NO SAH………….DI 3 WEEK OLD BABY MUST LOSE EVERY BOND WHEY DID FI MEK ALREADY

Update jodi couture rises again she nah stop gah dance all when she have young baby weh deh home thats probably sucking pon breast!! Yuh disgust mi yuh cheap gladiator sandals ah mad blind mi! Guh mine yuh youth young girl weh ambition you have or ever will have it really sad. Live and run down hype n still nuh reach no where
JODY2
JODY3
jody-Optimized
JODY4-Optimized

0 thoughts on “NO SAH………….DI 3 WEEK OLD BABY MUST LOSE EVERY BOND WHEY DID FI MEK ALREADY

1. She probably did not bond with her baby while in her belly so she could care less about bonding with her child now smh..

2. Big pussy Jody u run go out up man pic pon u Instagram bout MCM and he told u to take that shit down… Lmao … How long now u a text and a call the man and him still nuh want f**k you??? No shame u nuh have!!!! You really think a hot, sexy and intelligent man like that would want a TRAMP like you???? You can’t even stay home and tek care a u newborn… Most girls wid sense stay home wid dem child for at least 6to8 months before dem touch road … Especially if a party dem a go … But no u can’t do that because u affi go party go look next man fi mine u and u child … U should have a baby daddy like mine !!!! Him dnt play wid fi him kids .. If mi Eva lef my young baby go party hi would a come embarass mi in deh… You are a sad case!!! Desperate fi man bad!!! You so pretty and affi a look man … Dwl !!!! I swear I be laughing at you all the time …

3. I don’t even guh pawty when mi having mi period, mi couldn’t imagine a bun night jew eena dance wid body wah juss gib birth; milk a run outta bress eena dance and pad a flow wid blood. She is a disgrace to motherhood man. Mi bun out deadbead puppa pon yah and wuckliss puppa and mi a bun out deadbeat mumma to. You waan tell mi seh fi har maternity instincts nuh kick een.

4. like seriously i was wondering the same thing…i follow her on ig and i could not believe that after 3 weeks shes out in the streets…hell no! i couldnt have left my newborn so early..who does that? shes a shameful piece of trash.

5. Kim still working obyeah on the Yankee youth she need to give it up everynight I see him and he always try talk to me him look dutty since him with her Kim U need to stay home too with your baby yall some worthless bitches smh feel sorry for the kids tho