PRETTY LEF FI HAR HUSBAND FI PEOPLE MAN O

SENDER-

Post this fimi.
Then pretti_dyms left har good good clean nice humble husband @fashionart_icon and gone deh wid ppl man, married man at that. She low life eeh. Har husband bring har in a the spotlight mek she know how fi put har self together wid har ugly self she need fi low out the man make him and him wife make peace but she post fi birthday everybody a New York a laugh off a it no class it nuh have. Mi fly down fi dream weekend and a it and Prince a stay a d same hotel mi stay smh no class

15 thoughts on “PRETTY LEF FI HAR HUSBAND FI PEOPLE MAN O

1. SEND TELL THE THRU STOREY – LET THAT GIRL LIVE AND GET SOME REAL DICK AND REAL LIFE YOU ALL KNOW WHAT THIS MAN FUCK BOYS RIGHT IN HER FACE, WHICH THEY MIGHT FINALLY COME TO AN AGREEMENT – SEEM MON YA’LL DANCEHALL JAMAICANS ATRE ONE BUNCH A SHIT BAG NASTINESS – ALL THEM FACE CLOTHES AND BLEACHING AND BATTYNIESS – LIVE YOU LIFE GIRL AND GO GET YA PUSSU CHECK BY A DOC…..

2. Cause shi come to er sense that er man is a big BATTYMAN! Unnu cyan tell mi nuhthing man a fuck him! There’s nuhthing manly about him! I wouldn’t want my man look suh! Him is a fish point blank!! Di gal fi go fuck!!!

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Wah yuh seh batty juice is spilling everywhere lmao…..If i laugh in yah tudeh mi nyam di bone dem inna dah fish yah…

3. That man seem gay i can’t blame her !! That man a female the women want a man dwl !! Probably robbers can tek him as she love people man and Batty man

4. Who every sent this in is a fuckin hater. The girl is pretty an got everything goin for herself. Some a uno can’t even get a job in big big America an the girl got a whole shop an a house

5. All Dancehall hype gal keep dem shit up pussy one side thats all i have to say, the good good pussy yuh give dem gal yah fi fuck real man wid ambition dem a gi confused battyman weh want yuh things more than the pussy.