diarehea ah yuh mout …

2. @sexy you sound f*ckin retarded …which ooman YOU kno ah guh call feds if di man ah pay she rent , now all she is , is homeless.
      a chat bout ” hey people i know the whole story …” u nah kno shyt

12. people did yall know that she taking Jermaine to court for child support dec 5. that gal is mad don’t listen to her . labor day weekend she went over the house and rip up the hangers them in the closet she steal the universal remote and search up the house still looking for money bitch go away plz nobody like yur crazy ass… don’t talk about Jermaine he cant stand a bone in yur ass gal go get a job if anyone will hire yuh…

13. @butwhy he was paying the rent because at the end of the day she stil had a kid fi him so how it ago look if she and di pickney end up out a street….and yes him hate har like poison ..anybody whey knw the full hundred knw ..she use those kids to her advantage

14. Hiii miss informer nikkii come here ..y u don’t tell di people dem say the real reason y u a go crazy a cause u never knw him name ..how u can marry somebady an no knw dem name..make we see di wedding picha dem cause we knw di way u love makebelive u wudda done splash dem all over u ig longtime..and try no photshop no pics either we on to u dwl ..something can really go so …dwl u muss stop tell lie !!!! U come in like alice inna rasssclattt wonderland !!! Get a life teifing scummmmmm

15. F**K DAT PU**Y BLACKMAN..LONGTIME THE PU**Y FI GET WOL…CAN’T WAIT FI THE PU**Y REACH JAMAICA FI MI BABY FADA RIP HIM UP…AIDS STRICKEN MOFO..AND NIKKI AND NADINE HIM ODDA BABYMADDA HAVE AIDS TO

1. :ngakak :ngakak :ngakak For real and why waste time ironing, if you got it like that send them clothes to the cleaners.

1. DWRLn..yu nab nu sense like me self yah! lolollllll Your’s come wid de silver protector or de likkle print dem pon it? lol

16. BUT F$$k: yur so fuking stupid I could tell ur her friend I know everything fool.. and F##K BLACKMAN why would yuh want yur baby fada to kill him now tell us, so that mean yur with with a killer then smfh…

1. yuh diarrhea mout mus stink like yu p*ssy bitch. u da f$uckin informa . go scrub your diarhea mout .rotten pus hole . calling your self sexy , prbably look like monkey

17. Bitch your uneducated I could tell from the way how ur talking . Bitch I’m fuking your man so my pussy never stink yet I go to my gyn. Gal mi slim and nice Indian hair this and more over I’m his good ex girl ok bitch so close your stink mouth.

1. Yea , your his good eX girl , but you here puttin him pon blast instead of protecting his name. you make no sense donkey hood rat . go let the gyn bleach out your hole. informa bitch

2. @sexy u up on dis wall talking ” dont talk about Jermaine” but you is di one talking all him shit . real informa

18. nikki hoein friend them wat im talking. idiot bitches yuh don’t even know me surly know im not a informa bitches yall work I don’t think so.. yall betta not make me call out yur names dirty gal.

19. BITCHES WHO ARE THE INFORMA HERE WHO PUT UP PIC WITH MONEY IN THEIR HANDS SURLY NOT ME WHO POST HIS PIC ON HERE NOT ME SO WAT R YALL TALKIN ABOUT.YALL JUST MAD CUZ NOBODY LIKE STINK HOMELESS NIKKI…

Leave a Reply to Tawkchuet Cancel reply