NIKI WE KNOW YUH DO DI FRAMING SAKE A SHAVAR

Yes sender Blondie was good cause she did a tek care of him?! Cho man..Met Torrington park/site anoh normal place and Barbara know that. Amba you see wen you nuff and you think you too bad. Nikki how much time you try set up blackeisha and you fail. You send video wid blackeisha a s*ck little wicked hood you pay gal fi video blackeisha a suck AR p**y and you still lose, weh you get a belly under you bombo. Nikki you every ask yourself this?! How you boo noh left blackeisha even though you show him all her nastiness wid she a suck hood and p**y Nikki you did all this to set up blackeisha wid AMBA not knowing there is a possibility that your man will be caught up in all this mess…you memba wen shavar was young baller the card dem did pluck wid him and di producer who did a manage the team dem time deh. Dalla man a likes head long time and Amba a doodoo collector, but you Nikki is a RAT mi see weh you a try do…

Nikki weh ghetto toilet\blackeisha call you boo AR GIANT or DADDY..DWL shavar you diss my friend wid baby hulk and look who you end up breed. BOBETTE BIG UP YOU NICE CLEAN SELF GOOD GAL. Amba cross blackeisha and let the drum pan a maggots explode. Amba if you call any gunman name to blacks you just dead cause you know blackeisha noh care…Amba you Neva know FETTY AND BLACKEISHA a family. DWL mi miss mi onetime yard..

5 thoughts on “NIKI WE KNOW YUH DO DI FRAMING SAKE A SHAVAR

1. Make mi talk facts since unnuh all inna ppl business anything mi do to Shavar him do it back Shavar suck mi pussy more than I suck his hood unnuh a talk bout 3sum yes he love it and so f**king what Shavar a long time freak only thing lef fi Shavar do a f*k man cause him Shavar suck pussy hard if any gyal Shavar f*k wish to talk them woulda tell unnuh say Shavar can nyam pussy good so unnuh can done now mi a freak him a Bigga freak nicky pussy get suck just like how she suck him hood unnuh really think say a one way thing this unnuh wrong so all who did think so it’s out now SHAVAR THOMAS suck pussy like dawg

2. A what gonna happen when the gunmen them name start call ? Memba amba sey gunman him f**k . Jesus please come now!