NICKY VS HAR BLEACH MODEL VS TIMTIM VS PASCOE

SUH EARLY YESSIDEH MORNING MI POST SOMETHING WHEY SMADDY SEND ME WHEREIN WHICH DEM A CLAIM A GIRL A USE NICKY CREME SHE NAH USE TIM TIM OWN SUH MI POST IT AND THE GIRL MESSAGE ME FI TEK IT DOWN CAUSE SHE NAH USE NICKY CREME…SUH MI POST DAT……………WAIEEEEEEEEEEEEEEEEEE NICKY SKIN BURN HAR BAD CAUSE DI GIRL SEH SAME TIME SHE MESSAGE HER ALSO ASKING HER TO REMOVE THE PIC…SHE START TRACE DI GYAL CAUSE SHE BIG AND BAD LIKE DAT…AND A VOICENOTE THE GIRL DEN SEND OUT THE VOICENOTE DEM THE WAY ATTENTION LOVE SHE………DI POOR LIL GIRL STRESS AND BEG ME TEK DUNG DI VOICENOTE DEM…………TIM TIM SHE HEAR DI VOICENOTE DEM AND DONE NICKY DUE TO HOW NICKY HATE TIM TIM FI HAR CREME

FI HAR FAKE PAGE NOW START CUSS PASCOE AND PASCOE SHE START WALK UP AND TALK UP ALL DI TINGS DEM..PASCOE SEH A OBEAH GIVE NICKY HAR TINGS DEM AND SHE KNOW WHERE DI PEOPLE DEM LOOM MONEY GUH…….ALL NOW NICKY CANNOT ANSA PASCOE..YOUNG GYAL LIKE DEM SO CORRUPT

7 thoughts on “NICKY VS HAR BLEACH MODEL VS TIMTIM VS PASCOE

1. All of a sudden nicki come back pon d seen look lacka bun up pork. Who d hell she think she is well duppy know who fi frighten. I wouldn’t be surprised if dat gal inna obeah why ppl like she have fan base bout she ambitious yes she’s a bare face tief,not even party she ago again to how d gal fraid and gwan like she a bull inna pen haffi lock up inna house a cuss pon ig damn torment bitch.

2. These silly dumb b*tches crying about “buss up skin”
    :cd :cd this can’t be for real ? This b*tch ain’t crying bout poverty or nuttin , buss up skin :hammer
    Are we really that lost ?!?! As a people ?!! Youth : wake up ! Wake the f up !

3. Bottom line…Nikki acid creams a buss up people. Bleachers beware!!!! We gona have a generation of horrible buss up, tattoo up ole people when dem skin drop dung wid age. OMG whas wrong wi onoo young people, dis is not chrome white complexion. It is ashy funeral casket grey colour.

Who tell onoo it look good?!?!!

See Angel Smith @ 11;19 sey how Nikki come back from vacation faava bun up pork….crispy fried pork chitlings I might add

4. The Young ghetto people dem fi wake up ino.

Take heed and see se dem girl ya nuh worthy fi idolize and look up to.

5. Wow, suh when dem use the unknown ingredients and damage dem skin a nuh docta dem go fi sort it out? tattoo artist and dermatologist a one and the same now? Ok

6. Anybody weh bleach their skin is suffering mentally and that is all am gonna say. Like what the fuck is that look how Jamaica, mi memba mi go a one woman yard guh help move a deep freeze back inna the day and the woman did rub on her cream before we reach and a god know why we come out alive and nuh get poison. Am not sorry for no individual that literally see them skin and seh mi aguh fuck it up. Vex if you want sender but i know i love mi black skin wish it was blacker so mi can disappear.