NINJA APPEALS TO SHABBA RANKS

13 thoughts on “NINJA APPEALS TO SHABBA RANKS

1. Kmmft! Ninja man, yes you “secretary” a read yah fi yu. You figet say you TAINTED?!

Shabba don’t have to deal with you if him don’t want to and for many a good damn reason too.

You a ask the man fi link you and gone clear to comparing and contrasting material gains?!

Go hold a former crack head corner and chill. YU IS A FRIGGING KILLA N RAPIST SINCE YU FIGET!!!! Dancehall tun gomorrah and de sodomy have it in a slow death grip. Keep on repenting and die in peace.

2. Shabba, please take up the phone and give Ninja a call. Just have a conversation, sometimes all you need is a conversation.

3. The man. Grow up and a live him life move on and do the same.

S/N how woman find dem man here attracted enough to sleep with? Just looking at his mouth a talk in the video making me want puke

4. Shabba nuh call ninja man. Ninja man always a chat shabba like him ninja a dutty gal wid pussy under him. Leave shabba alone nuh ninja r u a gay. Leave shabba, shabba have a family n his wife. Ninja wen uno sins a haunt uno, uno want people rally around uno, for God sake if shabba dont want to talk to u leave the f**king man alone. Shabba dont owe u nothing. U ninja man bragg n boast wat u have n how u building studio n all sort of things, if u were on top u would not bother shabba. Leave shabba alone, a u ninja man choose to mash up ur life n see shabba kids are doing well n get them education, while ur sons are batty men n coke head. Leave shabba

5. Ninja movvvvvve yuh double ugly bc and gwey,yuh fava a crack duppy.Goh dead in peace,in ah yuh mouth fava May Pen Cemetery.Dont mek mi dun yuh stinking unscrupulous bc,yuh look lik the oldest creature from the bottom of the sea.Shaba DONT NEED YOU,ah Beenie and Bounty ting uh ah try follow but mi a beg yuh goh R.I.H (rest in hell) wid yuh nasty self

6. Ninja tun social media blabba motuh, worse dan Vegas, smaddy need fi tek whe di phone from u, u borin, done and played out. Stop live inna di past. Everything u jump pon, all when it nuh concern you.
    Shut u naasty looking mouth, Shabba miles and leagues ahead a u…kmft

7. Ninja man a f**krey u a talk…why u nu dress like KKK n come walk round a merica…mek dem beat yu to di pulp…if this youth know know wah me know burn that jacket is might cost him in the long run

8. a swear people a di worst thing ever…the man decide that he probably was wrong and a reach out to him long time friend through social media..and you all acting like oonu a shabba family…a wah do oonu..thats why peace nuh linger in a oonu miserable lives..some a oonu fi go whole a corner wid the party hat mark dunce pon it…oonu fi gweh man..make peace reigns (rains) down on the people dem…a shabba decision to make…nuff like sand